Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

Aš irgi su švirkštu sugirdau, jei sirupo pavidalu vaistai. O jei tabletė, tai sutrinu ir sumaišau su trintu obuoliu ar bananu. Arba į pieno mišinį imaišau.
Atsakyti
mano mazoji kur saldus vaistai tie sirupai tai negeria schmoll.gif turiu su svirkstu sugirditi,o kartesnius be problemu geria is saukstelio unsure.gif
Atsakyti
Visus vaistus girdom tik su svirkstu.Pasiguldau,prisipaudziu galvyte ir sulasinu, nes kitaip neimanoma.jei tabletes - istirpdau vandeniuke ir irgi su svirkstu.Geresnio budo dar neatradom.
Atsakyti
Su svirkstu...iki siol dar visus vaistus mielai gere.
Atsakyti
Saldzius vaistukus mielai geria, o neskanius - su svirkstu smile.gif
Atsakyti
Sirupus geria visai gerai, o su tabletem, tai tenka sutrinti, turim vitaminu tableciu pavidalu, tai siap kaip saldainiu ju nevalgo, tai sutrinu ir tada viskas pakliuva kur reikia, praskiedziu sultimis. biggrin.gif
Atsakyti
Nuo pat mažumės aiškinu-nori būti sveikas,lakstyti kieme,eiti į svečius,važiuoti ten ir ten,tai reikia ,kad vaistukai padėtų greičiau pasveikti.Geriam be problemų. mirksiukas.gif Aišku,neskanias tabletes sutrindavau ir paskanindavau šaukšte su lengvom sultimis. mirksiukas.gif Linkiu nesigti. 4u.gif
Atsakyti
Neturiu net švirkšto namuos..visą laiką gėrė vaistukus be problemų, nė karto nėra spyriojusis schmoll.gif Aš net pati stebiuosi su kokiu ji malonumu geria vaistus, atsimenu save, tai tėvai mano vargdavo su manim...O aš saviškei tik pasakau einam gerti, visa apsipatenkinus varo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 02 25, 15:20)
Neturiu net švirkšto namuos..visą laiką gėrė vaistukus be problemų, nė karto nėra spyriojusis  schmoll.gif Aš net pati stebiuosi su kokiu ji malonumu geria vaistus, atsimenu save, tai tėvai mano vargdavo su manim...O aš saviškei tik pasakau einam gerti, visa apsipatenkinus varo  bigsmile.gif

vat vat pas mus tas pats nei su pirmu nei su antru neturėjau jokių problemų dėl vaistų gėrimo schmoll.gif visada išgeria ir dar paprašo bigsmile.gif , juk tie sirupai visi saldūs ir skanūs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 26 vasario 2008 - 13:15
anksčiau vaistus su švirkštu girdžiau per didžiausias bytvas, bet kai dabar buvom virusiuką peršalimo pasigavę, tai kažkaip įkalbėdavau, o jie tokie neskanūs buvo (Actifedas), kai pasakydavau,kad dabar gersim, tai labai verkdavo, bet kalbėdavau,kad noriu kad pasveiktų, nesirgtų, kad galėtume eiti į lauką, į svečius, kad pas mus ateitų svečiai, tai ji ir išgerdavo ir tuoj duodavau gurkšnelį vandenuko užgerti.
Atsakyti
Tfu tfu tfu,bet neturim jokių problemų-išgeria ir dar prašo doh.gif net nuėjus į pirtuvę,pakviečiu ,kad vaistus reikia gerti ir pati atbėga smile.gif
Atsakyti
Visus vaistus geria be jokiu problemu,noriai,skaniai,niekada del to bedu neturejom bigsmile.gif ir nosi leidzia isvalyti ir vaistuku sulasinti be problemu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adika @ 2008 03 06, 15:45)
Tfu tfu tfu,bet neturim jokių problemų-išgeria ir dar prašo doh.gif net nuėjus į pirtuvę,pakviečiu ,kad vaistus reikia gerti ir pati atbėga smile.gif

va va,pas mus tas pats,pasakai ateik vaistuku gert tai laukia issiziojus biggrin.gif
Atsakyti