na basutes uzdaru galu manau tinka klasikiniui stiliui, bet atviru tai tikrai NE!!!!!
O kaip jūs žiūrit į "ala džinsas" kostiumėlius? Pastebėjau, kad jų vis daugėja. Parduotuvėje pažiūrėti gražu, ir nusipirkti noras kyla, bet vis atsiranda abejonė-kaip aš atrodysiu darbe
QUOTE(NERA @ 2006 04 20, 13:38)
O kaip jūs žiūrit į "ala džinsas" kostiumėlius? Pastebėjau, kad jų vis daugėja. Parduotuvėje pažiūrėti gražu, ir nusipirkti noras kyla, bet vis atsiranda abejonė-kaip aš atrodysiu darbe
aš drąsiai nešiočiau, jei darbo funkcijos nebūtų įstaigos reprezentavimas t.y. jei tą dieną susitikimų jokių, mielai dėvėčiau
Na ką vasarėlė artėja ir vėl dilema.Kokie marškinukaii lgom ar trumpom rankovėm? Kai žinau, kad jokių svarbių susitikimų neturėsiu aš rengiuosi trumpom Nors ne visada tie susitikimai būna kondicionuojamose patalpose, tai išeini šlapia nugara Vat klausimas kas geriau-trumpos rankovės ar šlapia nugara?
QUOTE(NERA @ 2006 04 24, 12:08)
Na ką vasarėlė artėja ir vėl dilema.Kokie marškinukaii lgom ar trumpom rankovėm? Kai žinau, kad jokių svarbių susitikimų neturėsiu aš rengiuosi trumpom Nors ne visada tie susitikimai būna kondicionuojamose patalpose, tai išeini šlapia nugara Vat klausimas kas geriau-trumpos rankovės ar šlapia nugara?
marškinukus turi omeny susagstomus? ar "maikes"? aš nebijau ir maikių, jei jokių susitikimų nėra
Susagstomus. Su maike neičiau į darbą
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 19, 20:13)
Su tokia į darbą neičiau- pas mus griežtai viskas.
O džinsai tik penktadieniais
Basučių irgi nenešioju-tik su uždara nosim bateliai.
Nežinau ką tokio įsigyti vasarai kad būtų galima nešiot su juodu kostiumu vaiksčiot tikrai neketinu
Is dalykines aprangos man blogiausia yra tai, kad net vasara, prie karsciausiu oru, prie sijono turi pedkelnes mautis
QUOTE(Limcamca @ 2006 04 28, 11:17)
Is dalykines aprangos man blogiausia yra tai, kad net vasara, prie karsciausiu oru, prie sijono turi pedkelnes mautis
Jo, tas mane irgi liūdina Lauke +30, o tu maža to, kad su pėdkelnėm, tai ir maikutės su petnešėlėm užsidėt negali