Jaunatviškos dalykinės aprangos aš visad rasdavau jau minėtame Euro stiliuje, asortimentas tikrai nemažas, gražūs marškiniai, kostiumėliai, mažų dydžių į valias, kam aktualu, tik gaila, bet šis tinklas bankrutuoja. Šiuo metu vyksta paskutinių prekių išpardavimai.
Taip pat man gražių dalykinių rūbų yra parduotuvėje Pretty one, esančioje Oze, tačiau kainos šiek tiek kanda, o nuolaidų būna retai ir tos mažos.
Daugiau kažkaip mėgstamų parduotuvių nesu atradusi, dalykinių rūbų ieškau įprastose
Taip pat man gražių dalykinių rūbų yra parduotuvėje Pretty one, esančioje Oze, tačiau kainos šiek tiek kanda, o nuolaidų būna retai ir tos mažos.
Daugiau kažkaip mėgstamų parduotuvių nesu atradusi, dalykinių rūbų ieškau įprastose
Na, esu radusi klasikiniu kelnių 'ZARA' parduotuvėje. Dėl sijonų, tai dažnai užtaikau prastos kokybės pamatyt, tai ir neperku. Dar yra viena parduotuvė, man tikrai joje patinka, tik kainos ne visiems prieinamos "Ivo Nikkolo". Jei kartais keliausite į kokią Europos šalį, siūlau ten pasiieškoti 'H&M' parduotuvės. Tikrai rasit jaunatviško dalykinio stiliaus drabužių.
Ar aukščiau minėtame Eurostiliuje būna drabužių aukštaūgėms (180cm)? Ar siuva tradiciškai tik 168-172cm ūgio moterims?
QUOTE(Kalpana @ 2010 05 23, 20:52)
Ar aukščiau minėtame Eurostiliuje būna drabužių aukštaūgėms (180cm)? Ar siuva tradiciškai tik 168-172cm ūgio moterims?
Net nežinau Kadangi aktualu tai, kas tinka 173 cm ilgio, tai net nesidomėjau
Ko gero, reikės savaitgalį surizikuoti ir nuvažiuoti apsidairyt į vietą. Gal dar ką nors sau rasiu
[quote=Aiden,2010 05 23, 11:33]Sijonas dailus Tik marškiniai ne. Labai sunku rasti baltus marškinius Tokius paprastus kaip vyriškus. Jei per krūtinę viskas ok, tai per liemenį laisva, o jei per liemenį gerai, tai per krūtinę tempia Esu radusi vienus kur susisega per klyną, tai nieko nėra patogiau, pakėlus ranką neišsipašo ir kelnių ar sijono. Bet tokius rast, tai prilygsta stebuklui
Tokiu kur per klyna, tai maciau buna Victoriassecret visai neblogu
Tokiu kur per klyna, tai maciau buna Victoriassecret visai neblogu
Sveikutes ir as prie Jusu. Sutinku su ankstesniais pastebejimai, kad LT dalykiniai rubai labai babcarsku modeliu, nieko idomaus - isvien standartas. Megstu MEXX kostiumus, taciau jau kelniu ilgi rast - nusisauk. Dabar ieskau sarafano darban , jei krutine itelpa, per liemeni platu, ufffff
O ,,Eurostilius" - bankrotas turbut - uzsidaro.
O ,,Eurostilius" - bankrotas turbut - uzsidaro.
Sveikutes!
Na teks turbut ir man paslepti toliau savo plesytus dzinsus ir abercrombie maikutes ir ilisti i kazka dalykiskesnio
Kadangi labai seniai tokiu rubu nenesiojau, tad visa garderoba teks rinktis is naujo... Radau labai faina internetine parduotuve, tiksliau dvi, kuriu stilius ir kokybe man labai priimtini ir siaip viskas ten labai labai
Kalbu apie Ann Taylor ir ju dukterine parduotuve LOFT. Antroji man netgi labiau patiko, nes labai grieztos klasikos as ant saves nematau. Tik vat iskylo klausimelis: ar yra patyrusiu shopomaniu kurios pirko is ten ir galetu patarti del dydziu, kokybes ir pan?
Labai tikiuosi atsiras bendraminciu
Na teks turbut ir man paslepti toliau savo plesytus dzinsus ir abercrombie maikutes ir ilisti i kazka dalykiskesnio
Kadangi labai seniai tokiu rubu nenesiojau, tad visa garderoba teks rinktis is naujo... Radau labai faina internetine parduotuve, tiksliau dvi, kuriu stilius ir kokybe man labai priimtini ir siaip viskas ten labai labai
Kalbu apie Ann Taylor ir ju dukterine parduotuve LOFT. Antroji man netgi labiau patiko, nes labai grieztos klasikos as ant saves nematau. Tik vat iskylo klausimelis: ar yra patyrusiu shopomaniu kurios pirko is ten ir galetu patarti del dydziu, kokybes ir pan?
QUOTE(aniuta241 @ 2010 08 15, 13:53)
Na suknelių tai sau prisirinkčiau... Ir ne vieną, o dabar dar nuolaidos... Tik dėl dydžių ir kokybės neturiu supratimo jokio
QUOTE(j'aime @ 2010 08 15, 20:31)
Na suknelių tai sau prisirinkčiau... Ir ne vieną, o dabar dar nuolaidos... Tik dėl dydžių ir kokybės neturiu supratimo jokio
As dabar irgi klausineju patarimu, del AT tai vienareiksmiski visi - padidinti gerokai, bet kokybe superine! Del LOFT dar nesusirinkau pakankamai informacijos, labai laukiu dar komentaru
P.S.: Viena forumiete man rase kad jie labai daznai ismeta papildomu nuolaidu ir sale ir na sale prekems, tad tikrai verta palaukti
QUOTE(aniuta241 @ 2010 08 15, 15:53)
Sveikutes!
Na, radau graziu rubeliu, bet kainos man per aukstos..