Įkraunama...
Įkraunama...

dainelių dėžutė-4

Atsiprašau, kad nepaieškojau kai kažkam reikėjo blush2.gif Ką tik , atsitiktinai savo kompe radau NEO- baladė vaikams blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal turit Robio (Yamahos) CD? Senesnese temose radau, bet neveike nuorodos.. Jei kas turit, pasidalinkit. Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kuri žinote kur rasti rodos dar Peniko kažkurios auklėtinės įdainuotą tokią dainelę, kur net žodžių gerai nepamenu ir pav. nzn.Tik atsimenu kad dainuoja tokia mergaitė gan liūdną dainelę ir priedainyje sakoma ...>o aš žiūrėsiu dangun žvelgdama...>>kažkas tokio ir vis su fleita ar tai dūdele pritaria.Gal bent pav. žinote?lavai dėkoju
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2010 04 29, 21:22)
gal kuri žinote kur rasti rodos dar Peniko kažkurios auklėtinės įdainuotą tokią dainelę, kur net žodžių gerai nepamenu ir pav. nzn.Tik atsimenu kad dainuoja tokia mergaitė gan liūdną dainelę ir priedainyje sakoma ...>o aš žiūrėsiu dangun žvelgdama...>>kažkas tokio ir vis su fleita ar tai dūdele pritaria.Gal bent pav. žinote?lavai dėkoju

ne sita:
http://www.music.lt/...ina-132209.html ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 30 balandžio 2010 - 08:23
Sveikos.Vyresnėlis grįžęs iš mokyklos dainuoja dainą apie genį, pagalvojau gal yra kas ją dainuoja ir galima atsisiųsti g.gif mažiukui ji labai patinka ax.gif
o tame traukiny sėdi kurmiai 7
tuk tuk tuk lia lia lia liaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2010 04 30, 09:26)
Sveikos.Vyresnėlis grįžęs iš mokyklos dainuoja dainą apie genį, pagalvojau gal yra kas ją dainuoja ir galima atsisiųsti g.gif  mažiukui ji labai patinka ax.gif

Bandykit paziuret sita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 30 balandžio 2010 - 08:39
QUOTE(Dilgynė @ 2010 04 30, 08:33)
Bandykit paziuret sita
nesuprantu, kaip ten atsisiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2010 04 30, 08:18)

TAIP šita, labai, labai jums dėkoju smile.gif .Bet gal žinote kur gauti senąjį dainelės atlikimą?Ten mergaitė turi dainuoti.
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2010 04 30, 18:37)
TAIP šita, labai, labai jums dėkoju smile.gif .Bet gal žinote kur gauti senąjį dainelės atlikimą?Ten mergaitė turi dainuoti.

Radau originalą POP ŠOU- Motulės daina
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2010 04 30, 17:53)

Didelis jums ačiū
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2010 04 30, 09:26)
Sveikos.Vyresnėlis grįžęs iš mokyklos dainuoja dainą apie genį, pagalvojau gal yra kas ją dainuoja ir galima atsisiųsti g.gif  mažiukui ji labai patinka ax.gif

Aš kaip visad po savaitės atsibudus radau tarakonai, tik kažkodėl vietoj kurmių tarakonai g.gif, nors tikrai girdėjau vaikus dainuojant apie kurmius. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 02 gegužės 2010 - 14:57
QUOTE(kipse @ 2010 05 02, 14:53)
Aš kaip visad po savaitės atsibudus radau tarakonai, tik kažkodėl vietoj kurmių tarakonai  g.gif, nors tikrai girdėjau vaikus dainuojant apie kurmius.  g.gif
o gal kas žinot, kas dainuoja tą dainą apie kurmius g.gif ax.gif
Atsakyti