Man irgi patogu su švirkštu. Dar kartais duodu iš taurelės. Ją sulenkiu ir po truputį įpilu į burnytę, leliuko galvytę kilstelėjus.
QUOTE(Rugile @ 2007 01 03, 20:47)
Man irgi patogu su švirkštu. Dar kartais duodu iš taurelės. Ją sulenkiu ir po truputį įpilu į burnytę, leliuko galvytę kilstelėjus.
mes tai su svirksto pagalba
QUOTE(Ziuziu @ 2006 09 28, 18:04)
Sveikos mamytes,
Kaip jus savo leliukams sugirdot vitaminus pvz. vit.D, zuvu taukus?
Nes maniske vos uzuodzia, tai niekaip neikisi, reikia per prievarta girdyt
Sveika su pipete. ira visose vaistinese
Aš irgi su pipetė ir net nekylo jokių problemų
Vitamina D su pipete, o zuvu taukus nuo pirmu menesiu su sauksteliu. Mums problemu nebuvo
QUOTE(Ziuziu @ 2006 09 28, 20:04)
Sveikos mamytes,
Sveika,
mes nuo pat gimimo vitamina D geriam is sauktelio ir mielai geria is jo ir kitus vitaminus.Turime toki minkta,t.y.gumini saukstuka pries tai ir tu gal duok savo mazylei susidraugaut su juo jai jau gali laikyti rankytese tai tegu palaiko,paciulpe,susidraugauja ir tada pazins ji ir nebijos.as tai suduodu vitaminus ir apciulpti sauksteli leidziu jam paciam kelias minutes.Po to atimu kad neiserzintu dantuku,pabandyk tikrai gali padeti,sekmes
Svirkstu nebandziau, jei labai rekia ir priesinas (tik pamacius sauksta su neaiskiu skysciu, mazoji uzsiciaupia) tai imuosi drastisku primoniu Pirstais suspaudziu zandukus ir praziodau Gal baisiai skamba, bet kai ner kitos iseities, veikia gerai..
mes ir tik švirkštu, paprasčiausia
As savo mazylei vitamina D uzlasinu ant ciulptuko.
as tai sugyrdziau 6 menesiam ampole su sauksteliu ir dabar r amu