surizikuosiu paklausti - kur ieskoti daineles 'v kazdym malenkam rebionke, i v malciske i v devcionke, est pa dvesti gram vzryvciatki ili dze pol kilo'? is multiko apie bezdzioneles?
ir gal dar turit is yamahos daineles "besmegenis proto turi tai tikrai!' ir dar ta 'mes isbegome i kieme su rogutem vazinet" na tas kur per pamokeles leidzia bet astunkojo diskuose ju nera
kaip jus galvojat ar imanoma rasti pagal siuos zodzius daina, o dar geriau karaoke?
O atsimenu namelį V.Nemunėlis
O atsimenu namelį aš gimtinį savo, Kur motulė prie ratelio supdama niūniavo. Ir dainelė ta lopšinė, ta daina motulės, Ir šiandieną man ausyse skamba čiūčia liūlia.
Čiūčia liūlia, mažutėli, auk greičiau, užauki - Ir Tėvynė, ir Dievulis tavęs jauno laukia... Kai išklystu į pasaulį platų, begalinį, Tėviškėlės atminimas man laimužę mini...
Kai į saulę pasižiūriu, vakaro saulužę, Ji man primena kaip gyvą mylimą motulę. Ir kasdien regiu tą kaimą, tą namelį savo, Kur gyvenimo palaima man lopšy liūliavo.
surizikuosiu paklausti - kur ieskoti daineles 'v kazdym malenkam rebionke, i v malciske i v devcionke, est pa dvesti gram vzryvciatki ili dze pol kilo'? is multiko apie bezdzioneles?
ir gal dar turit is yamahos daineles "besmegenis proto turi tai tikrai!' ir dar ta 'mes isbegome i kieme su rogutem vazinet"
na tas kur per pamokeles leidzia bet astunkojo diskuose ju nera