Įkraunama...
Įkraunama...

dainelių dėžutė-4

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriukazx: 23 lapkričio 2009 - 15:14
QUOTE(eegle @ 2009 11 23, 14:18)
o tau lietuviskos reikia? g.gif as turiu kompakta 99 kaledines dainos - tai ji ten yra, bet ne lietuviskai blush2.gif

Taip reikia man lietuviškos blush2.gif
Atsakyti
Mamytės gal turite kuri Laimio Vilkončiaus Dideli nykštukai? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes

badziau per si kipses posta postas atsisiuti keistuoliu dainas bet nepavyksta, uzkrauna tuscia psl unsure.gif

gal nebeveikia nuorodele? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2009 11 23, 14:18)
o tau lietuviskos reikia? g.gif as turiu kompakta 99 kaledines dainos - tai ji ten yra, bet ne lietuviskai blush2.gif

Labukas, o galima ne lietuvišką variantą, kaip norėčiau originalinės versijos smile.gif
Atsakyti
matau tik toki puslapi

user posted image
Atsakyti
Mina, tos nuorodos jau metų senumo, matyt nebeveikia. reikia, kad kas atnaujintų. aš kompą jau išsivalius. blush2.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymą 4u.gif

na jei kas turite Keistuolių daineles tai būčiau dėkinga 4u.gif

Aš turiu jų kompaktą įsirašius, bet nemoku iš kompakto i kompą perkelti, tik shortcut nukopijuoja... o reikia kompe dabar jų dainų, kuriu filmuką apie mažylę..
gal tada kas pasufleruosit kaip is audio cd i kompą išgauti perkleti tas dainas?
Atsakyti
QUOTE(mina25 @ 2009 11 24, 16:33)
Dėkui už atsakymą  4u.gif

na jei kas turite Keistuolių daineles tai būčiau dėkinga  4u.gif

Aš turiu jų kompaktą įsirašius, bet nemoku iš kompakto i kompą perkelti, tik shortcut nukopijuoja... o reikia kompe dabar jų dainų, kuriu filmuką apie mažylę..
gal tada kas pasufleruosit kaip is audio cd i kompą išgauti perkleti tas dainas?

reikia spragtelti ant to folderiuko kur kompaktas, spausti copy, po to atsidarius nauja folderiuka, pvz, ant desktopo, spausti paste ant to folderiuko, ir isikels 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2009 11 23, 16:48)
Taip reikia man lietuviškos  blush2.gif

neturiu blush2.gif

QUOTE(Dianulis @ 2009 11 24, 16:15)
Labukas, o galima ne lietuvišką variantą, kaip norėčiau originalinės versijos  smile.gif

turedama laiko, ikelsiu 4u.gif
yra www.erdvese.org mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eegle: 24 lapkričio 2009 - 17:50
QUOTE(mina25 @ 2009 11 24, 16:33)

Radau per paieska.
Yra CD rip'inimo programos. Google paieskokit. Dabar nepamenu kokia turejau.
Atsakyti
QUOTE(mina25 @ 2009 11 24, 17:33)

Ikeliau ax.gif bet nezinau ar sitas jums reikalingas g.gif
Pameciau adresa.. blush2.gif ryt per 2shared paieska pasiziurekit Keistuoliu Teatras - Rinktines Dainos (1989-1999)
Atsakyti
Dėkui, bet turbūt čia ne tai ko ieškau...

ieškau tų dainelių rinkinio kur debesėli,debesėli,Australijoj,Bamba ir kt ax.gif
Atsakyti