Tik kairėj derinukas man nelabai atrodo dalykinė apranga. Tos skylės prieky prie krūtinės ir širdutės formos auskarai gražu, bet ne dalykiška
Truputi modeliuku
QUOTE(mergiike @ 2008 01 25, 13:15)
Pečius vizualiai išplatina ir neproporcingai atrodo, kai klubai siauri
QUOTE(rainiukas @ 2008 09 07, 14:54)
Va tokiu sleikuciu kur butu pirkti?
pries kokius 2 gal daugiau metu, pirkau bazese, tada ju pilna buvo, bet taip ir niekur neuzsidejau, nes jeigu nori, kad petnesos nekristu tai sutrauki, o tada kelnes uzsitempia baisiai nekaip i virsi, o jei petnesas atlaisvini, tai jos ir krenta nuo peciu, kas sudaro nepatogumu.
Gal kas gales imesti kokiu intern.nuorodu kur buta galima nusipirkti dalykine apranga: kostiumeliu,kelniu,palaidiniu Lietuvoje ir uzseni
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 10 02, 13:05)
Gal kas gales imesti kokiu intern.nuorodu kur buta galima nusipirkti dalykine apranga: kostiumeliu,kelniu,palaidiniu Lietuvoje ir uzseni
Siūlau nueti į temą internetinės parduotuvės, ten išvardinta labai daug parduotuvių (žinoma ne visos turi dalykinę aprangą).
Pvz aš perku iš www.jcrew.com esu labai patenkinta.
Dar galima pasižiūrėti:
www.victoriassecret.com
www.shopbop.com
www.macys.com
www.polo.com
www.mango.com
žinoma yra dar daugaiu, bet čia tos kur esu pamačiusi
Kaip manot ar tiktų šie derinukai (ir kuris labiau) dalykiniam susitikimui?
Šios kelnės (juodos).
Šie marškinukai (pilki)
ar
Šis sijonas
Šie marškinukai
Šios kelnės (juodos).
Šie marškinukai (pilki)
ar
Šis sijonas
Šie marškinukai
Tie pirmi marškinukai nuogais pečiais tai nemanau, kad tiktų. nebent ant viršaus kažkoks švarkelis būtų ir matytųsi tik priekis ir kaklas. Be to tokiu oru kažin ar būsi trumpomis rankovėmis? Ką dar vilkėsi?
as manau kad antras derinukas geriau ziuretusi, nes tam pirmam man apnuoginti peciai irgi uzkliuvo.
Tai gal renkis pirmas kelnes ir antrus marškinukus?
QUOTE(Niushka @ 2008 03 26, 12:49)
Pabandyk paziureti http://www.fedora.lt Ne viena kostiumeli ten pirkau. Ir esu labai patenkinta
Mane irgi domintų kainos Maždaug