Vitamina D lasindavau ant lupyciu,iseidavo ir i burnyte tiesiai is buteliuko arba ant spenelio maitinant.Dabar pati noriai ziojasi kai mato buteliuka ,o kitus vaistus jei reikdavo,tai bemaitinant su svirkstu pro tarpeli lasindavau,puikiai sekesi
vitamina D beproblemu i gumini sauksteli i lasinu ir labai skaniai isgeria o kitus vitaminus pokol priprato tai su svirkstu o po truputi ir i sauksteli pratinau o dabar tai be problemu geria noriai
QUOTE(vaivai @ 2007 07 06, 22:57)
tai gal Jūsų vit D labai skanus?
Nes mes nusipirkom vandeninį, tai jis anyžių skonio, tai mažoji net purtosi kaip nenori...
Nes mes nusipirkom vandeninį, tai jis anyžių skonio, tai mažoji net purtosi kaip nenori...
Na mes geriam aliejini vit.D tai jis toks be jokio skonio, o duodu tai visada i sauksteli pakabinu tyreles ir ant tyreles uzlasinu
As vitamina D kaip ir patare gydytoja duodu su sauksteliu (silikoniniu), ant tu lasiuku truputi misinuko uzlasinu ir suduodu. Labai graziai nuryja bandykit ir jus.
as tai su saukstuku duodu, nuo pat pirmu dienu mes taip darom ir nekilo jokiu problemu. dar zinau pazistama tai tiesiai i burnyte lasina is buteliuko
Aš tai duodu prieš maitinant MP, o sigirdau iš švirkšto, labai patogu.
dar pries pora menesiu vitaminus noriai gerdavo,bet dabar pamacius buteliuka bega i sali.reikes griebtis svirksto
labai gerai su paprastu svirkstu ir tiksliai sugraduoda,nereikia jokiu kitu dozatoriu...
kolkas mano mazius noriai viska geria, ka duodu
kolkas mano mazius noriai viska geria, ka duodu
O maniškei niekaip nesugirdysi nei su šauktu nei su švirkštu, kažkokiais būdais išmoko kaip išspjaut tik vienintelis vaistas kurį pripažįsta Panadolas, o sūnui tai nėra jokių problemų geria visus vaistus ir skanius ir neskanius, pasakau kad reikia ir geria, nu o su dukra net neįsivaizduoju ką daryt