Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

norejau patarimo: kaip sugirdyti 6men kudikiui vaistus? geriam skystus antibiotikus, taciau tik pamates sauksteli susiciaupia ir viska atgal isstumia.... :-X
kai pradeda rekt ikisu sauksteli, tada siaip taip nuryja, bet kita puse atgal...
patarkit, kaip tuos kelis saukstelius neislaistant sugirdyt ???
:'(
ps. kose siandien valge sauksteliu gerai, pats ziojosi
Atsakyti
as tai vaistukus su svirkstu leisdavau su pienu sumaisytus. NEs nors ir saldus buvo bet visvien negerdavo. O Duphalac'a tik is svirksto priima
Atsakyti

As taip pat su svirkstu duodu, nors ima ir is sauksto, bet man paciai nepatogu - puse sauktsto palkeliui i burnyte issilieja.  ;)

Ir dar kai duodi, butinai sypsokis ir sakyk kaip skanu.
O espumisana tai turbut visa butreliuka suvalgytu, labai jau megsta.  ;D
Atsakyti
oi, tikrai, kaip nepagalvojau-su svirkstu paprasta ir viskas sueina ten kur reik! ;D
aciu wink.gif user posted image
Atsakyti
Tik nepamirsk adatos nuimti  user posted image O siaip turbut vienintelis budas vaistus normaliai sugirdyti. Mano brolio mergaite sirgo 6-7 men. raudonuke, teko antibiotikus gert, jie dave is saukstelio. Tai jau dabar 2 m. o ji kiekviena sauksteli ragauja ar skanu ar ne vaistai.
Atsakyti
Tik nepamirsk adatos nuimti  user posted image

Yra specialiu vaikisku svirkstu. Ten antgalis kaip soske. Tik vaiaks ten turi pats vasitus traukti.
Atsakyti
Tai va kad turi pats traukti. Jei nenori is saukstelio, vadinasi jam neskanu, tai ir ta soske mes. Manau paprasciausiai su svirkstu isvirksti ir viskas. Mano vaikas irgi is saukstelio nenorejo gerti vaistu, puse islaistydavo. O is svirksto patiko, net pats issiziodavo. O soske moka issiimti is burnos ir mesti.
Atsakyti
o mano mazius pamates vaistukus geremus tai net rekti pradeda jei jam ju nedudoi  ;D jis juos taip megsta ir turbut sutiktu dazniau sirgti kad tik tu vaistuku gautu ypac panadoli smile.gif
Atsakyti
Mes irgi su svirkstu gerem vaistukus. Kai suprato, kad cia nelabai skanu ir svirksto nebeeme, taj ijungdavau TV, paleisdavau "Puko" klipus kur vaikai dainuoja arba multikus ir net nesureaguodavo, kaip vaistukai sulasedavo i praverta burnyte user posted image
Atsakyti
As irgi maziukei vaistukus girdau su svirkstuku.

Man tai labai patogus svirkstukai yra is Simicol lasiuku, dar is seniau tu svirkstuku turiu prisikaupusi, kai mazei pilvuka pusdavo  ;)
Atsakyti
Maciau maximoje vaiku skyrely,prie buteliuku toki mazuti butekiuka su maza soskyte,ten buvo parasyta "buteliukas vaistams sugirdyti"...Bet nebandziau pati.
Atsakyti
Yra vaistinese pirkti spec. ciulptukai, su kuriais lengva sugirdyti skystus vaistukus. Jie yra su skylute. Tereikia tik i ciulptuka supilti vaistukus. O vaikas user posted image viska ir istrauks user posted image.
Atsakyti