Seniau VERO MODA parduotuveje budavo didelis dirzeliu pasirinkimas
QUOTE(mirattes @ 2009 07 21, 19:55)
Dekui, reiks apsilankyt. Gal ka rasiu tinkamo. Man dazniausiai buna taip, kad intensyviai ieskau ieskau ir nerandu. O po to pamatau tai, ko reikia visai netycia...
QUOTE(mirattes @ 2009 07 21, 19:55)
Aha, pries mazdaug menesi maciau labai dailiu, siauru, is kokybisko odos pakaitalo, ivairiu spalvu. Ispardavimo metu tekainavo apie 12Lt
QUOTE(Sophi @ 2009 07 18, 22:20)
Linas ir susilamdęs savotiškai gražiai atrodo
Man kazkaip nesmagu vaiskcioti susilamdziusiai visai, gal tik as cia tokia priekabi, namie, ar po darbo, tai ir man smagu ivairiai atrodyti, o darbe kazkaip man norisi tvarkingai atrodyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 09, 20:18)
užmačiau knygą
čia
Alvyda Jasilionytė
Dalykinės išvaizdos vadovas
kaina kosminė gal kas vartėt? ar žinot ką nors panašaus anglų kalba?
čia
Alvyda Jasilionytė
Dalykinės išvaizdos vadovas
kaina kosminė gal kas vartėt? ar žinot ką nors panašaus anglų kalba?
Turiu ir negaliu atsidziaugti ja isigijus. Knyga skirta bet kokio rango veikliems ir karjeros siekiantiems (ar jau pasiekusiems) zmonems, tikrai ne protokolo zinovams (jiems, manau, butu per mazai info); as pvz. dirbu universitete, esu jauna destytoja, taciau man solidziai atrodyti tiesiog butina, taip daug geriau jauciuosi, mane vertina ir priima visai kitaip. Isigijus knyga pakeiciau visa savo garderoba. Esu isitikinus, kad profesionali, tinkama, nepriekaistinga isvaizda, pakelia zmogu i aukstesni lygmeni, jis atrodo solidesnis patikimesnis, taip pat kuria gera imones varda.
As esu uz nepriekaistinga, solidzia isvaizda.
Ir pagal A. Jasilionyte, violetines (ar dar kokios kitos spalvos) pedkelnes yra netoreruotinos ir neprofesionalios isvaizdos pavyzdys
QUOTE(ICJ @ 2009 08 29, 15:22)
Turiu ir negaliu atsidziaugti ja isigijus. Knyga skirta bet kokio rango veikliems ir karjeros siekiantiems (ar jau pasiekusiems) zmonems, tikrai ne protokolo zinovams (jiems, manau, butu per mazai info); as pvz. dirbu universitete, esu jauna destytoja, taciau man solidziai atrodyti tiesiog butina, taip daug geriau jauciuosi, mane vertina ir priima visai kitaip. Isigijus knyga pakeiciau visa savo garderoba. Esu isitikinus, kad profesionali, tinkama, nepriekaistinga isvaizda, pakelia zmogu i aukstesni lygmeni, jis atrodo solidesnis patikimesnis, taip pat kuria gera imones varda.
Ir pagal A. Jasilionyte, violetines (ar dar kokios kitos spalvos) pedkelnes yra netoreruotinos ir neprofesionalios isvaizdos pavyzdys
As irgi pasinaudojau ne vienu patarimu is sios knygos ir sulaukiau komplimentu. Dabar ateinant naujam sezonui formuoju nauja garderoba. Man labiausiai patiko, kad jeigu esi nestandartines figuros, yra visokiu budu, kaip paslepti trukumus ir atkreipti demesi i privalumus.
Beje, gal kas kur matete graziu tvarkingu marskinuku pirkti? Gal kas buvote Oze?
Apie aksesuarus, tinkancius prie dalykiniu drabuziu, gali pasiskaityti cia
http://nifty.lt/inde...5&element_id=79
http://nifty.lt/inde...5&element_id=79
QUOTE(ICJ @ 2009 08 29, 15:22)
Po vienos knygos. J. Statkevičiaus "Grožio kirtis" ir aš, ir mama pakeitėme savo garderobą, kaip jūs po šios. Po to jaučiausi tiesiog nuostabiai. Visai kitaip žiūriu į perkamą drabužį ir džiaugiuosi tuo, kad yra tokių knygų.
Papildyta:
Ką trumpai aprašė ICJ, man visada aiškino mama. Už tai jai esu labai dėkinga. O dabar ir mano darbas toks, kad viso to reikalauja. Ir aš negaliu eiti apsirengusi kitaip. Tačiau, tai mano stilius, mano vidus, man labai tai patinka. Aišku laisvalaikiu atrodau kitaip.
Paskutiniai derinukai tikrai ir smart, ir labai gražūs
Tik, kiek žinau, džinsai yra jau visiškai laisvalaikio rūbas, ir smart casual nebepriklauso Net aukštakulniai negelbsti šiuo atveju
QUOTE(Vaizele @ 2010 01 06, 00:13)
Tik, kiek žinau, džinsai yra jau visiškai laisvalaikio rūbas, ir smart casual nebepriklauso Net aukštakulniai negelbsti šiuo atveju
Priklauso nuo šalies ir kiek griežtai tai apibrėžiama. Skandinavijoje smart casual įeina ir suknelės, ir golfai, marškinėliai su užrašais (ypač mėgstama po dalykiniu rimtu švarku), o jau džinsai tai tinka visur ir visada. Netgi bankuose daug žmonių dėvi džinsus ir tada marškinius plius švarką. Man toks klasikos ir vėjavaikiškumo derinys labai patinka
QUOTE(Balta balta @ 2010 02 02, 17:41)
Priklauso nuo šalies ir kiek griežtai tai apibrėžiama. Skandinavijoje smart casual įeina ir suknelės, ir golfai, marškinėliai su užrašais (ypač mėgstama po dalykiniu rimtu švarku), o jau džinsai tai tinka visur ir visada. Netgi bankuose daug žmonių dėvi džinsus ir tada marškinius plius švarką. Man toks klasikos ir vėjavaikiškumo derinys labai patinka
nelabai įsivaizduoju tokį vaizdelį Londono banke
gal kas matėt kokybiškos medžiagos kostiumėlių Kaune?