Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

QUOTE (musyte @ 2003 06 20, 18:27)

Galbut as neteisi, taciau ofisuose, kur nedirbama tiesiogiai su klientais, apranga turi buti laisva.

Pritariu. As i darba nueinu ir su kostiumeliu, ir dzinsais, visaip..visad rengiuosi pagal nuotaika.....
Atsakyti
pas mus nepageidaujami dzinsai, bet kartais buna kad kas ateina ir taip...tvarkingas dalykinis stilius. Be to pas mus visi supranta kaip reikia rengtis istaigoje ir akiu paganyti nera i ka wink.gif blogaja prasme...
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif

Rytoj einu i pokalbi del darbo.

Ka apsirengti, ir siaip gal kokiu patarimu turit g.gif
Atsakyti
as nedirbu tokioje apilnkoje, kad reiktu kostiumeli vilketi, bet labai sauniai atrodo istaiga, kurioje moterys butent taip pasirengusios, geras ivaizdis - tokia istaiga net labiau pasitikiu (savaime taip gaunasi) smile.gif
Atsakyti
Koks darbo pobūdis?
Jei vadybininkė, sekretorė, buhalterė ar pan., patarčiau dalykinį kostiumėlį.
Viskas priklauso nuo situacijos.
Atsakyti
QUOTE (Mur @ 2004 05 27, 08:57)
doh.gif doh.gif doh.gif

Rytoj einu i pokalbi del darbo.

Ka apsirengti, ir siaip gal kokiu patarimu turit g.gif

Šiaip kiek žinau pagal etiketą į pokalbį dėl darbo moteris turi eiti su klasikiniu sijonuku.
Atsakyti
jei pareigos aukštos, tai ir kostiumėlis turi būt atitinkamos kokybės, o nuėjus su džinsais bus juokinga. o jei nori įsidarbint kokia kūrybine darbuotoja, tai apranga žymiai laisvesnė. bet niekada neprašausi su klasikiniu, į akis nekrintančiu kostiumėliu. man tai labiausia patinka švarkelis su kelnėm. bet jei tai sektorės darbo vieta, galima ir kojas parodyt, tik ne per daug mini. aš tai mėgstu, kad tokiu atveju matytusi pirmiausia žmogus, jo sugebėjimai, o ne koks įspūdingas rūbas. išsipuošt per daug niekada nereikia. (čia iš diskusijų su darbdaviais).
svarbiausia pasitikėt savim, šypsotis ir natūraliai elgtis. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 05 27, 09:12)
svarbiausia pasitikėt savim, šypsotis ir natūraliai elgtis. Sėkmės!

Va būtent - natūraliai elgtis. Gal ne į temą, bet rinkdamasi auklę aš labiausiai į tai kreipiau dėmesį.
Atsakyti
Dabartiniame mano darbe apranga tik kostiumelis. Jokiu isimciu nebuna. O kartais taip noris nueti su paprastom kelnem ir megztuku, juk vistiek tvarkingai atrodo rolleyes.gif , bet negalima.
Atsakyti
Tai va merginos, man mirtinai reikia kostiumėlio darbui smile.gif

Peržiūrėjau temas, bet apie dalykinio stiliaus drabužius neradau schmoll.gif

Vakar išvaikščiojau "Akropolį" skersai išilgai ir nieko gero neradau ax.gif Gal galit ką patarti - kokie dabar madingi, kokie geriau nešiojasi, kur geriau pirkti, kur kokios nuolaidos g.gif
Atsakyti
as rinkciaus rubus is Zara ar Etam Europoj thumbup.gif grazus rubai, jaunatviski, ir kaina ne kosmine ax.gif manau, kad dalykiniai rubai priklauso nuo uzimamu pareigu- vienur reikia labai oficialiu, kitur galima biski pazaisti ax.gif
Atsakyti
Pritariu- pati turiu Zaros kostiumeli, kartu ir klasikinis ir kazkas naujo, kisenes idomesnes. O siaip gali derinti, juk jei patiko svarkas vienoje parduotuveje, gal rasi deranti prie jo sijona ar kelnes kitoje?.
Dar patiko vienas kostiumelis mexx'e, bet nespejau jo nupirkti sad.gif
Sekmes smile.gif
Na o jei jau tikrai nieko nerasi patariu nueiti pas siuveja wink.gif
O modeliuku yra ir internete.
Atsakyti