Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu: Kalėdinis renginukas pamestinukams

QUOTE(juta2007 @ 2009 11 20, 09:40)
Prašom prašom į mūsų komandą 4u.gif Informacijos skleidimas tikrai reikalingas- tiek čia, Supermamoje (jei galit, įsidėkit nuorodą apie šią akciją į savo parašiuką smile.gif ), tiek kitose  erdvėse. Pačiame renginuke reikalinga Jūsų rankų ir širdies šiluma, kuria apgaubsite  Mažylius smile.gif

Preliminari šventės data planuojama gruodžio pirmosiomis dienomis, jei dėl ligų nebus paskelbtas karantinas. Kitos savaitės pabaigoje patikslinsim datą.

Vakar sužinojau is soc darbuotojos, kad karantinas paskelbtas minimum dviem savaitem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 11 20, 08:40)
Prašom prašom į mūsų komandą 4u.gif Informacijos skleidimas tikrai reikalingas- tiek čia, Supermamoje (jei galit, įsidėkit nuorodą apie šią akciją į savo parašiuką smile.gif ), tiek kitose  erdvėse. Pačiame renginuke reikalinga Jūsų rankų ir širdies šiluma, kuria apgaubsite  Mažylius smile.gif

Preliminari šventės data planuojama gruodžio pirmosiomis dienomis, jei dėl ligų nebus paskelbtas karantinas. Kitos savaitės pabaigoje patikslinsim datą.

šilumos turiu pakankamai, kad galėčiau pasidalinti wub.gif laukiu datos, nes gruodžio pradžioje magistrų gynimas, gal nesidubliuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2009 11 20, 10:34)
Vakar sužinojau is soc darbuotojos, kad karantinas paskelbtas minimum dviem savaitem  verysad.gif

Na, prieš pat šventes gal ir atslūgs gripas))
Atsakyti
As ir girdejau, kad karantina paskelbtas verysad.gif
Atsakyti
Ka darysi...palauksim....juk tiek daug serganciu sad.gif (man ir paciai kanopos lenda). Jau geriau veliau nei niekada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 20, 09:47)
Ka darysi...palauksim....juk tiek daug serganciu sad.gif (man ir paciai kanopos lenda). Jau geriau veliau nei niekada wub.gif

jap, bet baisu jei gripas įsisiaus pas vaikučius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 20, 10:56)
jap, bet baisu jei gripas įsisiaus pas vaikučius verysad.gif

Tikėkim, kad to nebus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 20, 10:24)
Tikėkim, kad to nebus wub.gif

mano parašas (žalias) sako, kad aš labai daug kuo tikiu ir viltis dedu newyear.gif tikiuosi galėsime įgyvendinti mažyliu Kalėdų šventę wub.gif
Atsakyti
Gerumo sąrašiukas :

SuperBaba
Indica
tatrud
Lina (neradau nico) :
Marijka
Ugnis
Eima
Svietulka
Medeja- Meda
Anželika
ramkeka
Miklė
Ariste
Miglė (neradau nico)
kkrysty
zuika12
dju
Skorpione
kity25
Renatelem
Neringukas
Vilma (parašykit nicą)
Dogy
Tutia
kerija wub.gif
Viktorija (parašykit nicą) wub.gif
Maniuta wub.gif
Tilinga wub.gif
vakare -tyla wub.gif
Indrė ( parašykit nicą) wub.gif
Inga (parašykit nicą) wub.gif
IngaKate wub.gif
Kusiuka wub.gif
Jolanta wub.gif

Dėkui,mergaitės, už pinigėlius

Zuvytes - nuostabūs žaisliukai , drabužėliai mažiausiems wub.gif
margaritta 77 -nuostabūs rūbeliai kūdikėliams wub.gif
mieliauske - fantastiški žaisliukai wub.gif
UAB "Gudragalvis" - žaidimas, žaisliukas wub.gif
Žaislandija - įvairūs žaisliukai wub.gif

Kalėdiniame aruode turim 1396,00 Lt wub.gif

Po akcijos dėl aiškumo ir skaidrumo surašysiu vardus ir pervestų pinigėlių sumas bei pateiksiu išsamią ataskaitą.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Pervedziau pinigeli..

Gal galiu kuo nors padeti organizuojant? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 20, 11:28)
mano parašas (žalias) sako, kad aš labai daug kuo tikiu ir viltis dedu newyear.gif tikiuosi galėsime įgyvendinti mažyliu Kalėdų šventę  wub.gif

thumbup.gif tavo svajones. Jos tikrai issipildys wub.gif prisiminiau ta multika, et... vaikyste wub.gif
Atsakyti
Pervedziau ir as pinigeliu truputi 4u.gif (Jolanta J.)
Dar turiu delione (net neispakuota), 500 detaliu, juodas automobilis pavaizduotas. Jei vaikams butu idomu, ideciau i bendra dovanu krepsi smile.gif
Atsakyti