Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu: Kalėdinis renginukas pamestinukams

sveikiutes
sios akcijos mastai nerealus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

taip suprantu renginuka vyks po naujuju metu?

del masinos, mano tevas turi busiuka - jei jis nesuges, o tevas nesusirgs, manau jis gales pavezeti. nes ziuriu tiek dovanu, tai su lengvosiom neprivazinesi. busiukas Mecedes Vito

ar reikia busiuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniuta: 29 lapkričio 2009 - 09:18
juta2007, jei as dalyvausiu, o tikiuosi, kad tikrai sudalyvausiu, tai irgi galesiu prisidet prie pervezimo visu zaislu....Mano auto 7 vietu biggrin.gif
Atsakyti
jums gerai,kad jus esate is vilniaus,o kas is tolimesniu miestu sunkiau jau truouti nusigauti schmoll.gif o taip noretusi.,..
Atsakyti
QUOTE(dovilemeidas @ 2009 11 29, 15:01)
jums gerai,kad jus esate is vilniaus,o kas is tolimesniu miestu sunkiau jau truouti nusigauti  schmoll.gif   o taip noretusi.,..

Juk praktiškai kiekviename mieste ar jo prieigose yra vaikučių globos namai, kuriuose tikrai laukiami svečiai, kuriuose vaikams trūksta šilumos, dėmesio, šeimos. Pažiūrėkit, kokios čia, forume, aktyvios Kauno, Panevėžio, Alytaus, aišku, Vilniau mamytės 4u.gif Ženkit pirmąjį žingsniuką... ir bendramintėm surenkit šventę savo miesto pamestinukams thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 29, 11:43)
juta2007, jei as dalyvausiu, o tikiuosi, kad tikrai sudalyvausiu, tai irgi galesiu prisidet prie pervezimo visu zaislu....Mano auto 7 vietu biggrin.gif

thumbup.gif , mergaitės, transporto tikrai reikės smile.gif

Dėl šventės datos neaišku, gal pavyks po savaitės kitos pas juos patekti- neašku, kaip bacilas jiems pavyks "marinti"- šiuo metu tai sergančiųjų nemažai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 29 lapkričio 2009 - 14:23
Sveikutes. Jau atrinkau drabuzeliu maziesiems ax.gif
Paruosim ir dovanytes drinks_cheers.gif , lauksim kada mazieji gales mus priimt, labai noreciau dalyvaut. Tikiuosi viskas vyks ne darbo diena.
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 11 29, 15:29)
thumbup.gif , mergaitės, transporto tikrai reikės smile.gif

Labai pasistengsiu mirksiukas.gif

LiloSun, man atrodo renginys bus darbo diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 29, 19:08)
Labai pasistengsiu mirksiukas.gif

LiloSun, man atrodo renginys bus darbo diena mirksiukas.gif

Ar daugelis dalyvaujanciu gales darbo metu? Man tai nebus kur mazosios palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 29, 19:25)
Ar daugelis dalyvaujanciu gales darbo metu? Man tai nebus kur mazosios palikt  g.gif

as manau kaip tik daugelis gales darbo diena rolleyes.gif po darbo cool.gif nes per iseigines daugelis nori pabuti su seima,laukia sveciu,vaziuoju i svecius,pas tevus i kita miesta bigsmile.gif na,man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 11 29, 22:21)
as manau kaip tik daugelis gales darbo diena  rolleyes.gif  po darbo  cool.gif  nes per iseigines daugelis nori pabuti su seima,laukia sveciu,vaziuoju i svecius,pas tevus i kita miesta  bigsmile.gif  na,man taip atrodo  4u.gif

na jei po darbo tai galima smile.gif bet jei darbo diena ir dar darbo laiku tai vargu ar man pavyktu.
Na bet kokiu atveju tada nuvezciau dovanytes kitu laiku ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 30, 00:01)
na jei po darbo tai galima smile.gif bet jei darbo diena ir dar darbo laiku tai vargu ar man pavyktu.
Na bet kokiu atveju tada nuvezciau dovanytes kitu laiku ir tiek smile.gif

As irgi noreciau kad butu nedarbo diena, galetum mes su vyru net tada atvaziuoti ir pabuti su vaikuciais smile.gif
Atsakyti
Ir man geriau butu nedarbo diena
Atsakyti
sveikutes! as irgi labai labai noreciau prisideti prie sios akcijos ir sudalyvauti renginyje. ar galite patarti? galima bus nuvezti gerus drabuzelius ir zaisliukus mano dukrytes? kokiu pampersu? ar viskas tik nauja turi buti? deja pinigeliais nelabai galiu prisideti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltisss: 30 lapkričio 2009 - 13:30