Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

Merginos, o kaip Jūs planuojate rengtis šią vasarą į darbą? Nežinau ką nusipirkti vertėtų ar pasisiųti ?
Atsakyti
QUOTE(Keliauninkė @ 2007 04 01, 14:35)
Merginos, o kaip Jūs planuojate rengtis šią vasarą į darbą? Nežinau ką nusipirkti vertėtų ar pasisiųti ?

aš kaip į darbą važinėju mikriuku tai nelabai galiu dėtis šviesių kelnių ar sijonuko. bet šiaip nusipirkau lininį baltą sijonuką, dar vieną baltą pirksiu, turiu linines kelnes. žiūrėsiu, gal kaip nors neišsitepsiu kur į kokią sėdynę biggrin.gif šiaip tai tarnaus ir juodos kelnės, nieko jau čia neprigalvosiu, o šiaip tai vasara dar toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keliauninkė @ 2007 04 01, 14:35)

as visa Vln pardes apejau, nieko gero nera, visi kostiumeliai bobiski. tiesa, viena nusipirkau, bet tik vienas man ir pasirode vertas demesio. pilkai violetinis, su sijonu.
Atsakyti
As irgi galvoju apie lininį kostiumėlį, tik galvojau, kad jis išėjo iš mados, bet tikriausiai reikės pasisiųti. O gal dar merginos ras kokių nuotraukų, kaip siųtis, tai su malonumu laukiu
Atsakyti
as tai viena diena kelniu klasikinio stiliaus po visa "europa" ieskojau ir neradau verysad.gif tiksliau mano dydzio nebuvo... o ir apskritai kokios buvo,tai visos placios ziauriai...reiks eit i turgu ziuret...
Atsakyti
O man patinka Elvos kostiumėliai wub.gif
Atsakyti
pries kelias dienas ismaishiau visa Akropoli, Big'ą
ir nieko grazaus neradau...jei koks "ale" kostiumelis, tai siulai atbrizge, medziaga blizganti...zodziu....
kuom renktis...?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 09 balandžio 2007 - 14:11
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Lietuvos parduotuvese su kostiumeliais ne kas blush2.gif pati kai ieskau tai dazniausiai susinervinu verysad.gif
Atsakyti
Tai ką , moteros, į darbą vasarą nevaikštot? g.gif

Kuo rengtis, kai kondicionierių kabe nėr, saulė plieskia kaip pasiutus? Man kostiumėlis ir balti krakmolyti marųškinaičiai nebūtini, ale juk neisi su maikele, ant kurios nupeckiota "I love boys" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 06 14, 15:56)
Tai ką , moteros, į darbą vasarą nevaikštot?  g.gif

Kuo rengtis, kai kondicionierių kabe nėr, saulė plieskia kaip pasiutus? Man kostiumėlis ir balti krakmolyti marųškinaičiai nebūtini, ale juk neisi su maikele, ant kurios nupeckiota "I love boys" hihihi.gif

suknelės bigsmile.gif
user posted image

user posted image

ilgesni šortai su marškinėliais
user posted image
Atsakyti