QUOTE (musyte @ 2003 06 20, 18:27) |
Galbut as neteisi, taciau ofisuose, kur nedirbama tiesiogiai su klientais, apranga turi buti laisva. |
Pritariu. As i darba nueinu ir su kostiumeliu, ir dzinsais, visaip..visad rengiuosi pagal nuotaika.....
pas mus nepageidaujami dzinsai, bet kartais buna kad kas ateina ir taip...tvarkingas dalykinis stilius. Be to pas mus visi supranta kaip reikia rengtis istaigoje ir akiu paganyti nera i ka blogaja prasme...
Rytoj einu i pokalbi del darbo.
Ka apsirengti, ir siaip gal kokiu patarimu turit
as nedirbu tokioje apilnkoje, kad reiktu kostiumeli vilketi, bet labai sauniai atrodo istaiga, kurioje moterys butent taip pasirengusios, geras ivaizdis - tokia istaiga net labiau pasitikiu (savaime taip gaunasi)
Koks darbo pobūdis?
Jei vadybininkė, sekretorė, buhalterė ar pan., patarčiau dalykinį kostiumėlį.
Viskas priklauso nuo situacijos.
Jei vadybininkė, sekretorė, buhalterė ar pan., patarčiau dalykinį kostiumėlį.
Viskas priklauso nuo situacijos.
QUOTE (Mur @ 2004 05 27, 08:57) |
Rytoj einu i pokalbi del darbo. Ka apsirengti, ir siaip gal kokiu patarimu turit |
Šiaip kiek žinau pagal etiketą į pokalbį dėl darbo moteris turi eiti su klasikiniu sijonuku.
jei pareigos aukštos, tai ir kostiumėlis turi būt atitinkamos kokybės, o nuėjus su džinsais bus juokinga. o jei nori įsidarbint kokia kūrybine darbuotoja, tai apranga žymiai laisvesnė. bet niekada neprašausi su klasikiniu, į akis nekrintančiu kostiumėliu. man tai labiausia patinka švarkelis su kelnėm. bet jei tai sektorės darbo vieta, galima ir kojas parodyt, tik ne per daug mini. aš tai mėgstu, kad tokiu atveju matytusi pirmiausia žmogus, jo sugebėjimai, o ne koks įspūdingas rūbas. išsipuošt per daug niekada nereikia. (čia iš diskusijų su darbdaviais).
svarbiausia pasitikėt savim, šypsotis ir natūraliai elgtis. Sėkmės!
svarbiausia pasitikėt savim, šypsotis ir natūraliai elgtis. Sėkmės!
QUOTE (gama @ 2004 05 27, 09:12) |
svarbiausia pasitikėt savim, šypsotis ir natūraliai elgtis. Sėkmės! |
Va būtent - natūraliai elgtis. Gal ne į temą, bet rinkdamasi auklę aš labiausiai į tai kreipiau dėmesį.
Tai va merginos, man mirtinai reikia kostiumėlio darbui
Peržiūrėjau temas, bet apie dalykinio stiliaus drabužius neradau
Vakar išvaikščiojau "Akropolį" skersai išilgai ir nieko gero neradau Gal galit ką patarti - kokie dabar madingi, kokie geriau nešiojasi, kur geriau pirkti, kur kokios nuolaidos
Peržiūrėjau temas, bet apie dalykinio stiliaus drabužius neradau
Vakar išvaikščiojau "Akropolį" skersai išilgai ir nieko gero neradau Gal galit ką patarti - kokie dabar madingi, kokie geriau nešiojasi, kur geriau pirkti, kur kokios nuolaidos
Pritariu- pati turiu Zaros kostiumeli, kartu ir klasikinis ir kazkas naujo, kisenes idomesnes. O siaip gali derinti, juk jei patiko svarkas vienoje parduotuveje, gal rasi deranti prie jo sijona ar kelnes kitoje?.
Dar patiko vienas kostiumelis mexx'e, bet nespejau jo nupirkti
Sekmes
Na o jei jau tikrai nieko nerasi patariu nueiti pas siuveja
O modeliuku yra ir internete.
Dar patiko vienas kostiumelis mexx'e, bet nespejau jo nupirkti
Sekmes
Na o jei jau tikrai nieko nerasi patariu nueiti pas siuveja
O modeliuku yra ir internete.