Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

QUOTE(Noa @ 2005 03 26, 21:45)
Kaune normaliu kostiumeliu galima isigyti Laisves alejoj smile.gif  Mano nuomone, kostiumeliu prasme ten yra dvi geros vietos -  Savas stilius ir Romo artele, ir ten ir ten lietuviski ir teisingi...  Mango, kas be ko, Laisvej irgi yra. Bet man regis ten uz 400 nelabai nusipirksi g.gif A, va, dar vienas geras taskas - Vilniaus gatvej, netoli Laisves, buvo "Elva" - ar tebera? Ten kazkokie kostiumeliai, galima kazka atrast, jeigu norint. Dar Elva yra PC "Savas" prie Kalnieciu...

Ačiū, reikės nuvažiuot pažiūrėt po švenčių ax.gif
Laisvės alėjoj senokai buvau, tai ir nežinojau apie tokį dalyką kaip "romo artelė".
O kaip tose parduotuvėse su dydžiais? aš neturiu manekeniškos figūros sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 26, 22:55)
Ačiū, reikės nuvažiuot pažiūrėt po švenčių ax.gif
Laisvės alėjoj senokai buvau, tai ir nežinojau apie tokį dalyką kaip "romo artelė".
O kaip tose parduotuvėse su dydžiais? aš neturiu manekeniškos figūros sad.gif

O ką aš žinau? Vakar buvau, bet kažkaip neisigilinau. Daugiau į ilgius žiūrėjau, man mat tas aktualiausia smile.gif Be to, šiuo metu neturiu 400 Lt laugh.gif Velykos, bobutės, psio takoje, nu... biggrin.gif

Elvoj tai tikrai gerai su dydžiais turėtų būt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 kovo 2005 - 22:15
Zanetux, ar nusipirkai kostiumeli? pastebejau, kad BGN laisves al. viskas 50%. As ten esu pirkusi nerealu kostiumeli. Uz puse kainos butu pats tas, nes velnias buvo brangus doh.gif
Atsakyti
Zanetux, aš Vilniuj Romo artelės kostiumėlį nusipirkau už 180 lt,kelnės ir švarkelis. Nu labai liuks ir pasiuvimas neblogas, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
She, o cia ta modeliuotoja Kaune??? Pasiziurejau Tavo nuoroda. thumbup.gif Kurioj vietoj tie jos namai?
Atsakyti
Zvirbli, ji kaune, tik dabar nauju patalpu paieskoje, taip kad paprasciau butu su ja susisiekt telefonu, tik dabar ji dar savaite negrys is vokietijos
Atsakyti
Sveikos,
labai noriu pakeisti savo garderobą pavasariui - vasarai ir pasiūti kostiumėlį į darbą vaikščiuoti. Patarkit, kokios spalvos madingos šį sezoną, gal žinote kokius nors internetinius puslapius, kur ko nors "rimtesnio", praktiško ir aišku gražaus tongue.gif galėčiau paieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Žanna @ 2005 04 25, 21:06)
Sveikos,
labai noriu pakeisti savo garderobą pavasariui - vasarai  ir pasiūti  kostiumėlį į darbą vaikščiuoti.  Patarkit, kokios spalvos madingos šį sezoną, gal žinote kokius nors internetinius puslapius, kur ko nors "rimtesnio",  praktiško ir aišku gražaus  tongue.gif  galėčiau paieškoti?

Siam forumo skyriuje gali rasti :
http://www.supermama...showtopic=23193
apie mados tendencijas, bet apie dalykini stiliu galiu pasakyti tiek, kad madingi trumpi svarkeliai, tiesios kelnes, bridzai, sijonukai plisuoti arba siauri, laisvai plazdantys. - ilgis iki keliu, plius derinama su romantinio stiliaus palaidinemis su iv raukiniais.
Spalvos: pati turbut matai parduotuvese, kokios spalvos uzpludo smile.gif
as tai ju neziuriu, nes renkuosi tik tas, kurios man tinka.
Atsakyti
o aš tai neblogą Kaune pirkau bazėje,ten yra visas skyrius kostiumų,kainuoja 220,bet yra švarkas,kelnės,sijonas,marškinėliai ir dar šlipsas.Tikrai neblogai atrodantis,ir kaina neaukšta,jei ką domina nuvažiuokit,bet toj vietoj tik juodi , juodi su smulkiais dryžiukais,spalvotų yra kituose skyriuose.
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2005 02 02, 10:25)
Neseniai padariau atradimus ,,Rūbų rate" Kaune. Labai gražūs, jaunatviški kostiumėlių modeliai, turintys ,,šarmo". Ir kaina ne astronominė.

Man irgi uz akiu uzkliuvo Rubu rato kostiumeliai - tikrai turintys sarmo. Beje, i sita parduotuve veza rubus is "United fashion", o ju siuvykla ir firmine parduotuve yra Ramuciuose. Toj parduotuvelej pasirinkimas nera labai dideslis, bet labai jaunatviski modeliai. Pries savaite nusipirkau kostiumeli - svarkelis su laisvesnio stiliaus sijonu - sumokejau 216lt.
Atsakyti
Kaip jus rengiates i darba, kostiumeliai ar dzinsai, ir ar kiekviena diena keiciate drabuzius?
Mano darbovieteje laisva paranga, galima deveti ir dzinsus, taciau yra merginu, kurios rengiasi, na sakyciau kaip eidamos i diskoteka, ryskus dirzai, gilios iskirptes, o viena diena atejo viena su tokia aptempta tigrine suknele... zodziu palikau kaip irnesupratus, gal tikrai as per daug konservatyviai rengiuosi, gal normalu deveti labai atviras maikutes ar aptemptas sukneles...
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 07 14, 14:27)
Kaip jus rengiates i darba, kostiumeliai ar dzinsai, ir ar kiekviena diena keiciate drabuzius?
Mano darbovieteje laisva paranga, galima deveti ir dzinsus, taciau yra merginu, kurios rengiasi, na sakyciau kaip eidamos i diskoteka, ryskus dirzai, gilios iskirptes, o viena diena atejo viena su tokia aptempta tigrine suknele... zodziu palikau kaip irnesupratus, gal tikrai as per daug konservatyviai rengiuosi, gal normalu deveti labai atviras maikutes ar aptemptas sukneles...

manau, priklauso nuo darbo/įmonės specifikos g.gif vienokia apranga renginių organizavimo agentūroj, kitokia advokatų kontoroj rolleyes.gif o tigrinė suknelė, manau, tik gatvėj tinka tongue.gif
Atsakyti