sveikos . nerandu niekur daineles saules vaiku "laiskas teciui" na apie teti bet kokiu daineliu . buciau labai dekinga..
Sveikos mamos, mazius dainavo kazkada tokia dainele " kelia tetis virs galvos pauksteliu pupa skrajos" tiek tepamenu. Gal kuri nors zinote kuri cia daina? ir kur gauti?
Sveikos mamos,
Perziurejau 3 temute ir pumpavau pumpavau viska... Dar gal galetumete padet su pora daineliu, kuriu jau senokai ieskojau, tik nuorodos nebeveikia (ir pavadinimu ju nezinau). Viena "mazos masineles man labai patinka", o kita, kur dainuoja nykstukai "kas nenori nieko tas ir yra maziukas" ar kazkaip panasiai.
Aciu!
Perziurejau 3 temute ir pumpavau pumpavau viska... Dar gal galetumete padet su pora daineliu, kuriu jau senokai ieskojau, tik nuorodos nebeveikia (ir pavadinimu ju nezinau). Viena "mazos masineles man labai patinka", o kita, kur dainuoja nykstukai "kas nenori nieko tas ir yra maziukas" ar kazkaip panasiai.
Aciu!
Labas visoms draugiškoms mamytėms, besidalijančioms dainelėmis ir ne tik. Kadangi esu ne Lietuvoje, tai man tų dainelių dar labiau reikia. Jau išssiaiškinau, kaip parsisiųsti, netgi kaip atsidaryti su spec. programėle .rar failus. Sakykit, ar jūs tas daineles kompiuteryje klausotės, ar įsirašot į CD ar kokią kitą laikemeną, nes man su šių failų jokia laikmena neatidaro.
QUOTE(Gabi* @ 2009 11 05, 22:55)
Labas visoms draugiškoms mamytėms, besidalijančioms dainelėmis ir ne tik. Kadangi esu ne Lietuvoje, tai man tų dainelių dar labiau reikia. Jau išssiaiškinau, kaip parsisiųsti, netgi kaip atsidaryti su spec. programėle .rar failus. Sakykit, ar jūs tas daineles kompiuteryje klausotės, ar įsirašot į CD ar kokią kitą laikemeną, nes man su šių failų jokia laikmena neatidaro.
Per NeroStartSmart irasau audioCD. Manau, kad ir kitose irasymo programose turetu buti toks pasirinkimas.
Sveikos.Labai noretumem atsisiust nauja OLIALIA VAIKAI ir ZVAIGZDES albumuka o ypac ju daineliai DU GAIDELIAI.Gal kas turit?ACIU
QUOTE(delana @ 2009 11 07, 16:03)
Sveikos.Labai noretumem atsisiust nauja OLIALIA VAIKAI ir ZVAIGZDES albumuka o ypac ju daineliai DU GAIDELIAI.Gal kas turit?ACIU
Olia lia ir žvaigždės - Du gaideliai
, bet šita daina iš senesnio albumo
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 11 07, 20:44)
oi aciu aciu labai patiko si dainele
sveikutės,gal žinot kas dainuoja dainelę ''močiute tai pasakos ilgos",o gal turit,labai reikia,arba kitą kokią gražią apie močiutę
laba.gal kas turit ,,soka basos raganaites"?