Įkraunama...
Įkraunama...

Dalykinė apranga karjeristėms

Patarkit, ką dėtis po švarku, jei jis su gilesne iškirpte. Megztinio nesidėsi, nes per storas, marškinių ne visada norisi. Kažkokias maikutes, bet kokias ir kur jas pirkti g.gif

Beje, vakar nusipirkau MEXX švarkelį - ir kirpimas, ir medžiaga thumbup.gif O matavausi Zaros, tai toooks š...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otava: 15 sausio 2006 - 08:38
sveikos, gal zinot kur interne galima pasiziuret kostiumeliu modeliu? VS radau, bet tik viena, norisi daugiau pasiziurinet...
Atsakyti
help.gif help.gif kaip sprendžiate batų klausimą darbe? būnat su tais pačiais žieminiais ar persiaunat batelius? blush2.gif
mąstau, kad jei pirksiu žieminius su kailiu, tai per dieną kojos sukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 12:31)
help.gif  help.gif kaip sprendžiate batų klausimą darbe? būnat su tais pačiais žieminiais ar persiaunat batelius?  blush2.gif
mąstau, kad jei pirksiu žieminius su kailiu, tai per dieną kojos sukais  doh.gif

jeigu visa diena sedi darbe aisku , kad reiketu persiauti. man nesmagu buna visa diena prasedeti su zieminiais batais schmoll.gif
pirkau tuo tikslu batelius iki kauliuko su vidutiniu kulnu, tamsius. tinka pries visu zieminiu drabuziu. ir paciai smagiau ir elgantiksiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 01 15, 11:11)
sveikos, gal zinot kur interne galima pasiziuret kostiumeliu modeliu? VS radau, bet tik viena, norisi daugiau pasiziurinet...

www.next.co.uk

www.newportnews.com

www.net-a-porter.com
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 14:31)
help.gif  help.gif kaip sprendžiate batų klausimą darbe? būnat su tais pačiais žieminiais ar persiaunat batelius?  blush2.gif
mąstau, kad jei pirksiu žieminius su kailiu, tai per dieną kojos sukais  doh.gif

pas mane batų darbe maždaug tiek pat kiek ir namuose tongue.gif
tongue.gif suskaičiavau, kad šiuo metu turiu 5 poras batų darbe g.gif bateliai, dveji demisezoniniai, vieni žieminiai ir basutės nuo vasaros užsilikę blush2.gif
aš visada stengiuosi persiaut batelius, bet galima ir su demisezoninais sėdėt.
Atsakyti
nebobiška klasika bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
uztat parduotuvese, kiek vaiksau, ziauri bobiska klasika. kurioje pardeje gauti normalu dalykini ir nenuobodu kostiumeli? sad.gif
Atsakyti
niu va kaip marškinukai pagyvina griežtą kostiumėlį thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 28, 13:45)
niu va kaip marškinukai pagyvina griežtą kostiumėlį  thumbup.gif

nu super tikrai thumbup.gif atrodo labai graziai... as irgi tokiu marskinuku ieskau. Mango yra neblogu - tik uzsidejus labai negraziai atrodo, ir laaaaabai nepatogu doh.gif gal man tiesiog netinka marskiniai... sudejimas toks verysad.gif
Atsakyti
ech, visas jūsų kalbas perskaičiau... Šiuo metu ieškau darbo ir į pokalbį reiktų turėti kokį kostiumėli, bet.... nėra nei per daug pinigų, nei skonio tokiems dalykams... frusty.gif Visada nešioju tik džinsiukus, megztukus, maikutes ir net neisivaizduoju savęs su kostiumėliu... Beje, nemėgstu marškinių (jie mane varžo) ir švarku bei liemenių... Perėjau bazes - tikras šlamstas (mano nuomone), o parduotuvėse man per brangu... cry.gif Galėčiau siųtis pas siuvėją (gal daug nekainuotų, nes medžiagas galėciau gaut dykai?), bet neišsirenku modeliukų... Jei kažką ir randu patinkančio, pradedu galvoti, kaip tai ant manęs atrodytų ir .... persigalvoju... verysad.gif , nes man atrodo, kad viskas man netinka... Tiesa pasakius, nesu madiste (greičiau gana konservatyvi), bijau naujovių, bet ir kaip sena kaimo boba nenoriu atrodyti... Ką man daryti??? wacko.gif Jau nebeišmanau...
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 01 31, 14:00)
ech, visas jūsų kalbas perskaičiau... Šiuo metu ieškau darbo ir į pokalbį reiktų turėti kokį kostiumėli, bet.... nėra nei per daug pinigų, nei skonio tokiems dalykams...  frusty.gif  Visada nešioju tik džinsiukus, megztukus, maikutes ir net neisivaizduoju savęs su kostiumėliu... Beje, nemėgstu marškinių (jie mane varžo) ir švarku bei liemenių... Perėjau bazes - tikras šlamstas (mano nuomone), o parduotuvėse man per brangu...  cry.gif  Galėčiau siųtis pas siuvėją (gal daug nekainuotų, nes medžiagas galėciau gaut dykai?), bet neišsirenku modeliukų... Jei kažką ir randu patinkančio, pradedu galvoti, kaip tai ant manęs atrodytų ir .... persigalvoju...  verysad.gif , nes man atrodo, kad viskas man netinka...  Tiesa pasakius, nesu madiste (greičiau gana konservatyvi), bijau naujovių, bet ir kaip sena kaimo boba nenoriu atrodyti... Ką man daryti???   wacko.gif Jau nebeišmanau...

į pokalbius aš eidavau su stiliovom kelnėm, balta palaidinuke ir trumpu megztinuku, iš po kurio išlenda rankovės ir palaidinukės apačia - stilinga, tvarkinga, nebobiška
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 31 sausio 2006 - 14:08