Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

QUOTE(ypata @ 2007 09 11, 18:54)
Tai nėra ilgaplaukių karjerisčių ? smile.gif

gal ir yra bet jos nesuka kuodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 09 11, 20:54)
Tai nėra ilgaplaukių karjerisčių ? smile.gif

yra,bet mano plaukai labai stori ir ju daug,kad realiai "lauzau" visas grazias spilkutes doh.gif ir tt(praktiskai ramia sirdim praeinu tokius plauku bizuterijos skyrius,nes zinau,kad ne man verysad.gif ) , man vienintelis tinkantis kuodas labai paprastas- is pradziu susipinu kasa (jei labai iskarpyti plaukai manau nelabai tiks sis variantas),surisu juoda gumyte kad nesviestu kuode kaip svetimkunis lotuliukas.gif ir susuku kuoduka,pliusas-ilgai laiko,neisitarso ax.gif
Atsakyti
niu man kuodukai tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tai aš dėl to ir klausiu, kaip pasidaro tokius nestandartinius/nesenovinius, kartai pamatai tokiu merginų, kad atrodo kaip iš kirpyklos į darbą- va tokių noriu.
Atsakyti
Sveikos,
Pakeičiau darbą, o dabar reikia keisti ir rūbų stilių,nes to reikalauja pareigos. Pasidalinkit kaip rengiatės,kad atrodytumėt ne tik dalykiškos ir stilingos.
Girdėjau,kad šį rudenį "privalu" turėti sarafaną ir aksominį švarkelį g.gif
Kaip rengiatės Jūs?
Atsakyti
Mano pareigos - dalykinės. Apranga - schmoll.gif tokia turėtų būti, bet visgi labiau meninė. Bent jau prie širdies tokia labiau. Kita vertus, dažnai būna situacijų, kai netikėtai reikia būti ir atrodyti solidžiai cool.gif Žodžiu, radau išeitį - darbo spintoje dabar visada kabo pora švarkų, kuriuos užsimetusi vietoj megztuko ar skaros einu pas rimtus žmones tongue.gif
Atsakyti
Kaip Jums lietuviški drabužėliai?
user posted image

daugiau www.elva.lt
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 01 09, 10:43)
user posted image
daugiau www.elva.lt

elvoj ne karta esu pirkusi - ten visai tinka, jei darbe negali kaip nors kreizovai rengtis ax.gif paprastai ir santuriai atrodo ten esantys rubai, nors vis delto pasitaiko ryskaii roziniu ir kitokiu spalvu kostiumeliu biggrin.gif
Atsakyti
man elvos drabuzeliai nuobodoki (jeigu pirkti visa varianta sukomplektuota, kaip jie siulo) truksta cinkelio . suprantama, kad dalykinis stilius turi daug apriobojimu, bet buna kitu dizaineriu ir smagesniu derinuku ...
Atsakyti
Man turbut vienintelis sitas sarafanas is elvos patiko .. na ir su liemene grazus kostiumelis.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 01 09, 09:43)
daugiau www.elva.lt

Nelabai man jie unsure.gif Nuobodoki, daugiausia bobiški fasonai ir audiniai šiaip sau ax.gif
Atsakyti
Dalykinė apranga g.gif Kiek kostiūmėlių patartina turėti, kad neatrodyt nuobodžia? Ką dar galima priderinti?
Atsakyti