QUOTE(besteller @ 2006 11 12, 22:43)
na, iki 40 man dar gana toli...kai bus 40, manau busiu pagaliau atradus savo dalykini stiliu ir nebereikes internete ieskotis ideju
reiks eit palaidais plaukais: issitiesinsiu su tiesinimo znyplem,kad atrodytu tvarkingiau, ir bus gerai...
tik kaip ta kostiumeli issirinkt...sunkus darbas...man juokinga ziuret i savo ex kursiokes, kurios budamos 25-26 metu vaiksto ilinde i grieztus tamsiai melynus ar juodus kostiumelius ir yra apsikirpe kaip blinkeviciute...taip norisi kazko 'jaunatviskai sexualiai dalykisko'
na ash tai vaikstau i darba pakankamai dalykiniu stilium, bet neturiu ne vieno kostiumelio.
tiesiog derinu kelnytes, sijonukus su marskinukais ivairiais ir su svarkeliais.
juk dalykinis stilius tikrai nera vientisas kostiumas nuo galvos iki koju.
mama prisiuvo ivairiu sijonu iki keliu mazdaug ilgio, turiu iv. marskinuku ir svarkeliu, kurie yra lyg klasikinio modelio, bet pvz paskutinis yra aksominis, kokie db madingi. susiderinu viska, akseksuarus lengvus pasirenku, auskariukus kokius ar kaklo papuoshala ir shaunu darbukan
Papildyta:
beje nesenai su shefu per vakareli bazarinom ir kazkaip ishsirutuliojo tema apie tai kaip mane priiminejo, tai sake, kad apranga labai sugrojo jam
nori nenori zmogus i ishvaizda kreipi demesi....
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 11 12, 21:04)
ilgi batai mano manymu tinka puikiai,kur ten ziema su bateliais..
o del plauku priklauso nuo amziaus,jei esi jauna,graziai,tvarkingai susukuoti plaukai bus kaip tik.jei vyresne-as isvis uz trumpesnius plaukus,va man kazkaip negrazu kai moterys per 40 ilgaplaukes,retai maciau kad grazu butu.
nereikia to kuodelio jei norisi palaidu,ne baleta gi eisi sokt

nors siaip nieko as pries kuodelius
del 40meciu nesutinku.
brac kartais db tokiu moteryciu buna 40meciu, kad uj, jaunesnes uz 30 metes atrodo.