Patarkit, ką dėtis po švarku, jei jis su gilesne iškirpte. Megztinio nesidėsi, nes per storas, marškinių ne visada norisi. Kažkokias maikutes, bet kokias ir kur jas pirkti
Beje, vakar nusipirkau MEXX švarkelį - ir kirpimas, ir medžiaga O matavausi Zaros, tai toooks š...
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 12:31)
kaip sprendžiate batų klausimą darbe? būnat su tais pačiais žieminiais ar persiaunat batelius?
mąstau, kad jei pirksiu žieminius su kailiu, tai per dieną kojos sukais
jeigu visa diena sedi darbe aisku , kad reiketu persiauti. man nesmagu buna visa diena prasedeti su zieminiais batais
pirkau tuo tikslu batelius iki kauliuko su vidutiniu kulnu, tamsius. tinka pries visu zieminiu drabuziu. ir paciai smagiau ir elgantiksiau atrodo
QUOTE(pupute @ 2006 01 15, 11:11)
sveikos, gal zinot kur interne galima pasiziuret kostiumeliu modeliu? VS radau, bet tik viena, norisi daugiau pasiziurinet...
www.next.co.uk
www.newportnews.com
www.net-a-porter.com
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 14:31)
kaip sprendžiate batų klausimą darbe? būnat su tais pačiais žieminiais ar persiaunat batelius?
pas mane batų darbe maždaug tiek pat kiek ir namuose
suskaičiavau, kad šiuo metu turiu 5 poras batų darbe bateliai, dveji demisezoniniai, vieni žieminiai ir basutės nuo vasaros užsilikę
aš visada stengiuosi persiaut batelius, bet galima ir su demisezoninais sėdėt.
uztat parduotuvese, kiek vaiksau, ziauri bobiska klasika. kurioje pardeje gauti normalu dalykini ir nenuobodu kostiumeli?
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 28, 13:45)
niu va kaip marškinukai pagyvina griežtą kostiumėlį
nu super tikrai atrodo labai graziai... as irgi tokiu marskinuku ieskau. Mango yra neblogu - tik uzsidejus labai negraziai atrodo, ir laaaaabai nepatogu gal man tiesiog netinka marskiniai... sudejimas toks
ech, visas jūsų kalbas perskaičiau... Šiuo metu ieškau darbo ir į pokalbį reiktų turėti kokį kostiumėli, bet.... nėra nei per daug pinigų, nei skonio tokiems dalykams... Visada nešioju tik džinsiukus, megztukus, maikutes ir net neisivaizduoju savęs su kostiumėliu... Beje, nemėgstu marškinių (jie mane varžo) ir švarku bei liemenių... Perėjau bazes - tikras šlamstas (mano nuomone), o parduotuvėse man per brangu... Galėčiau siųtis pas siuvėją (gal daug nekainuotų, nes medžiagas galėciau gaut dykai?), bet neišsirenku modeliukų... Jei kažką ir randu patinkančio, pradedu galvoti, kaip tai ant manęs atrodytų ir .... persigalvoju... , nes man atrodo, kad viskas man netinka... Tiesa pasakius, nesu madiste (greičiau gana konservatyvi), bijau naujovių, bet ir kaip sena kaimo boba nenoriu atrodyti... Ką man daryti??? Jau nebeišmanau...
QUOTE(Adlim'a @ 2006 01 31, 14:00)
ech, visas jūsų kalbas perskaičiau... Šiuo metu ieškau darbo ir į pokalbį reiktų turėti kokį kostiumėli, bet.... nėra nei per daug pinigų, nei skonio tokiems dalykams... Visada nešioju tik džinsiukus, megztukus, maikutes ir net neisivaizduoju savęs su kostiumėliu... Beje, nemėgstu marškinių (jie mane varžo) ir švarku bei liemenių... Perėjau bazes - tikras šlamstas (mano nuomone), o parduotuvėse man per brangu... Galėčiau siųtis pas siuvėją (gal daug nekainuotų, nes medžiagas galėciau gaut dykai?), bet neišsirenku modeliukų... Jei kažką ir randu patinkančio, pradedu galvoti, kaip tai ant manęs atrodytų ir .... persigalvoju... , nes man atrodo, kad viskas man netinka... Tiesa pasakius, nesu madiste (greičiau gana konservatyvi), bijau naujovių, bet ir kaip sena kaimo boba nenoriu atrodyti... Ką man daryti??? Jau nebeišmanau...
į pokalbius aš eidavau su stiliovom kelnėm, balta palaidinuke ir trumpu megztinuku, iš po kurio išlenda rankovės ir palaidinukės apačia - stilinga, tvarkinga, nebobiška