Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

Viską girdau iš šaukštelio ir jokių problemų. Net karčiausius vaistus taip sugirdydavau.
Atsakyti
[quote=Fasolka,2006 08 13, 02:21]
nu tau pavyko, o mum nepavykdavo... jau nuo 1.5 metu kategoriskai atsisakem vaistus vartoti, tai budas buvo: kojas, rankas laikai, nosi uzkimsi ir varai.. bet su laiku ir ten problema iskylo, mazius uzlaikydavo skysti burnoje, nenurydavo jo, o taip ir laike.. prisiminiau kaip po operacijos jam girde vaistus gydytojai: svarbu supilti i burnyte (kaip supratau pas dauguma mamu butent si problemele, pas mus buvo kita -nenurydavo), o veliau su pirstu pradeti masazuoti jam kakliuko apacia, zemiau skydliaukes, tarp kauliuku, tada leliui nelieka kitos iseites kaip nuryti 4u.gif
Mano budas "problemantishkiasnems negerejams" ir vyresnems.. kartasi ir dabar naudojam 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozarija: 14 spalio 2006 - 18:30
Kai buvo visai mazute sugirdydavau is pipetes, o dabar is saukstelio.
Atsakyti
Aš dar ir dabar vaistukus suduodu specialiu švirkštu. Na jis be to mažo galiuko, tai tikrai burnytėje neįdursi. thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,kaip sugirdote savo leliukams vaistukus?na pavyzdziui gelezies preparatus ir t.t.pasidalinkite savo patirtimi,nes as jau nebezinau,ka daryti verysad.gif mano sunelis patiria baisias kancias,kol juos isgeriam.
Atsakyti
QUOTE(mamuleAistule @ 2006 12 22, 18:37)
Norejau paklausti,kaip sugirdote savo leliukams vaistukus?na pavyzdziui gelezies preparatus ir t.t.pasidalinkite savo patirtimi,nes as jau nebezinau,ka daryti verysad.gif mano sunelis patiria baisias kancias,kol juos isgeriam.

o tai kas jam sauktelis nepatinka ar pats vaistukas,na mes tai turime svirkstuka vaistu girdymui ,juo naudojomes kai buvome ligonineje ir nenorejo is saukstelio gerti ,o dabar tai naudojame nuo imunalio likusi vaistu dozatoriu ,nors jis nepriestarauja ir pries sauksteli bet taip patogiau neissilaisto jei pradeda dukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuleAistule @ 2006 12 22, 19:37)

pabandyk atseit pati ragauji ir maivais akd skaunu ir biskiuka pati lyztelek o paskui duodi vaikuciu ir sauksteli pakeisk nauju...gal naujas daiktas ir sudomins...tiesa nezinau kokio amziaus lialis....
Atsakyti
mano leliukas dar mazas,tik 4men. tai apgauti nelabai iseina,su sauksteliu tikras vargas,gal bandysiu su svirkstuku.
Atsakyti
Mano mergytė nuo 3 mėn. geria geležies preparatą. Visad girdžiau šauktšteliu - pradžioje, labai nepatikdavo, verkdavo, bet dabar jau visiškai įpratusi, tik dar kartais nusipurto nuo geležies skonio. Sėkmės jums mirksiukas.gif
Atsakyti
as savo sūneliui skiesdavau vaistukus su edideliu skyscio kiekiu (paskaityk vaisto aprašyme, ar galima taip daryti), ir sugirdydavau iš buteliuko per žinduką..
Atsakyti
aciu mamytes uz patarimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2006 12 27, 15:19)
as savo sūneliui skiesdavau vaistukus su edideliu skyscio kiekiu (paskaityk vaisto aprašyme, ar galima taip daryti), ir sugirdydavau iš buteliuko per žinduką..

Ir as taip darau, tada jokiu asaru mirksiukas.gif
Atsakyti