mes tai tabletytes i tyreles sudedam, pries tai sutryne. sirupukus isgeria, o jei espumisano lasiukai - tai i vandenuka ar arbatyte sulasinam
QUOTE(sanele @ 2008 12 22, 19:08)
gal kas zinote ar galima vitamina D lasinti i maisteli?nes mano mazius nelb megsta saukstelio
Taip galima, arba jus galite juos sulasinti tiesiai i burnyte , jei ant buteliuko yra dozatorius
geria is saukstelio visus vaistus geranoriskai musiskis
jei yra galimybe suduodu per maisteli, o jei reikia tiesiogiai, tai mazesni kiek su sauksteliu, o didesni - svirkstuku...
As girdau vaistukus sauksteliu, tik vitamina D tiesiai i burnyte lasinu
Mano tai vit D netgi megsta, ir praso. Taigi, problemu nera .
Kol kas pasitaike ir kiti vitaminai bei vaistukai, kurie skoniu neisgasdino. Gal tik sunkiau su zuvu taukais. Po poros paragavimu atsisake, bet po pertraukos vel pasiuliau, tai isgere. Tada greitai kuo nors skaniu uzvalgom ir viskas gerai
Kol kas pasitaike ir kiti vitaminai bei vaistukai, kurie skoniu neisgasdino. Gal tik sunkiau su zuvu taukais. Po poros paragavimu atsisake, bet po pertraukos vel pasiuliau, tai isgere. Tada greitai kuo nors skaniu uzvalgom ir viskas gerai
Maniskis tai ir sukramto jei reikia arba isgeria ka reikia be problemu
Kiek esu girdejusi svirkstas geriausiai veikia
mes tai vitamina D ir zuvu taukucius isgeriam is saukstelio, o kitus vaistukus tai is svirksto, greitai ir viskas viduj lieka
kai bebutu nesmagu vaikui saukstuka reiketu ikist kuo giliau i gerklyte,nes musu gerklos vaeikia peristaltiniu principu,tai yra savaime stumia maista i skrandi,jei antibiotikai pateks giliau i gerklyte,tai gerkle susitraukinedama ji nustums i organizma