Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu: Kalėdinis renginukas pamestinukams

ka tik grizhau is Giles 4u.gif
taigi reikaliukai prasti..snekejau ir su administratore ir su vaikuciais wub.gif
LABIAUSIAI TRUKSTA sportbaciu(vaikinams 15-18metu)visai neturi vitaminu,merginos 15-18metu pasake,kad visai butu smagu ,jei kas padovanutu kosmetikos (tusha,kremuka,lupdazi) labai labai jiems ruksta shampunu ir dezoderantu.zaislu turi daug,o ir vaikinai prasitare,kad siuo metu turi per daug saldumynu ir geriau butu,jei puse dabar atneshtu,o puse po nauju metu,nes po nauju metu visi pamirshta apie juos sad.gif o tada jau labai norisi kokio shokoladuko wub.gif vaikiukai nuo 3m iki 5-6-7 rubeliu turi t.y geriau vitaminai.
kai snekejom koridoriuj tai spejo praeit pora vaiku,tai pasake,kad truksta labiausiai mamos ir meiles verysad.gif viena panele pasake,kad jai nieko netruksta,kad jai viskas ir taip tinka ir patinka.pazadejau ,kad atvaziuosiu po nauju metu,nors kosmetikos nuvesiu panoms ir kremukus,nes tikrai turiu net nepradarytu,gal ir jus turite? drinks_cheers.gif
dar atiduosiu kompa jiems,jis ne super greitas,bet zhaidimams tiks tikrai
tikrai matosi is ir vaiku ir is viso kito,kad nelabai jie sulaukia paramos..turbut tik per kaledas,o paskui vel laukia metus..iki kitu kaledu verysad.gif
kol kas tiek naujienu

P.S labai padekojo uz zhaislus,tai cia didelis ACIU Jurgitai,jei ne ji kazin ar ishvis butu tokie renginukai wub.gif
Atsakyti
P.S labai padekojo uz zhaislus,tai cia didelis ACIU Jurgitai,jei ne ji kazin ar ishvis butu tokie renginukai :wub

Už žaisliukus Giliukams dėkui IKI wub.gif ir Maisto bankui wub.gif

Už kukurūzus Chrustik- UAB Chrustik wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 30 gruodžio 2009 - 22:24
Na, gal kas nuotraukomis pasidalintų?? 4u.gif
Atsakyti
Kntrybes, nuotraukos jau keliamos, netrukus atsiusiu nuoroda smile.gif o po keliu dieneliu ir issamia ataskaita - liko truputis pinigeliu, tai paliksim kitai sventei?
Atsakyti

Keletas akimirkų iš šventės:

http://tomav.myphoto...bumName=album01
Atsakyti
Ačiū už nuotraukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lauksime ir kitų foto.
Atsakyti
Labutes,
jautri čia temuke..
bet jungiuosi ir aš prisižadejusi kokia tik istengsiu parama Vilniaus kudikiu namu mažyliukams.
istorija tokia, kad per šventes netyčiukais susipažinau su viena iš nedaugelio auklyčiu prižiurinčiu šiuos mažyliukus. ji išties labai šiltai atsiliepe apie super mamytes apsilankiusias per sventes su dovanelemis. Jos visos pateko ir atiteko mažyliukams (kas oj ne visad atitenka viska perdavus valdžiai).
taigi šiuo metu DIDELIS TRUKUMAS RUBELIU 0-36men.
Aš pabučiau tarpininke, kuri viska kiek kas ko duos perduočiaus auklytei, taip galima ir patikino, kad taip butu geriausiai.
Prašymas, daiktukai turi buti švarus, t.y. išplauti...

-->MANO KONTAKTAI: mieliauske@gmail.com, tel.: 8603-20966
-->Idealiausias veiksmas- Vilniuje Fabijoniskese, prie BIGo arba Akropolis
Atsakyti
PADĖKA

Kadangi gduodžio 29 d. direktorės nebuvo, ji padėkojo telefonu:

Kūdikių namų direktorė dėkoja visiems, prisidėjusiems prie akcijos ir surengusiems mažyliams šventę su dovanomis, vaišėmis ir Gėrio kupinomis širdimis. Pasak jos, dėka gerų žmonių vaikučiai gyvena bent jau gražioje ir jaukioje aplinkoje. Dėkoja gausiam būreliui lankytojų, gruodžio 29 rytą aplankiusių vaikučius.

Gal kažkuris mažylis suras naujus namučius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mieliauske @ 2010 01 05, 12:47)
Labutes,
jautri čia temuke..
bet jungiuosi ir aš prisižadejusi kokia tik istengsiu parama Vilniaus kudikiu namu mažyliukams.
istorija tokia, kad per šventes netyčiukais susipažinau su viena iš nedaugelio auklyčiu prižiurinčiu šiuos mažyliukus. ji išties labai šiltai atsiliepe apie super mamytes apsilankiusias per sventes su dovanelemis. Jos visos pateko ir atiteko mažyliukams (kas oj ne visad atitenka viska perdavus valdžiai).
taigi  šiuo metu DIDELIS TRUKUMAS RUBELIU 0-36men.
Aš pabučiau tarpininke, kuri viska kiek kas ko duos perduočiaus auklytei,  taip galima ir patikino, kad taip butu geriausiai.
Prašymas, daiktukai turi buti švarus, t.y. išplauti...

-->MANO KONTAKTAI: mieliauske@gmail.com, tel.: 8603-20966
-->Idealiausias veiksmas- Vilniuje Fabijoniskese, prie BIGo arba Akropolis

drinks_cheers.gif Parasiau jum el. pastu. Kaip tik turim ko jum reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2010 01 04, 16:15)

Peržiūrėjau nuotraukas ir labai suspaudė širdį... Dauguma vaikučių bent jau nuotraukose nesišypso... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inana2 @ 2010 01 11, 00:28)
Peržiūrėjau nuotraukas ir labai suspaudė širdį... Dauguma vaikučių bent jau nuotraukose nesišypso...  verysad.gif

gaila, nebuvau... bet prisidėjau smile.gif
Atsakyti
Jau nuvezem rubelius maziukams thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti