Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

Kai buvo mažytė naudojau daugiausia žvakutes,jei reikdavo geriamų kažkaip supildavau ax.gif . Bet švirkštų nesu naudojusi.O dabar jokių problemų - saldžius mielai geria,bet pirma turi išgerti " neskanų vaistuką" rolleyes.gif .
Atsakyti
Na mes taip pat jokių problemyčių dėl vaistų sugirdymo neturėjom ir neturim. mirksiukas.gif Net laukia, kada kokių vitaminų reiks duoti, ar kai serga vaistų pati paprašo. Net galvoju gal negerai, kad taip yra? g.gif Jai vaistai kaip saldainiai. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Geria ir nesispirioja labai. Aisku karatais reikia ir pagauti, nes bega nuo saukstuko tongue.gif Isgeria ir nusipurto.
Atsakyti
jokiu problemu neturim - sulasinu ar sugirdau tiesiai i burnyte ir jis nuryja ax.gif
Atsakyti
Skanius vaistus maniškė geria noriai. O kai rimtai sirgo ir nenorėjo neskanių vaistų gert, tai iš pradžių ėmiausi visokių gudrybių, pvz. iš pradžių iš to šaukštelio duodu, ko nors skanaus, o tada sugirdau vaistus, arba duodu vaistus su kuo nors skaniu, išbandžiau ir švirkštą, bet kai jau dukrytė mano visas gudrybes perprato, tai tiesiog pasisodindavau ant kairės kojos, dešine koja prilaikydavau jos kojas, švelniai, bet stipriai ją priglausdavau, kaire ranka prilaikydavau galvą ir rankytę, kad nesimuistytų ir dešine ranka supildavau jai vaistus. Tada paleisdavau ir duodavau ką nors skanaus. Žinoma jai nepatikdavo, bet ką daryt, g.gif kai vaistų tikrai reikia, o maniškė laksto ir net nesiruošia jų gert... Iš aprašymo atrodo sudėtinga, tačiau tai yra paprasta. bigsmile.gif
Atsakyti
mano mazulis, tai irgi skanius mielai isgeria, o su neskaneis darom taip:duodu jam palaikyt ir paziuret ta buteliuka is kurio vaistukai(aisku uzdaryta), tai kol jis apziurineja buteliuka, neziuri kas saukste ir isgeria biggrin.gif
Atsakyti
Mano visus vaistus ir vitaminus su mielu noru geria,net pats primena kad reikia isgerti jei as pamirstu.
Atsakyti
Mano maziukas irgi geria graziai visus vaistukus, isskyrus zuvu taukus. schmoll.gif Ir svirkstu bandziau duot, viska isspjaudavo. Dabar i saukstuka su maistu ilainu kelis kartus po truputuka ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
Kolkas dar noriai geria iš šaukštelio, o geležies sirupą Ferum Lek iš švirkštuko kur buvo pridėtas. Kai paaugs ir paprotingės tai kaži ar taip ramiai susitarsiu doh.gif
Atsakyti
Labai gražus mažylis, manau kad jau ir pakankamai protingas jei geria vaistukus. Reikia tikėtis kad bus taip ir toliau. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikas geria viska ka duoda mama, net bjauriausius vaistus smile.gif
Atsakyti
Kol negėrė vitaminų, vaistus tekdavo tik per jėgą sugirdyti doh.gif paskui įsigudrinau su švirkštu, bet irgi tik su ašaromis išeidavo, o kai paragavo skaniojo vitaminų sirupėlio, tai visus vaistukus geriam kaip vitaminus: pasidedu jų buteliuką ant stalo ir apgaunu lotuliukas.gif
Atsakyti