Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

QUOTE(braskel @ 2006 01 31, 13:01)
Pritariu  thumbup.gif  Ypac patiko svarkelio rankoviu ilgis  thumbup.gif

promod derinukas iš naujos kolekcijos nenuobodus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 01 31, 15:00)
ech, visas jūsų kalbas perskaičiau... Šiuo metu ieškau darbo ir į pokalbį reiktų turėti kokį kostiumėli, bet.... nėra nei per daug pinigų, nei skonio tokiems dalykams...  frusty.gif  Visada nešioju tik džinsiukus, megztukus, maikutes ir net neisivaizduoju savęs su kostiumėliu... Beje, nemėgstu marškinių (jie mane varžo) ir švarku bei liemenių... Perėjau bazes - tikras šlamstas (mano nuomone), o parduotuvėse man per brangu...  cry.gif  Galėčiau siųtis pas siuvėją (gal daug nekainuotų, nes medžiagas galėciau gaut dykai?), bet neišsirenku modeliukų... Jei kažką ir randu patinkančio, pradedu galvoti, kaip tai ant manęs atrodytų ir .... persigalvoju...  verysad.gif , nes man atrodo, kad viskas man netinka...  Tiesa pasakius, nesu madiste (greičiau gana konservatyvi), bijau naujovių, bet ir kaip sena kaimo boba nenoriu atrodyti... Ką man daryti???  wacko.gif Jau nebeišmanau...

jei esi konservatyvi tai patarciau rinktis klasikini kostiumeli ir baltus arba spalvotus (vienos kokios spalvos) marskinelius jei nenori stilingo kazko ir su visokiais pribumbasais bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites, o kokius batus renkates? blush2.gif as darbe negaliu aveti aukstakulniu... kaip tik siuo metu ieskau zemu kulnu, klasikiniu bateliu (gali buti kaip tapkutes). gal patarsite, kur siuo metu laiku galima ju rasti??? niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetera @ 2006 02 01, 22:15)
mergaites, o kokius batus renkates? blush2.gif  as darbe negaliu aveti aukstakulniu... kaip tik siuo metu ieskau zemu kulnu, klasikiniu bateliu (gali buti kaip tapkutes). gal patarsite, kur siuo metu laiku galima ju rasti??? niekur nerandu g.gif

step tope ir žygio batuose jau yra pavasario kolekcija, tai batukus rasi ax.gif tik kad nuolaidų jiems nėra.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 02, 09:47)
step tope ir žygio batuose jau yra pavasario kolekcija, tai batukus rasi  ax.gif  tik kad nuolaidų jiems nėra.

Ieva-Pieva, zinau, kad jau naujos pavasario kolekcijos atsirado... blush2.gif tik kainos man nelabai doh.gif o ir nelabai ka radau tinkamo... verysad.gif o kazin kur visi batai is senu kolekciju??? maciau tik Mango yra visai neblogu...
Atsakyti
QUOTE(Hetera @ 2006 02 02, 21:17)
Ieva-Pieva, zinau, kad jau naujos pavasario kolekcijos atsirado... blush2.gif  tik kainos man nelabai doh.gif  o ir nelabai ka radau tinkamo... verysad.gif  o kazin kur visi batai is senu kolekciju??? maciau tik Mango yra visai neblogu...

Zaroj išpardavimas batukų visokių buvo praeitą savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieskau juodu klasikiniu kelniu, gali buti su dryzeliais ir pan., bet kainos man atrodo baisiai dideles blink.gif Nes iki siol visad kelnes siudavo "nuosava" siuveja ir uz aciu, tai pirkti atrodo brangoka.. Sikart pasisiuti neiseina, nes kelniu reikia greitai. Tai noriu paklausti, kokia kaina uz tokias kelnes yra normalu? biggrin.gif Gal zinote kur rasti pigiau nei pvz Aprangoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 10 vasario 2006 - 17:22
QUOTE(slyva @ 2006 02 10, 16:56)
Sveikos,

ieskau juodu klasikiniu kelniu, gali buti su dryzeliais ir pan., bet kainos man atrodo baisiai dideles blink.gif Nes iki siol visad kelnes siudavo "nuosava" siuveja ir uz aciu, tai pirkti atrodo brangoka.. Sikart pasisiuti neiseina, nes kelniu reikia greitai. Tai noriu paklausti, kokia kaina uz tokias kelnes yra normalu? biggrin.gif Gal zinote kur rasti pigiau nei pvz Aprangoj?

