Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
man paciai graziau ne griezta darbo apranga, todel sie modeliai man labiau priimtini
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 02, 09:39)
Noriu tokių batų Kur gaut? Gal kas matėt kažką tokio panašaus? Tiktų ir su plonesniais kulnais, tik būtinai ant kulnų ir su tokiais priekiais
Jau skelbiausi paieškos tarnyboj, bet be rezultatų, tai pasikartosiu čia, kad man tokie batai labai gražu ir norėčiau tokių
QUOTE(elmiuke @ 2008 05 15, 14:04)
man paciai graziau ne griezta darbo apranga, todel sie modeliai man labiau priimtini
Manau, kad tame ir yra didysis menas ir sugebėjimai kaip apsirengti gražiai, stilingai ir nenuobodžiai ir vis dar atrodyti ne kaip į pliažą Lengviausia įkristi į nykų juodą kostiumėlį ir viskas. Ir dalykiška, bet ir nuobodu, pilka, pasidarai dar viena iš pilkųjų biuro pelyčių armijos...
O ypač vasarą sunku išvairuoti tarp elegantiškumo, netgi šiokio tokio oficialumo ir stilingumo.
Čia mes ir dalinamės tomis paslaptimis
visai graziai ir su dirzu ir be dirzo ziurisi,jei kam patinka 6 desimtmecio suknutes
Papildyta:
man tokie bateliai irgi grazuciai,zinau kur pirkt net nors panasios tendencijos kaip 6 desimtmecio atkeliauja i mada
Papildyta:
na gal sio ssuknutes laisvesnio stiliaus,bet pvz juoda ir pilka visai nieko,dengia keliukus,manau ir devet maloni ir ne per issaukianti
Papildyta:
http://slimages.macy...o...,0&fmt=jpeg
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 15, 16:37)
ir tyli??? Sakyk greičiau, plyyyyyyyz
aisku ne lietuvoj,bet manau paieskok tikrai ir lt rasi
arba dar toks variantas,kiek maciau tokio tipo tuniku lt tai tikrai yra,bet ir visai gerai ziurisi
Papildyta:
Tai turbūt žinai ir kur tokią rankinę gaut ir tyli, aišku?
aš ir pati žinau, bet už 1300 Lt, jei kas žinot už mažiau, tai netylėkit
tikrai nezinau
Papildyta:
toks irgi nieko variantas,tokiu tuniku lt pilna,graziai ziurisi
Papildyta:
i batus neziurekit,ne prie ko
Papildyta:
visai paprasta, bet fainute bliuskele,tiktu prie juodu bridzu iki keliu,ar net gi su tom paciom klasikinem kelnem,siek tiek aksesuaru,aisku subtiliai,ir grozis
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 15, 16:40)
tikrai nezinau
Papildyta:
toks irgi nieko variantas,tokiu tuniku lt pilna,graziai ziurisi
Papildyta:
i batus neziurekit,ne prie ko
Papildyta:
visai paprasta, bet fainute bliuskele,tiktu prie juodu bridzu iki keliu,ar net gi su tom paciom klasikinem kelnem,siek tiek aksesuaru,aisku subtiliai,ir grozis
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
manu jau siam kartui uzteks...
Papildyta:
aciukas
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 15, 14:40)
bershkoj buvo, dabar jau nebebus manau
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 15, 15:30)
elmiuke, nors ir neišduodi medžioklės plotų, gerų derinukų pridėjai
tai kad ten VS dauguma