Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 14, 14:32)
manau, priklauso nuo darbo/įmonės specifikos  g.gif vienokia apranga renginių organizavimo agentūroj, kitokia advokatų kontoroj  rolleyes.gif  o tigrinė suknelė, manau, tik gatvėj tinka  tongue.gif

tai kad ji dirba buhaltere...
nu psio tikriausiai reiks ir man issitraukt maikutes su iskirptemis kurios dabar dulka biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai niekaip nedrįstu į darbą su bliuskute ant petnešėlių ateit, ir iš viso su bliuske be rankovių....

Žiemą, rudenį, pavasarį - be problemų - kostiumėlis ir psio...

O vat vasarą daugiausia problemų.... karšta... o kur dar pėdkelnės schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 14 liepos 2005 - 14:46
Aš tai pakankamai laisvai rengiuosi. Tikrai nėra taip, kad griežtai su kostiumėliu. Ir gilesnės iškirptės nebijau, tik aišku ji turi būti su saiku.
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 07 14, 14:50)
Aš tai pakankamai laisvai rengiuosi. Tikrai nėra taip, kad griežtai su kostiumėliu. Ir gilesnės iškirptės nebijau, tik aišku ji turi būti su saiku.

bet kur ta saiko riba? vat kur klausimas????
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 07 14, 15:55)

kad speneliai nesimatytų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vat ir yra riba.... tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 07 14, 14:55)

Esme turbūt ne tame yra aptemptas tas drabužis ar ne, su gilia iškirpte ar ne - na tiesiog būna tokių drabužių, kai pažiūri ir gali sakyti - gatvinė... Pvz sijono kuris vos užpakalį dengia darbe nepripažįstu schmoll.gif Yra reglamentuota max 10 cm virš kelių (jeigu neklystu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 07 15, 10:40)
Esme turbūt ne tame yra aptemptas tas drabužis ar ne, su gilia iškirpte ar ne - na tiesiog būna tokių drabužių, kai pažiūri ir gali sakyti - gatvinė... Pvz sijono kuris vos užpakalį dengia darbe nepripažįstu  schmoll.gif  Yra reglamentuota max 10 cm virš kelių (jeigu neklystu  g.gif )

Pritariu. Nedrįstu eiti į darbą kaip į klubą schmoll.gif
Atsakyti
Klubiniai drabužiai skirti klubui, laisvalaikio - laisvalaikiui... biggrin.gif Bet kokiu atveju, net ir jei darbe toleruojama laisvesne apranga, mergelė apsitempus maikutę ant petnešėlių, super miniaką ir vakarinius blizgančius aukštakulnius neatrodo pofesionale ( nebent stoviniuotų kur palei stotį... ) rolleyes.gif Yra žinoma ir kūrybinių darbų, kur net ir pageidaujama kuo "laisviau" rengtis, bet ta laisvė būna ne iškirptės gilume bet stiliuje. Va pas mus "puslaisvė" apranga. "Puslaisvė" tame kad nėra reikalavimo dėvėti kostiumėlius, bet žinau kad džinsais darbdavio nenudžiuginčiau. Na ir sukiesi su "padoria" apranga rolleyes.gif
Atsakyti
As tai iki šiol stebiuosi kai kurių merginų apranga darbe. Dirbu tik keletą dienų naujame darbe. Kelios merginos vaikšto su nuogom kojom, trumpučiais sarafanais, kokius aš nešioju tik gatvėj...Aš taip negalėčiau. Vaikštau su sijonais, bet su pėdkelnėm būtinai. Net kai karšta labai...Manau, kad darbo apranga turi buti solidesnė, nei laisvalaikio.
Atsakyti
Kadangi dirbu padalinio vadove tai dažniausiai rengiuosi kostiumėlį ar panašiai su kelnėmis (nemėgstu sijonų).
Atsakyti
Pas mus darbe priimtinas laisvas aprangos stilius.
Vasara i darba keliauju ir su maikutemis ant petneseliu ir su gilia iskipte, ir aisku be kojinu... Ir daugelis merginu taip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2005 07 20, 19:22)
Pas mus darbe priimtinas laisvas aprangos stilius.
Vasara i darba keliauju ir su maikutemis ant petneseliu ir su gilia iskipte, ir aisku be kojinu... Ir daugelis merginu taip.  biggrin.gif

Bet tai, kad Tu taip darai, dar nereiškia, jog kultūringa ir estetiška. Darbas - ne žaidimų aikštelė ir į jį reikia eiti susikaupus ir įjungus protą, o rūbai padeda nusiteikti, tam tikra prasme įpareigoja.
Atsakyti