as irgi noriu prisideti pinigeliais ir sventeje vaikelius ant ranku palaikyti!
tik va, pasakykit jus man, jau dalyvavusios, kaip jus ten nesigraudinat? perskaiciau apie pernykstes kaledas, aplink ropineja mano varliukstis, ir kai isivaizdavau simta tokiu mazyciu, be tevu meiles auganciu, tiek isizliumbiau, kad net galva isiskaudejo
QUOTE(indica @ 2009 10 23, 20:46)
tik va, pasakykit jus man, jau dalyvavusios, kaip jus ten nesigraudinat? perskaiciau apie pernykstes kaledas, aplink ropineja mano varliukstis, ir kai isivaizdavau simta tokiu mazyciu, be tevu meiles auganciu, tiek isizliumbiau, kad net galva isiskaudejo
siaip esu labai jautri...bet bunant ten nera kada apie tai net pagalvot...ir su tuo mazyliu norisi paziast ir ta palaikyt ant ranku...
bet patikekit, isejus, kai isedau i masina, pravirkau kaip mazas vaikas...vyras net issigando, kad man kazkas atsitiko....
QUOTE(indica @ 2009 10 23, 22:46)
Sąskait.numeriuką parašiau į a.ž
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2009 10 23, 08:58)
Laba visoms
juta2007, smagu, kad vel organizuoji As su didziausiu dziaugsmu prisijungsiu pinigeliais (lauksiu saskaiteles), o taip pat jei tik galesiu sudalyvausiu ir sventeje
juta2007, smagu, kad vel organizuoji As su didziausiu dziaugsmu prisijungsiu pinigeliais (lauksiu saskaiteles), o taip pat jei tik galesiu sudalyvausiu ir sventeje
Sąskait. Nr.parašiau į a.ž.
Atrodo, visoms parašiau...
Širdingai dėkui,kad rūpinatės
Dėl emocijų...Žinokit, švenčių metu išties nėra kada graudintis- tenka sparčiai suktis: kol sunešams visas vaišes, kol į salę susinešam dovanas, kol prisipučiam balionus, žiūrėk, jau vaikučiai su auklytėm suguža į salę. Tada stveri kokį žiogutį anr rankų, pasisodini ant kelių, ir drauge stebi spektakliuką. Aplink zuja nenustygstantys vietoje vaikiukai....tai dar jiems dėmesį reik skirti....negi verksi, kai mažius šypsosi po to kol išdalini dovanėles. įsižaidi su jais, žiūrėk, jau laikas išeiti, nes mažyliams ateina pietų metas.Patikėkit, nuo jų pasikrauni tiek gerų emocijų !!!! kol b8ni ten, jautiesi tarsi vaikų darželyje Po to visą dieną gyveni gražiais įspūdžiais ir tik vakare, pasinėrus į praėjusios dienos apmąstymus, gniutulaus užgspaudžia gerklę , nuleidi sūrią ašarėlę.ir rodos, vidury nakties lėktum pas tuos vaikučius....
Vidury nakties nelekiam, bet prieš Kalėdas skrisim
Taip ir negali jų pamiršti....
Širdingai dėkui,kad rūpinatės
Dėl emocijų...Žinokit, švenčių metu išties nėra kada graudintis- tenka sparčiai suktis: kol sunešams visas vaišes, kol į salę susinešam dovanas, kol prisipučiam balionus, žiūrėk, jau vaikučiai su auklytėm suguža į salę. Tada stveri kokį žiogutį anr rankų, pasisodini ant kelių, ir drauge stebi spektakliuką. Aplink zuja nenustygstantys vietoje vaikiukai....tai dar jiems dėmesį reik skirti....negi verksi, kai mažius šypsosi po to kol išdalini dovanėles. įsižaidi su jais, žiūrėk, jau laikas išeiti, nes mažyliams ateina pietų metas.Patikėkit, nuo jų pasikrauni tiek gerų emocijų !!!! kol b8ni ten, jautiesi tarsi vaikų darželyje Po to visą dieną gyveni gražiais įspūdžiais ir tik vakare, pasinėrus į praėjusios dienos apmąstymus, gniutulaus užgspaudžia gerklę , nuleidi sūrią ašarėlę.ir rodos, vidury nakties lėktum pas tuos vaikučius....
Vidury nakties nelekiam, bet prieš Kalėdas skrisim
Taip ir negali jų pamiršti....
QUOTE(juta2007 @ 2009 10 24, 16:42)
Aciu, jau ir pervedziau
as irgi jau pervedziau. na pinigeliais daug prisideti negaliu, bet, tikiuosi, galesiu kazkaip kitaip
Ir aš norėčiau sąskaitos numerio
QUOTE(Lina U. @ 2009 10 26, 00:32)
Ir aš norėčiau sąskaitos numerio
Parašiau į a.ž.
Papildyta:
Akcijos dalyvių sąrašiukas:
SuperBaba
Indica
Dėkui,mergaitės už pinigėlius
Sąskaitoje turim 127,60 Lt
Dalyvausiu, jeigu nesutaps data su onkologinio akcija
Noreciau prisideti, jei reikia kokios pagalbos galit kreiptis, pasistengsiu zaislu kokiu gauti, papasakosiu aplinkiniams
Sveika Juta2007 - mielai prisijungsiu ir sudalyvausiu šioje akcijoje (buvom susitikę akcijoje maximoje, kur rinkom žaislus kūdinių namams). Gali drąsiai duoti organizacinių reikalų (pati mašiną tik planuoju pirkt, bet gal iš kur nors gausiu jeigu reikės:))