Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

tarp superdalykiniu spalvu - pamirstama bordo, kuria devi karjeros moterys.
Atsakyti
aš šiandien pribloškiau visą darbovietę, nes atėjau į darbą su aptemptais džinsais ir sportinio stiliaus aptemptu bliuzonu. ir aišku kablais kilometriniais. mat šiandien turiu tokį neoficialų susitikimą, kurio metu noriu palygti įspūdį vienam neoficialiam vyriškiui. kol kas dar niekas nieko nesakė, bet žvilgsniai ujujuiii.....
Atsakyti
šiaip gerai parinktas kostiumėlis atrodo labai sexy. man nepatinka tokie paskandinantys moters figūrą, maskuojantys.
nėriniai, šilkinės juostelės, velvetas, aksomas... viskas atrodo labai gražiai ir moteriškai.

aš mėgstu kostiumėlius su kelnėm. tiesiom, plačiom, gerai krintančio audinio. švarkas būtinai trumpas ir vienos sagos.
man beje, toks labai tinka, nes pati esu neaukšta, todėl toks variantas išryškina liemenį ir atrodo labiau moteriškai, nei oficialiai.
dar labai gerai atrodo, kokio romantiško stiliaus bliuzkelė po apačia.

neseniai nusipirkau šiek tiek trenktą šiltesnį kostiumėlį su sijonu. sijonas su subtiliu nėriniu ir pailgėjimu nugaroj. atrodo visai originaliai ax.gif

o penktadieniais pas mus "džinsų" diena. kurią aš irgi labai mėgstu tongue.gif
gali sakyt hobo, kad tu taip jautiesi šian. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 28 spalio 2005 - 13:20
Šią savaitę buvau seminare, kuriame dalyvavo kolegos iš visos Lietuvos. Nu, vaizdelis liūdnas. Kolegės su kostiumėliais tokiais gariūniniais - mėlyni su dryžiukais, bordo su dryžiukais, juodi su dryžiukais. Visi audiniai tos pačios faktūros. Čia tik pas mus darbe visos išprotėjusios dėl kostiumėlių. Neturiu nei vieno pirkto kostiumėlio, nes turiu nuostabią siuvėją, kuri bet ką sugeba pasiūti. Vienintelė problema - pas ją didelės eilės. Be to, nebeprisimenu, kada buvau normalioje audinių parduotuvėje. Audinių arba atneša į darbą, arba parūpina siuvėja, arba nuvažiuoju į "Dainavos" fabriką nusipirkti atraižų. Taigi, visi mano kostiumai maksimaliai kainuoja apie 250 Lt.
Atsakyti
jei darbe turečiau renktis oficialiai , tai mano parduotuvė būtu ZARA, dalykinių kostiumėlių ten yra ,bet jie nėra nuobodūs "bobiški",o atvirkščiai: jaunatviški, stilingi ,madingi ir nenuobodūs. o jei pirkt neišgalėčiau ir tektų siūtis-tai l.gerai išstudijuočiau šios parduotuvės pasiūla dalykiškom karjeristėm smile.gif ,o tada jau eičiau pas siuvėja. tai va
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2005 10 29, 14:13)
jei darbe turečiau renktis oficialiai , tai mano parduotuvė būtu ZARA, dalykinių kostiumėlių ten yra ,bet jie nėra nuobodūs "bobiški",o atvirkščiai: jaunatviški, stilingi ,madingi ir nenuobodūs. o jei pirkt neišgalėčiau ir tektų siūtis-tai l.gerai išstudijuočiau šios parduotuvės pasiūla dalykiškom karjeristėm smile.gif ,o tada jau eičiau pas siuvėja. tai va

o man cia keistai nuskambejo,neisgaleciau nusipirkti ir reiketu siutis.......
moteris siunasi ne del to ,kad neisgali nusipirkti,o todel kad nori buti skirtingos,originalios. ir kartais siutis kanuoja net brangiau nei pirkti. tongue.gif

Atsakyti
Man tai sunkiausia laikytis etiketo vasara- su svarkeliu silta, be jo- ne pagal etiketa. Maikute turi buti su rankovelem, kad uzdengtu pecius - bet taip irgi karta, prakaiuoji, batai turi buti uzdaru priekiu- karsta, kojos prakaituoja- zodziu vasara etiketa tenka primirsti blush2.gif
O del kostiumeliu- gal turite koku graziu modeliuku nuotraukyciu? 4u.gif
Atsakyti
As irgi siudinuosi kostiumelius - net neisivaizduoju, ka reiktu daryt, nes nesu radus man tinkamo: tai svarkas netinka, tai kelnes "trenktos", o apie sijona tai is vis tyliu
Atsakyti
gražu, nia? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tai su "Romo artelės" kostiumėliu turėjau nemalonios patirties. Bendradarbė irgi patarė ten įsigyti kostiumėlį. Darbe turiu rengtis oficialiai, nes tenka po teismus pavaikštinėti. Nusipirkau juodą kostiumėlį - superinis ir t.t. Buvo vasara, karšta, bet nėr kas daryti. Nurėplioju į teismą, jaučiu, kad nuo to pamušalo nemaloniai prakaituoju. Niekaip nesuprantu, bet teisme buvusių vyriškių žvilgsnis vis krypsta į mano krūtinę... Galvoju, nu nagli kokie, bet ai. Grįžtu namo - blink.gif ohmy.gif , pažiūriu gi mano papai tokie, na kaip čia pasakius - pajuodę. Nusiimu švarką - aplink apykaklę juoda. Nuvarau į "Romo artelę" - tipo negali būti. Surašiau pretenziją, bet kadangi neturėjau čekio, o tik banko išrašą, nes atsiskaitinėjau kortelę, tai pasiūlė tik nuolaidą paltui ar puspalčiui. Laukiau laukiau tinkamo ir patinkamo, nusispjoviau ir nešioju. Nu ir nieko - nebedažo. Nieko nesuprantu kas ten buvo.. Nors dabar jau aišku stengiuosi jį tik užsimesti ir ilgai "ant kūno nelaikyti", o tai po to vėl vaikščiosiu juodais papais...
Atsakyti
Smarki, zinau koki kostiumeli nusipirkai, visoms taip buvo, ir mano pazistamai. Bet mano pazistama ta kostiumeli pakeite i kita uz ta pacia verte g.gif
Atsakyti
Blin, o tai aš galvojau, kad čia tik aš viena tokia nevykėlė. Paguodei.Aš nesutikau, sakau koks skirtumas vistiek tas pats š.. , duokit pinigus. Tai kas ten blogas pamušalas buvo? O dabar joms gerai nešiojasi? Gal išvalyt nutempti?
Atsakyti