http://www.filestube...s...=All&page=1
cia yra 18 puslapiu lietuvisku dainu, apie 175 failus, berods, tarp ju yra daugybe vaikisku daineliu
parsisiuntimas toks pat, kaip is 2schared, tik gali prasyt registruotis, bet registracija labai paprasta
nykstuko linksmadienis yra 4 ar 5 puslapyje
sveikutes, o gal kas turit dainele berods Olialia vaiku daina, pavadinimo nezinau, bet ten tokie zodziai -... ezio vaikai girnas male, eziui akys pridulkejo, akinius jis uzsidejo. Kazkas panasaus. Gal pagelbesit, nes mazajam mociute padainavo priedaini tai dabar vis dainuoja
sveikutes, o gal kas turit dainele berods Olialia vaiku daina, pavadinimo nezinau, bet ten tokie zodziai -... ezio vaikai girnas male, eziui akys pridulkejo, akinius jis uzsidejo. Kazkas panasaus. Gal pagelbesit, nes mazajam mociute padainavo priedaini tai dabar vis dainuoja
Aciu labai , tik nesuprantu kaip reikia atsisiust, prisiregistravau ir dabar is vis nebeatsidaro . Tai vistike esu
Nepaskaiciau pirmo psl , bet kazin kodel dabar man nebeatsidaro viasai
Aciu , bet turbut kad prisiregistravau kazkas atsitiko, nes kai atidarau nuoroda man is vis nieko nerodo baltas psl. Na reikes veliau pabandyt gal susitvarkys
Aciu , bet turbut kad prisiregistravau kazkas atsitiko, nes kai atidarau nuoroda man is vis nieko nerodo baltas psl. Na reikes veliau pabandyt gal susitvarkys