Aš irgi su švirkštu sugirdau, jei sirupo pavidalu vaistai. O jei tabletė, tai sutrinu ir sumaišau su trintu obuoliu ar bananu. Arba į pieno mišinį imaišau.
mano mazoji kur saldus vaistai tie sirupai tai negeria turiu su svirkstu sugirditi,o kartesnius be problemu geria is saukstelio
Visus vaistus girdom tik su svirkstu.Pasiguldau,prisipaudziu galvyte ir sulasinu, nes kitaip neimanoma.jei tabletes - istirpdau vandeniuke ir irgi su svirkstu.Geresnio budo dar neatradom.
Su svirkstu...iki siol dar visus vaistus mielai gere.
Saldzius vaistukus mielai geria, o neskanius - su svirkstu
Sirupus geria visai gerai, o su tabletem, tai tenka sutrinti, turim vitaminu tableciu pavidalu, tai siap kaip saldainiu ju nevalgo, tai sutrinu ir tada viskas pakliuva kur reikia, praskiedziu sultimis.
Nuo pat mažumės aiškinu-nori būti sveikas,lakstyti kieme,eiti į svečius,važiuoti ten ir ten,tai reikia ,kad vaistukai padėtų greičiau pasveikti.Geriam be problemų. Aišku,neskanias tabletes sutrindavau ir paskanindavau šaukšte su lengvom sultimis. Linkiu nesigti.
Neturiu net švirkšto namuos..visą laiką gėrė vaistukus be problemų, nė karto nėra spyriojusis Aš net pati stebiuosi su kokiu ji malonumu geria vaistus, atsimenu save, tai tėvai mano vargdavo su manim...O aš saviškei tik pasakau einam gerti, visa apsipatenkinus varo
QUOTE(Nemarioji @ 2008 02 25, 15:20)
Neturiu net švirkšto namuos..visą laiką gėrė vaistukus be problemų, nė karto nėra spyriojusis Aš net pati stebiuosi su kokiu ji malonumu geria vaistus, atsimenu save, tai tėvai mano vargdavo su manim...O aš saviškei tik pasakau einam gerti, visa apsipatenkinus varo
vat vat pas mus tas pats nei su pirmu nei su antru neturėjau jokių problemų dėl vaistų gėrimo visada išgeria ir dar paprašo , juk tie sirupai visi saldūs ir skanūs
anksčiau vaistus su švirkštu girdžiau per didžiausias bytvas, bet kai dabar buvom virusiuką peršalimo pasigavę, tai kažkaip įkalbėdavau, o jie tokie neskanūs buvo (Actifedas), kai pasakydavau,kad dabar gersim, tai labai verkdavo, bet kalbėdavau,kad noriu kad pasveiktų, nesirgtų, kad galėtume eiti į lauką, į svečius, kad pas mus ateitų svečiai, tai ji ir išgerdavo ir tuoj duodavau gurkšnelį vandenuko užgerti.
Tfu tfu tfu,bet neturim jokių problemų-išgeria ir dar prašo net nuėjus į pirtuvę,pakviečiu ,kad vaistus reikia gerti ir pati atbėga
Visus vaistus geria be jokiu problemu,noriai,skaniai,niekada del to bedu neturejom ir nosi leidzia isvalyti ir vaistuku sulasinti be problemu
Papildyta:
va va,pas mus tas pats,pasakai ateik vaistuku gert tai laukia issiziojus
Papildyta:
QUOTE(adika @ 2008 03 06, 15:45)
Tfu tfu tfu,bet neturim jokių problemų-išgeria ir dar prašo net nuėjus į pirtuvę,pakviečiu ,kad vaistus reikia gerti ir pati atbėga
va va,pas mus tas pats,pasakai ateik vaistuku gert tai laukia issiziojus