Labas rytas
Labai-labai noriu prisidėti prie Jūsų organizuojamos šventės Anksčiau su grupe draugų kiekvieną savaitgalį lankėme vaikus viename Vilniaus internate, bet vėliau viskas iširo... Savo širdyje turiu didelį norą padėti plačiai nusišypsoti tiems vaikiukams, kuriems trūksta dėmesio, meilės ir žmogiškosios šilumos...
Prašau atsiųskite sąskaitos numerį - stebuklingos sumos paaukot negalėsiu , bet noriu prisidėti bent tiek, kiek galėsiu. Na ir visais kitais įmanomais būdais norėčiau pagelbėti - tiek organizuojant šventę, tiek jos metu. Gal jau dabar galimą kažką nuveikti? Džiaugsiuosi, jei galėsiu padėti
Visoms gražios dienelės
Gerumo sąrašiukas :
SuperBaba
Indica
tatrud
Lina (neradau nico)
Marija (neradau nico)
Ugnis
Eima
Svietulka
Vygintė (neradau nico)
Anželika
Dėkui,mergaitės, už pinigėlius
Sąskaitoje turim 498 Lt
Kaip smagu, kad pinigėlių skaičius didėja
Gerumo sąrašiukas :
SuperBaba
Indica
tatrud
Lina (neradau nico)
Marija (neradau nico)
Ugnis
Eima
Svietulka
Vygintė (neradau nico)
Anželika
ramkeka
Sąskaitoje turim 516,80 Lt
SuperBaba
Indica
tatrud
Lina (neradau nico)
Marija (neradau nico)
Ugnis
Eima
Svietulka
Vygintė (neradau nico)
Anželika
ramkeka
QUOTE(Ariste @ 2009 11 05, 10:00)
Gal jau dabar galimą kažką nuveikti? Džiaugsiuosi, jei galėsiu padėti
Visoms gražios dienelės
Visoms gražios dienelės
Sveikos mamytes,
Kadangi tai susije su tais paciais kudikiu namais ir matau tiek geranoriskai nusiteikusiu mamyciu, tai cia informuosiu ir pakviesiu mamytes, galincias pagelbeti savo dalyvavimu pamestinukams kudikeliams vedamose muzikos pamokelese kiekviena penktadieni (rytais 10-11 val.) - trukme tik 45 minutes. Tas pamokeles kudikiu namuose labdaringai veda Yamahos muzikos mokykla. Pamokeliu metodika tokia, kad kiekvienas kudikelis nuo 4 men. amziaus turi sedeti Mamytei ant keliu ir Mamytes pagalba pajusti mokytojos nurodyta muzikos ritma - pvz.: kojyciu pedutemis isploti ritma, ar barskuciu Mamyte turi ta ritma subarskinti kudikeliui i petuka ir pan.... Pamokeles tikrai labai naudingos ir grazios... tik butinos Mamytes...
Aisku labai ne i nauda norincioms prisideti yra tai, kad pamokeles vyksta darbo laiku... Na, bet gal yra mamyciu pamainini darba dirbanciu, ar gal kokiu geru mociuciu pazistate...
Mamytes, kurios galetu nors kai kuriais penktadieniais prisideti, prasau del dalyvavimo susiskambinti su ta penktadieni dirbsiancia mokytoja - ju telefonai ir darbo dienos yra nurodytos internetiniame puslapyje www.muzikosmokykla.lt, meniu punktas "Labdaringa veikla"
Juta2007, mano akcijai yra paaukota mažiausių megztų kojinyčių - norėsiu pasidalinti su tavimi, nes man tik poros vnt. reikia, abejoju, ar bus skyriuje daugiau kūdikių
QUOTE(*Rita* @ 2009 11 06, 14:39)
Juta2007, mano akcijai yra paaukota mažiausių megztų kojinyčių - norėsiu pasidalinti su tavimi, nes man tik poros vnt. reikia, abejoju, ar bus skyriuje daugiau kūdikių
Būtų smagu, kad tokių kūdikių visai nebūtų...
Ačiū tau, būtinai paimsism
Mamytes, kurios galetu nors kai kuriais penktadieniais prisideti, prasau del dalyvavimo susiskambinti su ta penktadieni dirbsiancia mokytoja - ju telefonai ir darbo dienos yra nurodytos internetiniame puslapyje www.muzikosmokykla.lt, meniu punktas "Labdaringa veikla"
[/quote]
Aš kas antrą penktadienį dirbu, tai manau kad galėčiau ateiti kuomet man laisva
Laba diena,
Norėčiau prisidėti prie renginuko, pradžiai pinigėliais, vėliau bus matyt, gal pavyks ir prie organizavimo darbelių padėt
Lauksu sąskaitėlės nr.
Norėčiau prisidėti prie renginuko, pradžiai pinigėliais, vėliau bus matyt, gal pavyks ir prie organizavimo darbelių padėt
Lauksu sąskaitėlės nr.
QUOTE(Atene82 @ 2009 11 06, 23:10)
Oi kaip gerai!
Jus paziurekite prasau www.muzikosmokykla.lt pamoku tvarkarasti ir ta penktadieni, kuri galesite ateiti dirbsianciai mokytojai paskambinkite prasau, kad ji zinotu, kad Jus jau tures per pamokele
[quote=juta2007,2009 11 06, 13:18]
Gerumo sąrašiukas :
SuperBaba
Indica
tatrud
Lina (neradau nico)
Marija (neradau nico)
Ugnis
Eima
Svietulka
Vygintė (neradau nico)
Anželika
ramkeka
Zuvytes - nuostabūs žaisliukai , drabužėliai mažiausiems
Gerumo sąrašiukas :
SuperBaba
Indica
tatrud
Lina (neradau nico)
Marija (neradau nico)
Ugnis
Eima
Svietulka
Vygintė (neradau nico)
Anželika
ramkeka
Zuvytes - nuostabūs žaisliukai , drabužėliai mažiausiems
QUOTE(juta2007 @ 2009 11 05, 12:40)
čia aš, jei ką. (klausiau ĄŽ dėl rūbų ir žaislų dar)