Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu: Kalėdinis renginukas pamestinukams

Labas rytas 4u.gif
Labai-labai noriu prisidėti prie Jūsų organizuojamos šventės ax.gif wub.gif Anksčiau su grupe draugų kiekvieną savaitgalį lankėme vaikus viename Vilniaus internate, bet vėliau viskas iširo... verysad.gif Savo širdyje turiu didelį norą padėti plačiai nusišypsoti tiems vaikiukams, kuriems trūksta dėmesio, meilės ir žmogiškosios šilumos... wub.gif
Prašau atsiųskite sąskaitos numerį - stebuklingos sumos paaukot negalėsiu verysad.gif blush2.gif , bet noriu prisidėti bent tiek, kiek galėsiu. Na ir visais kitais įmanomais būdais norėčiau pagelbėti - tiek organizuojant šventę, tiek jos metu. Gal jau dabar galimą kažką nuveikti? Džiaugsiuosi, jei galėsiu padėti ax.gif
Visoms gražios dienelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariste: 05 lapkričio 2009 - 09:01

Gerumo sąrašiukas :

SuperBaba wub.gif
Indica wub.gif
tatrud wub.gif
Lina (neradau nico) wub.gif
Marija (neradau nico) wub.gif
Ugnis wub.gif
Eima wub.gif
Svietulka wub.gif
Vygintė (neradau nico) wub.gif
Anželika wub.gif
Dėkui,mergaitės, už pinigėlius wub.gif

Sąskaitoje turim 498 Lt
Atsakyti
Kaip smagu, kad pinigėlių skaičius didėja wub.gif
Atsakyti
Gerumo sąrašiukas :

SuperBaba wub.gif
Indica wub.gif
tatrud wub.gif
Ugnis wub.gif
Eima wub.gif
Svietulka wub.gif
Anželika wub.gif
ramkeka wub.gif

Dėkui,mergaitės, už pinigėlius wub.gif

Sąskaitoje turim 516,80 Lt
Atsakyti
QUOTE(Ariste @ 2009 11 05, 10:00)
Gal jau dabar galimą kažką nuveikti? Džiaugsiuosi, jei galėsiu padėti  ax.gif 
Visoms gražios dienelės  4u.gif

Sveikos mamytes,

Kadangi tai susije su tais paciais kudikiu namais ir matau tiek geranoriskai nusiteikusiu mamyciu, tai cia informuosiu ir pakviesiu mamytes, galincias pagelbeti savo dalyvavimu pamestinukams kudikeliams vedamose muzikos pamokelese kiekviena penktadieni (rytais 10-11 val.) - trukme tik 45 minutes. Tas pamokeles kudikiu namuose labdaringai veda Yamahos muzikos mokykla. Pamokeliu metodika tokia, kad kiekvienas kudikelis nuo 4 men. amziaus turi sedeti Mamytei ant keliu ir Mamytes pagalba pajusti mokytojos nurodyta muzikos ritma - pvz.: kojyciu pedutemis isploti ritma, ar barskuciu Mamyte turi ta ritma subarskinti kudikeliui i petuka ir pan.... Pamokeles tikrai labai naudingos ir grazios... tik butinos Mamytes...
Aisku labai ne i nauda norincioms prisideti yra tai, kad pamokeles vyksta darbo laiku... Na, bet gal yra mamyciu pamainini darba dirbanciu, ar gal kokiu geru mociuciu pazistate...

Mamytes, kurios galetu nors kai kuriais penktadieniais prisideti, prasau del dalyvavimo susiskambinti su ta penktadieni dirbsiancia mokytoja - ju telefonai ir darbo dienos yra nurodytos internetiniame puslapyje www.muzikosmokykla.lt, meniu punktas "Labdaringa veikla"
4u.gif

Atsakyti
Juta2007, mano akcijai yra paaukota mažiausių megztų kojinyčių - norėsiu pasidalinti su tavimi, nes man tik poros vnt. reikia, abejoju, ar bus skyriuje daugiau kūdikių
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 11 06, 14:39)
Juta2007, mano akcijai yra paaukota mažiausių megztų kojinyčių - norėsiu pasidalinti su tavimi, nes man tik poros vnt. reikia, abejoju, ar bus skyriuje daugiau kūdikių

Būtų smagu, kad tokių kūdikių visai nebūtų...

Ačiū tau, būtinai paimsism smile.gif
Atsakyti

Mamytes, kurios galetu nors kai kuriais penktadieniais prisideti, prasau del dalyvavimo susiskambinti su ta penktadieni dirbsiancia mokytoja - ju telefonai ir darbo dienos yra nurodytos internetiniame puslapyje www.muzikosmokykla.lt, meniu punktas "Labdaringa veikla"
4u.gif
[/quote]

Aš kas antrą penktadienį dirbu, tai manau kad galėčiau ateiti kuomet man laisva 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Norėčiau prisidėti prie renginuko, pradžiai pinigėliais, vėliau bus matyt, gal pavyks ir prie organizavimo darbelių padėt ax.gif
Lauksu sąskaitėlės nr. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene82 @ 2009 11 06, 23:10)

Aš kas antrą penktadienį dirbu, tai manau kad galėčiau ateiti kuomet man laisva 4u.gif

Oi kaip gerai!
Jus paziurekite prasau www.muzikosmokykla.lt pamoku tvarkarasti ir ta penktadieni, kuri galesite ateiti dirbsianciai mokytojai paskambinkite prasau, kad ji zinotu, kad Jus jau tures per pamokele smile.gif
Atsakyti
[quote=juta2007,2009 11 06, 13:18]
Gerumo sąrašiukas :

SuperBaba wub.gif
Indica wub.gif
tatrud wub.gif
Ugnis wub.gif
Eima wub.gif
Svietulka wub.gif