Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

mano dukryte vaistukus gere be problemu,kartais net dar praso,kad duociau(gali buti ir kartus smile.gif )vaistukus laikau nepasiekiamoje vietoja,kad nesusigundytu paragauti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iri @ 2008 07 28, 18:58)
As tabletes sutrindavau, sumaisydavau su nedideliu skysčio kiekiu ir su švirkštu tiesiai į burną sugirdydavau. Kartais žinoma išspjaudavo, bet dažniausiai prarydavo.

Skanias apelsinų skonio tabletytės kol buvo mažiukas trindavau ir pamirkydavau su soskute ir taip sučiulpdavo. Po to paaugęs pats čiulpia. Bet neskanius vaistus tik su švikštu ir laikant verysad.gif
Atsakyti
as kai reikia gerti vaistus sutrinu tablete, uzpilu vandeniu ir sugirdau su svirkstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2008 06 28, 11:45)
Aš tai irgi nesusitvarkau su savo mažąja, kai reikia sugirdyt vaistus, va dabar serga reik duoti antibiotikus nu niekaip neįsiūlau jau beveik su vyru ant galvos stovim kad išgertų. Jokie švirkštai nepadeda nes gudri kažkaip liežuvi užriečia kad nebėgtų į gerklę ir viską išspjauna, košmaras kažkoks doh.gif  O sūnus atvirkščiai bet ką išgeria jei pasakai, kad čia vaistai.

mano sunelis daro ta pati ka ir jusu dukryte doh.gif
buna vyras laiko ji, as su svirkstu jam i burnyte vaistus suleidziu o jis su liezuviu pamakaloja ir viska isspjauna doh.gif
jau nebezinau ka ir daryti blink.gif
nupirkom specialu ciulptuka su kuriuo galima sugirdyti vaistus, tai jis pajaucia kad vaistukus ciulpia ir iskart ispjauna
nors vaistukai tikrai nera bjaurus ir neskanus
ir svarbiausia kad ko toliau to darosi sunkiau su juo susitvarkyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2008 09 12, 22:51)
mano sunelis daro ta pati ka ir jusu dukryte doh.gif
buna vyras laiko ji, as su svirkstu jam i burnyte vaistus suleidziu o jis su liezuviu pamakaloja ir viska isspjauna doh.gif
jau nebezinau ka ir daryti blink.gif
nupirkom specialu ciulptuka su kuriuo galima sugirdyti vaistus, tai jis pajaucia kad vaistukus ciulpia ir iskart ispjauna
nors vaistukai tikrai nera bjaurus ir neskanus
ir svarbiausia kad ko toliau to darosi sunkiau su juo susitvarkyti unsure.gif

Tai jūsu vaikutis dar mažiukas, nulaikyt kažkaip galima, o mano jau pana dabar turi pažadėt aukso kalnus, kad išgertų vaistus ir net minties negali būt, kad neišpildysiu norų, nes kitą kartą nebegers, o ir norai su kiekviena diena didėja doh.gif doh.gif
Atsakyti
dukrytei irgi labai sunku sugirdyti skystus vaistukus, bet pavyksta, kai pasakau, kad tai zuvu taukai, kuriuos ji labai megsta. taip ir apgaudinejam kaskart. blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi girdom maziukui vaistukus su svirkstu bet kad neispjautu as juos susvirksciu per kelis kartus po truputi nes kai girdydavau visus iskart juos isspjaudavo ar net isvemdavo doh.gif
Papildyta:
Beto as ji pasiguldau ant keliu taip kad galvyte butu truputi uzversta kad vaistukai subegtu tiesiai i gerklyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiuxm83: 06 spalio 2008 - 11:58
As vitamina C duodu sauksteliu, kartais ilasinu tiesiai i burnyte, susiraukia, bet suvalgo. Ir kitus vaistukus lasinau tiesiai i burnyte, nieko, pasirauko, bet nespauna.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ivairiai:kartais pati graziai nurija, kartais nenori tai spauna. Tuomet nuo bonkutes nusuku papa ir ipilu idedu i burnyte ir taip isgeria, buvau kelis kartus su misineliu sumaisiusi ir isgere (Vitamina D) mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif mums reiki kiekviena diena gerti vaistukus,sugirdau specialiu svirkstuku,o jei neskanus greitai duodu uzsigerti.vitaminus skaniai ciulpiam lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tai tabletyciu nenaudoti stengiames. siaip pakankamai daznai del pilvuko putimo espumisan lasiukus duodam, tai juos i pienuka prilalisinam smile.gif
Atsakyti
mes neturime problemyciu del vaistuku gerimo smile.gif tablete sukramto,nors pasivaipydamas,sirupus isgeria.ir is karto puola vandens atsigerti,jei jau bjaurus vaistai biggrin.gif
Atsakyti