Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

na basutes uzdaru galu manau tinka klasikiniui stiliui, bet atviru tai tikrai NE!!!!!
Atsakyti
O kaip jūs žiūrit į "ala džinsas" kostiumėlius? Pastebėjau, kad jų vis daugėja. Parduotuvėje pažiūrėti gražu, ir nusipirkti noras kyla, bet vis atsiranda abejonė-kaip aš atrodysiu darbe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 04 20, 13:38)
O kaip jūs žiūrit į "ala džinsas" kostiumėlius? Pastebėjau, kad jų vis daugėja. Parduotuvėje pažiūrėti gražu, ir nusipirkti noras kyla, bet vis atsiranda abejonė-kaip aš atrodysiu darbe ax.gif

aš drąsiai nešiočiau, jei darbo funkcijos nebūtų įstaigos reprezentavimas rolleyes.gif t.y. jei tą dieną susitikimų jokių, mielai dėvėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Na ką vasarėlė artėja ir vėl dilema.Kokie marškinukaii lgom ar trumpom rankovėm? Kai žinau, kad jokių svarbių susitikimų neturėsiu aš rengiuosi trumpom ax.gif Nors ne visada tie susitikimai būna kondicionuojamose patalpose, tai išeini šlapia nugara blush2.gif Vat klausimas kas geriau-trumpos rankovės ar šlapia nugara?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 04 24, 12:08)
Na ką vasarėlė artėja ir vėl dilema.Kokie marškinukaii lgom ar trumpom rankovėm? Kai žinau, kad jokių svarbių susitikimų neturėsiu aš rengiuosi trumpom ax.gif Nors ne visada tie susitikimai būna kondicionuojamose patalpose, tai išeini šlapia nugara blush2.gif Vat klausimas kas geriau-trumpos rankovės ar šlapia nugara?

marškinukus turi omeny susagstomus? ar "maikes"? aš nebijau ir maikių, jei jokių susitikimų nėra
Atsakyti
Susagstomus. Su maike neičiau į darbą ax.gif
Atsakyti
pas mus visi vaikšto su maikėm vasarą
o jei posėdis - tai ant viršaus legvas švarkelis

svarbiausia, kad visuomoj atrodyti tinkamai ir rimtai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 19, 20:13)
ar si suknute prijaucianti dalykiniai aprangai?

user posted image

blink.gif Su tokia į darbą neičiau- pas mus griežtai viskas.

O džinsai tik penktadieniais biggrin.gif

Basučių irgi nenešioju-tik su uždara nosim bateliai.

Nežinau ką tokio įsigyti vasarai kad būtų galima nešiot g.gif su juodu kostiumu vaiksčiot tikrai neketinu schmoll.gif
Atsakyti
Is dalykines aprangos man blogiausia yra tai, kad net vasara, prie karsciausiu oru, prie sijono turi pedkelnes mautis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 04 28, 11:17)
Is dalykines aprangos man blogiausia yra tai, kad net vasara, prie karsciausiu oru, prie sijono turi pedkelnes mautis blink.gif

Jo, tas mane irgi liūdina doh.gif Lauke +30, o tu maža to, kad su pėdkelnėm, tai ir maikutės su petnešėlėm užsidėt negali doh.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir pasigedau paveiksliukų, pavyzdžių. Todėl bandau įdėti keletą:
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuDi-77: 15 gegužės 2006 - 19:39
user posted image user posted image
Atsakyti