Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu: Kalėdinis renginukas pamestinukams

QUOTE(kity25 @ 2009 11 11, 14:35)
Labai labai noreciau sudalyvaut sventej pas vaikiukus....  Ir parasykit man prasau saskaita...  4u.gif

Aciu, jau pervedziau! Labai lauksiu renginio paskelbimo datos 4u.gif
Atsakyti
Gerumo sąrašiukas :

SuperBaba wub.gif
Indica wub.gif
tatrud wub.gif
Lina (neradau nico) wub.gif
Marijka wub.gif
Ugnis wub.gif
Eima wub.gif
Svietulka wub.gif
Medeja- Meda wub.gif
Anželika wub.gif
ramkeka wub.gif
Miklė wub.gif
Ariste wub.gif
Miglė (neradau nico) wub.gif
kkrysty wub.gif
zuika12 wub.gif
dju wub.gif
Skorpione wub.gif
kity25 wub.gif

Dėkui,mergaitės, už pinigėlius

Zuvytes - nuostabūs žaisliukai , drabužėliai mažiausiems wub.gif

Sąskaitoje turim 746,40 Lt

Po akcijos dėl aiškumo ir skaidrumo surašysiu vardus ir pervestų pinigėlių sumas bei pateiksiu išsamią ataskaitą.

Atsakyti
Norėčiau ir aš prisidėti, sudalyvauti šventėj, galbūt reikia pagalbos organizavimo darbuose... Parašykit, prašau, ir sąskaitos numerį... Labai tikiuosi, kad renginys nebus gruodžio 3-8 dienomis, nes negalėčiau dalyvauti blink.gif
Atsakyti
Neradau forume, kokiu adresu randasi kudikio namai? Noretusi buti ten...
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2009 11 13, 18:42)
Neradau forume, kokiu adresu randasi kudikio namai? Noretusi buti ten...

Žolyno g.47
Atsakyti
Parasykite prasau i a.z. saskaiteles nr.
Atsakyti
Jei drabuzeliai maziausiems reikalingi, parasykite, kokiu adresu tiksliai siusti.
Atsakyti
Gal kas rytoj (sekmadienį) būsit Litexpo antroje dienos pusėje? arba galit palaikyt kompaniją- susitariau atvykti į parodos pabaigą dėl žaisliukų, bet iškilo problemų dėl transporto...

Parašykit SMS 868678725, paskambinsiu ir sutarsim.
Dėkui

Atsakyti
Norėčiau ir aš prisidėti. Atsiųskit sąskaitos nr. ir man. Gal reikėtų minkštų žaisliukų?
Atsakyti
Sveiki,

Smagu, kad ir vėl organizuojamas renginukas vaikučiams. gal galetumete sąskaitelės nr atsiusti, norėčiau pervesti pinigėlių, t.p. tikiuosi sudalyvauti renginyje, padėsiu kuom tik galėsiu 4u.gif

P.s: t.p. turiu laisvo laiko rytoj ir mašiniuką, galėčiau palaikyti kompanija LITEXPO, jei dar neatsirado kompanjones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 11 14, 22:55)
Norėčiau ir aš prisidėti. Atsiųskit sąskaitos nr. ir man. Gal reikėtų minkštų žaisliukų?

Minkšti žaisliukai, deja, netinka- jie kaupia dulkes ir yra kenksmingi alergiškiems vaikučiams- bet to sunkiai dezinfekuojami.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 15 lapkričio 2009 - 21:42
user posted image
Atsakyti