Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

Man irgi patogu su švirkštu. Dar kartais duodu iš taurelės. Ją sulenkiu ir po truputį įpilu į burnytę, leliuko galvytę kilstelėjus.
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2007 01 03, 20:47)
Man irgi patogu su švirkštu. Dar kartais duodu iš taurelės. Ją sulenkiu ir po truputį įpilu į burnytę, leliuko galvytę kilstelėjus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai pabandyk su švirkštu mirksiukas.gif svarbiausia pirmą kartą neišgazdint, bandyk kaip nors nušnekint. arba jau jei visai blogai, tai pilk į buteliuką su arbatėle, vis geriau negu pykstant pusę išspjaudo 4u.gif
Atsakyti
mes tai su svirksto pagalba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2006 09 28, 18:04)
Sveikos mamytes,

Kaip jus savo leliukams sugirdot vitaminus pvz. vit.D, zuvu taukus?
Nes maniske vos uzuodzia, tai niekaip neikisi, reikia per prievarta girdyt verysad.gif

Sveika su pipete. ira visose vaistinese
Atsakyti
Aš irgi su pipetė ir net nekylo jokių problemų tongue.gif
Atsakyti
Vitamina D su pipete, o zuvu taukus nuo pirmu menesiu su sauksteliu. Mums problemu nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2006 09 28, 20:04)
Sveikos mamytes,

Kaip jus savo leliukams sugirdot vitaminus pvz. vit.D, zuvu taukus?
Nes maniske vos uzuodzia, tai niekaip neikisi, reikia per prievarta girdyt verysad.gif

Sveika,
mes nuo pat gimimo vitamina D geriam is sauktelio ir mielai geria is jo ir kitus vitaminus.Turime toki minkta,t.y.gumini saukstuka pries tai ir tu gal duok savo mazylei susidraugaut su juo jai jau gali laikyti rankytese tai tegu palaiko,paciulpe,susidraugauja mirksiukas.gif ir tada pazins ji ir nebijos.as tai suduodu vitaminus ir apciulpti sauksteli leidziu jam paciam kelias minutes.Po to atimu kad neiserzintu dantuku,pabandyk tikrai gali padeti,sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
Svirkstu nebandziau, jei labai rekia ir priesinas (tik pamacius sauksta su neaiskiu skysciu, mazoji uzsiciaupia) tai imuosi drastisku primoniu ax.gif Pirstais suspaudziu zandukus ir praziodau rolleyes.gif Gal baisiai skamba, bet kai ner kitos iseities, veikia gerai..
Atsakyti
mes ir tik švirkštu, paprasčiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo mazylei vitamina D uzlasinu ant ciulptuko.
Atsakyti
as tai sugyrdziau 6 menesiam ampole su sauksteliu ir dabar r amu smile.gif
Atsakyti