Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

QUOTE(Viksva @ 2005 02 28, 12:06)
Merginos, tingiu skaityti visus puslapius  ax.gif
Gal galite pasakyti kur jus tokią gerą vietą radot?

na o vakareliui tai gali pasirinkti kokia suknute ar sijonuka su palaidine puosnesne.
Atsakyti
Sveikutės!
Ne už kalnų mums diplominio gynimas ir neįsivaizduoju, kaip apsirengus reikia eiti į gynimą doh.gif
Gal galite ką patarti? Norėčiau kokio gražaus kostiumėlio, kad vėliau tiktų pvz ir darbui ax.gif
Kur Kaune galima įsigyti geros kokybės ir ne super brangių kostiumėlių?
Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif
Domina kainos iki kokių 400lt blush2.gif
Atsakyti
Atvaziuok i Vilniu, nueik i Zara ar Mango- tikrai rasi ne bobiska kostiumeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 26, 00:16)
Atvaziuok i Vilniu, nueik i Zara ar Mango- tikrai rasi ne bobiska kostiumeli  thumbup.gif

O tai Kaune šių parduotuvių nėra?
Mango tai lygtai yra, tik dar nežiūrėjau, kas ten gero yra doh.gif
Atsakyti
O kodel tu butinai nori kostiumelio? Kai gyniausi magistra, vis delto pasirinkau sviesias kelnes ir melsvus marskinius ir labai gerai jauciausi 4u.gif Atrodziau nei per daug oficialiai, nei per daug kasdieniskai. Nors buvau net pasisiuvusi kostiumeli specialiai siam reikalui doh.gif Ziurint ka tu labiau pratusi nesioti, kelnes ar sijona. Diplominio gynimas jau ir taip nemenkas isbandymas, o jei dar darbuziai erzintu ar su jais gerai nesijaustum... Aisku priklauso ir kokia specialybe atstovauji: vienas dalykas finansai, kitas - menai mirksiukas.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2005 03 26, 13:18)
O kodel tu butinai nori kostiumelio? Kai gyniausi magistra, vis delto pasirinkau sviesias kelnes ir melsvus marskinius ir labai gerai jauciausi 4u.gif  Atrodziau nei per daug oficialiai, nei per daug kasdieniskai. Nors buvau net pasisiuvusi kostiumeli specialiai siam reikalui doh.gif Ziurint ka tu labiau pratusi nesioti, kelnes ar sijona. Diplominio gynimas jau ir taip nemenkas isbandymas, o jei dar darbuziai erzintu ar su jais gerai nesijaustum... Aisku priklauso ir kokia specialybe atstovauji: vienas dalykas finansai, kitas - menai mirksiukas.gif Sekmes!

nežinau, ar noriu tiksliai kostiumėlio blush2.gif doh.gif
Aš labiausiai pratusi nešioti kelnes...
O specialybė - telekomunikacijos KTU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 26, 00:16)
Atvaziuok i Vilniu, nueik i Zara ar Mango- tikrai rasi ne bobiska kostiumeli  thumbup.gif

Su Zara tai atsargiau - prastas rūbų pasiuvimas, tas pats dydis iš tikrųjų skirtingas, skiriasi rankovių ilgis, kišenių aukštis ir pan. Pačios pardavėjos kraupsta ir savo pažįstamiems nerekomenduoja ten pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 26, 15:21)
nežinau, ar noriu tiksliai kostiumėlio blush2.gif  doh.gif
Aš labiausiai pratusi nešioti kelnes...
O specialybė - telekomunikacijos KTU 4u.gif

Tai ir rinks kokias nors klasikines kelnes ir pvz. marskinius g.gif arba kelniu kostiuma su marskiniais, jei bus per karsta, svarka nusimesi. : Nes jei sijono nelabai nesioji, jis paprasciausiai tave nervins.
Nebijok sviesesniu spalvu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiona: 26 kovo 2005 - 15:48
Zanetuk, as tai kaip visad siuvuosi pas labai fainulka drabuziu modeliuotoja
uz 400lt tikrai pas ja pasisiutum su medziaga, o medziagu pasirinkimas ir kokybe didele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2005 03 26, 19:15)
Zanetuk, as tai kaip visad siuvuosi pas labai fainulka drabuziu modeliuotoja
uz 400lt tikrai pas ja pasisiutum su medziaga, o medziagu pasirinkimas ir kokybe didele smile.gif

na, aš šią savaitę jau bandysiu išsirinkti. jei nieko doro nerasiu - tai ir teks kažką siūtis 4u.gif
Atsakyti
jos darbu gali paziuret cia
mados skiltyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 26 kovo 2005 - 19:31
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 25, 22:31)
Sveikutės!
Ne už kalnų mums diplominio gynimas ir neįsivaizduoju, kaip apsirengus reikia eiti į gynimą doh.gif
Gal galite ką patarti? Norėčiau kokio gražaus kostiumėlio, kad vėliau tiktų pvz ir darbui ax.gif
Kur Kaune galima įsigyti geros kokybės ir ne super brangių kostiumėlių?
Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif
Domina kainos iki kokių 400lt blush2.gif

Kaune normaliu kostiumeliu galima isigyti Laisves alejoj smile.gif Mano nuomone, kostiumeliu prasme ten yra dvi geros vietos - Savas stilius ir Romo artele, ir ten ir ten lietuviski ir teisingi... Mango, kas be ko, Laisvej irgi yra. Bet man regis ten uz 400 nelabai nusipirksi g.gif A, va, dar vienas geras taskas - Vilniaus gatvej, netoli Laisves, buvo "Elva" - ar tebera? Ten kazkokie kostiumeliai, galima kazka atrast, jeigu norint. Dar Elva yra PC "Savas" prie Kalnieciu...
Atsakyti