Įkraunama...
Įkraunama...

dainelių dėžutė-4

QUOTE(Esprit @ 2009 12 02, 16:19)
nepavyksta rast "Vilkas ir septyni oziukai", na zinot "sena pasaku nameli gaubia sutema....."  ax.gif
Gal kas galit pasidalint  4u.gif

GERIAU SAKYKIT, KAD TINGIT IEŠKOT. mad.gif yra šioj temoj įdėta.nenorit visko skaityt, ieškokit per paiešką. nepavyksta per paiešką, spauskit ,,spausdinti šią temą" ir išmes visą temą vienam lape ir rasit. nuorodos nekartosiu.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 12 02, 17:25)
GERIAU SAKYKIT, KAD TINGIT IEŠKOT.  mad.gif yra šioj temoj įdėta.nenorit visko skaityt, ieškokit per paiešką. nepavyksta per paiešką, spauskit ,,spausdinti šią temą" ir išmes visą temą vienam lape ir rasit. nuorodos nekartosiu.

na nereikia taip piktai, per paieska tikrai neismeta
Atsakyti
Ančiukus jau radau praeitoj temelėj, thumbup.gif o vilkas ir ožiukai berods šioje yra 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
nu va - perskaičiau dvi ištisas temas thumbup.gif tikrai smagių dalykų parsisiunčiau - ačiū visoms, kurios dalinasi savo lobiais 4u.gif

bet va gal galit padėt neišmanėlei blush2.gif kodėl kai parsisiunčiu surarintą failą, kartais jo visai neduoda išrarint o kartais išrarina tik kelias dainas unsure.gif
pvz.: Taja "lopšinės" tik tris pirmas dainas išrarino
Caca parsisiunčiau visas 3dalis - išrarint neleido
Keistuolių rinktines dainas parsisiunčiau surarintas - neleido išskleist - meta eror ir vsio unsure.gif ačiū kažkam kas sukėlėpo vieną keistuolių dainą - visas leido parsisiųst 4u.gif

labiausiai gaila, kad neleidžia išskleist SAULĖS VAIKAI geriausios dainos, kursu klipais verysad.gif taip ilgai siunčiausi pirmą dalį, gavau, o išskleist neleidžia verysad.gif rašo kad neatpažįstamas, nerandamas verysad.gif

ar čia mano kompo problema? g.gif nes tikrai praeitoj temoj daug veikiančių nuorodų - parsisunčiu, o išrarint neleidžia verysad.gif bet ne visas, kai kurios puikiai veikia thumbup.gif

nu ir litanijų prirašiau, bet gal padėsit kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2009 12 02, 19:13)
labiausiai gaila, kad neleidžia išskleist SAULĖS VAIKAI geriausios dainos, kursu klipais  verysad.gif  taip ilgai siunčiausi pirmą dalį, gavau, o išskleist neleidžia verysad.gif rašo kad neatpažįstamas, nerandamas verysad.gif 

Reikia parsisiusti visas dalis. Tik tada leis iskleisti.
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2009 12 02, 19:20)

ir tas visas dalis susiseti i viena papke, o ten joje israrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2009 12 02, 21:20)

QUOTE(eegle @ 2009 12 02, 21:35)
ir tas visas dalis susiseti i viena papke, o ten joje israrinti smile.gif

tai visa laimė kad aš tos pirmos dalies neištryniau biggrin.gif klausykit, o kaip sudėt į vieną papkę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2009 12 02, 19:43)
tai visa laimė kad aš tos pirmos dalies neištryniau  biggrin.gif  klausykit, o kaip sudėt į vieną papkę? g.gif

pasidaryti nauja papke - new folder - ir ten sudeti smile.gif, sutempti, ar paste - ziurint, kur yra tos dalys pas tave
rarinant spausti ant pirmos dalies, ir issirarins visos is eiles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eegle: 02 gruodžio 2009 - 19:49
QUOTE(eegle @ 2009 12 02, 21:46)
pasidaryti nauja papke - new folder - ir ten sudeti smile.gif
rarinant spausti ant pirmos dalies, ir issirarins visos is eiles 4u.gif

ačiū, kai tik parsisiųsiu kitas dvi dalis - bandysiu smile.gif tikiuosi pavyks unsure.gif

dar klausimas, mano merga svaigsta dėl jurgaitytės dianų - turim dvi Liaminga diena ir Ela ir Bela. Man iškilo toks klausimas - o yra jos daugiau dainų, gal kas turit - pasidalinkit jei negaila smile.gif aš dar einu googlint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte12000 @ 2009 12 02, 21:51)
dar klausimas, mano merga svaigsta dėl jurgaitytės dianų - turim dvi Liaminga diena ir Ela ir Bela. Man iškilo toks klausimas - o yra jos daugiau dainų, gal kas turit - pasidalinkit jei negaila smile.gif  aš dar einu googlint biggrin.gif

va radau - norėčiau šitų dainų, iš kur gaut? blush2.gif
1. Eglė Jurgaitytė - Angelas
2.Eglė Jurgaitytė - Namai be dvasios
3.Eglė Jurgaitytė, N.E.O - Mano pasaulis
4.Eglė Jurgaitytė - Nereikia žodžių
5.Eglė Jurgaitytė - Strazdas

gal dar kas žino ir girdėjo kąji dainuoja? g.gif
Atsakyti
http://www.2shared.c...s_Christma.html?

vyresniens vaikams ir ne tik - kaledinis albumas
user posted image
Atsakyti