pigiai- tik vero modoj per išpardavimą biggrin.gif kaip tik kelnių šiandien dairiausi europoj- be 150 lietuviškų vargiai yra į ką pažiūrėt verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dabar pardėse pilna tokių sijonų velvetinių ar tai "gobeleninių" arba šiaip neaiškios kažkokios medžiagos, siuvinėti kartais, tokie platėjantys. Ar jūs tokius priderinus švarką laikytumėt dalykine apranga? Apskritai ar gali būt velvetas dalykinėj aprangoj?

Aš matau, kad moteriškės vaikšto su tokiais darbe, nžn kokios jų pozicijos, gal kokios finansininkės ar ką. Ar manot kad aukščiausio lygio vadovas (apie moteris tik turiu omeny) gali sau leisti tokį stilių (velvetai, sijonas su kvarbatkom, bliuskos su blizgančiais prisiuvinėtos ir pan.)?

Man asmeniškai tai baisoka tokius pirkti ir mane traukia prie klasikinio dalykinio stiliaus - tamsus (juodas arba t.mėlynas) kostiumėlis, pastelinių sp. palaidinė. Ir aišku medžiaga turi reikšmės - turi būt pusvilnė kokia ar pan. Tokius nepaprastai sunku nusipirkti, geriausiu atveju būna visiška sintetika.
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2006 03 01, 12:45)
Dabar pardėse pilna tokių sijonų velvetinių ar tai "gobeleninių" arba šiaip neaiškios kažkokios medžiagos, siuvinėti kartais, tokie platėjantys. Ar jūs tokius priderinus švarką laikytumėt dalykine apranga? Apskritai ar gali būt velvetas dalykinėj aprangoj?

Aš matau, kad moteriškės vaikšto su tokiais darbe, nžn kokios jų pozicijos, gal kokios finansininkės ar ką. Ar manot kad aukščiausio lygio vadovas (apie moteris tik turiu omeny) gali sau leisti tokį stilių (velvetai, sijonas su kvarbatkom, bliuskos su blizgančiais prisiuvinėtos ir pan.)?

Man asmeniškai tai baisoka tokius pirkti ir mane traukia prie klasikinio dalykinio stiliaus - tamsus (juodas arba t.mėlynas) kostiumėlis, pastelinių sp. palaidinė. Ir aišku medžiaga turi reikšmės - turi būt pusvilnė kokia ar pan. Tokius nepaprastai sunku nusipirkti, geriausiu atveju būna visiška sintetika.

tai tik džiaukis, kas griežti klasikiniai rūbai patinka. o aš blogai jaučiuosi labai griežtu kostiumėliu, nors pagal pareigas gal ir reikėtų. kita vertus, reikia žiūrėti, kokia atmosfera įstaigoj. aš derinu klasikines kelnes su marškinukais ir megztuku ir pan., leidžiu sau dėvėti velvetinį sijoną. manau, kad svarbu tik lazdos neperlenkti su ta laisvesne apranga- jokių nuogų kojų, bambų, gilių iškirpčių, peršviečiamų rūbų.
Atsakyti
pasak mano guru :ax: tai su šviesiais ir spalvotais kostiumais tik statybininkai gali vaikščiot. o konservatyvioms verslo sritims (teisininkams, bankininkams, NT ir pan.) tik juoda-balta praktiškai.
tai po 5 metų darbo juoda-balta, tai pardėj tik pasklaidau kitokius rūbus :geda2: , norėčiau, ale vėl nutipenu prie juoda-balta :blink:

be to ką merginos galvoja apie dalykinę šukuoseną?
Atsakyti