Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu: Kalėdinis renginukas pamestinukams

as irgi noriu prisideti pinigeliais ir sventeje vaikelius ant ranku palaikyti!
tik va, pasakykit jus man, jau dalyvavusios, kaip jus ten nesigraudinat? perskaiciau apie pernykstes kaledas, aplink ropineja mano varliukstis, ir kai isivaizdavau simta tokiu mazyciu, be tevu meiles auganciu, tiek isizliumbiau, kad net galva isiskaudejo cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indica: 23 spalio 2009 - 20:47
QUOTE(indica @ 2009 10 23, 20:46)
tik va, pasakykit jus man, jau dalyvavusios, kaip jus ten nesigraudinat? perskaiciau apie pernykstes kaledas, aplink ropineja mano varliukstis, ir kai isivaizdavau simta tokiu mazyciu, be tevu meiles auganciu, tiek isizliumbiau, kad net galva isiskaudejo cry.gif

siaip esu labai jautri...bet bunant ten nera kada apie tai net pagalvot...ir su tuo mazyliu norisi paziast ir ta palaikyt ant ranku...
bet patikekit, isejus, kai isedau i masina, pravirkau kaip mazas vaikas...vyras net issigando, kad man kazkas atsitiko....
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2009 10 23, 22:46)

Sąskait.numeriuką parašiau į a.ž smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2009 10 23, 08:58)
Laba visoms bigsmile.gif
juta2007, smagu, kad vel organizuoji thumbup.gif As su didziausiu dziaugsmu prisijungsiu pinigeliais (lauksiu saskaiteles), o taip pat jei tik galesiu sudalyvausiu ir sventeje bigsmile.gif

Sąskait. Nr.parašiau į a.ž.
Atsakyti
Atrodo, visoms parašiau... smile.gif

Širdingai dėkui,kad rūpinatės bigsmile.gif

Dėl emocijų...Žinokit, švenčių metu išties nėra kada graudintis- tenka sparčiai suktis: kol sunešams visas vaišes, kol į salę susinešam dovanas, kol prisipučiam balionus, žiūrėk, jau vaikučiai su auklytėm suguža į salę. Tada stveri kokį žiogutį anr rankų, pasisodini ant kelių, ir drauge stebi spektakliuką. Aplink zuja nenustygstantys vietoje vaikiukai....tai dar jiems dėmesį reik skirti....negi verksi, kai mažius šypsosi smile.gif po to kol išdalini dovanėles. įsižaidi su jais, žiūrėk, jau laikas išeiti, nes mažyliams ateina pietų metas.Patikėkit, nuo jų pasikrauni tiek gerų emocijų !!!! kol b8ni ten, jautiesi tarsi vaikų darželyje smile.gif Po to visą dieną gyveni gražiais įspūdžiais ir tik vakare, pasinėrus į praėjusios dienos apmąstymus, gniutulaus užgspaudžia gerklę , nuleidi sūrią ašarėlę.ir rodos, vidury nakties lėktum pas tuos vaikučius....

Vidury nakties nelekiam, bet prieš Kalėdas skrisim thumbup.gif

Taip ir negali jų pamiršti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 24 spalio 2009 - 16:20
QUOTE(juta2007 @ 2009 10 24, 16:42)

Sąskait. Nr.parašiau į a.ž.

Aciu, jau ir pervedziau 4u.gif
Atsakyti
as irgi jau pervedziau. na pinigeliais daug prisideti negaliu, bet, tikiuosi, galesiu kazkaip kitaip 4u.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau sąskaitos numerio
Atsakyti
QUOTE(Lina U. @ 2009 10 26, 00:32)
Ir aš norėčiau sąskaitos numerio

Parašiau į a.ž. smile.gif
Papildyta:
Akcijos dalyvių sąrašiukas:

SuperBaba bigsmile.gif
Indica
bigsmile.gif

Dėkui,mergaitės už pinigėlius smile.gif

Sąskaitoje turim 127,60 Lt

Atsakyti
Dalyvausiu, jeigu nesutaps data su onkologinio akcija 4u.gif
Atsakyti
Noreciau prisideti, jei reikia kokios pagalbos galit kreiptis, pasistengsiu zaislu kokiu gauti, papasakosiu aplinkiniams smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika Juta2007 - mielai prisijungsiu ir sudalyvausiu šioje akcijoje (buvom susitikę akcijoje maximoje, kur rinkom žaislus kūdinių namams). Gali drąsiai duoti organizacinių reikalų (pati mašiną tik planuoju pirkt, bet gal iš kur nors gausiu jeigu reikės:))
Atsakyti
Norėčiau prisidėti! Gal kažkokios organizacinės pagalbos reikėtų?
Atsakyti