Merginos, o kaip Jūs planuojate rengtis šią vasarą į darbą? Nežinau ką nusipirkti vertėtų ar pasisiųti ?
QUOTE(Keliauninkė @ 2007 04 01, 14:35)
Merginos, o kaip Jūs planuojate rengtis šią vasarą į darbą? Nežinau ką nusipirkti vertėtų ar pasisiųti ?
aš kaip į darbą važinėju mikriuku tai nelabai galiu dėtis šviesių kelnių ar sijonuko. bet šiaip nusipirkau lininį baltą sijonuką, dar vieną baltą pirksiu, turiu linines kelnes. žiūrėsiu, gal kaip nors neišsitepsiu kur į kokią sėdynę šiaip tai tarnaus ir juodos kelnės, nieko jau čia neprigalvosiu, o šiaip tai vasara dar toli
QUOTE(Keliauninkė @ 2007 04 01, 14:35)
as visa Vln pardes apejau, nieko gero nera, visi kostiumeliai bobiski. tiesa, viena nusipirkau, bet tik vienas man ir pasirode vertas demesio. pilkai violetinis, su sijonu.
As irgi galvoju apie lininį kostiumėlį, tik galvojau, kad jis išėjo iš mados, bet tikriausiai reikės pasisiųti. O gal dar merginos ras kokių nuotraukų, kaip siųtis, tai su malonumu laukiu
as tai viena diena kelniu klasikinio stiliaus po visa "europa" ieskojau ir neradau tiksliau mano dydzio nebuvo... o ir apskritai kokios buvo,tai visos placios ziauriai...reiks eit i turgu ziuret...
O man patinka Elvos kostiumėliai
pries kelias dienas ismaishiau visa Akropoli, Big'ą
ir nieko grazaus neradau...jei koks "ale" kostiumelis, tai siulai atbrizge, medziaga blizganti...zodziu....
kuom renktis...?
ir nieko grazaus neradau...jei koks "ale" kostiumelis, tai siulai atbrizge, medziaga blizganti...zodziu....
kuom renktis...?
Lietuvos parduotuvese su kostiumeliais ne kas pati kai ieskau tai dazniausiai susinervinu
QUOTE(Agotukas. @ 2007 06 14, 15:56)
Tai ką , moteros, į darbą vasarą nevaikštot?
Kuo rengtis, kai kondicionierių kabe nėr, saulė plieskia kaip pasiutus? Man kostiumėlis ir balti krakmolyti marųškinaičiai nebūtini, ale juk neisi su maikele, ant kurios nupeckiota "I love boys"
Kuo rengtis, kai kondicionierių kabe nėr, saulė plieskia kaip pasiutus? Man kostiumėlis ir balti krakmolyti marųškinaičiai nebūtini, ale juk neisi su maikele, ant kurios nupeckiota "I love boys"
suknelės
ilgesni šortai su marškinėliais