Labai prasau atiduoti arba issiusti pastu Vilniaus kudikiu namams (Zolyno g. 47)
Zemiau perspausdinu situacija del pampersu ten, kuria aprase mama su niku cherry26 :
Sveikos SuperMamos,
nezinau kurioje temoje reiketu rasyti , todel nusprendziau parasyti cia.
Pas mane i parduotuve ateina kliente, kuri dirba Vilniaus apskrities sutrikusio vystimosi kudikiu namuose. Prisiklausiau baisiu istoriju kaip ten vargsta su vaikuciais, ypac kai vaikuciai nera tokie kaip visi. Tuose namuose vaikuciai nuo kudikystes iki 5 metuku laikomi ir pas juos yra viena labai didele beda. Tiems vaikams valstybe pampersus skiria tik iki 6 menesiu, o veliau nebe. Auklytes stengiasi bent nakciai is savu pinigeliu nupirkti vaikams pampersu. Nakti vaikuciui kazka padarius, joms tenka ji zadinti, keisti skudurus po juo, plauti ji, ko pasekoje vaikai pabunda, ilgai neuzmiega, pazadina kitus. Kazkaip si situacija man taip istrigo, kad pasnekejau su ta darbuotoja ir nusprendziau pabandyti paorganizuoti nors menka akcija siems vaikams. Todel kreipiuosi i visus kas skaitys sia tema, jei namuose turite nors kelis uzsilikusius pampersus ir galite paaukoti siems vaikams butu labai puiku ir didele parama jiems. Auklytes minejo , kad labai butu gerai jei kasnors galetu paaukoti kokiunors knygeliu siems vaikams, zaisliuku, drabuzeliu ir nebutinas dalykas, bet jos prase jei kas nors turetu tai sventini koki drabuzeli vaikams, nes arteja sventes ir auklytes nori padaryt svente ir vaikuciams. Del pampersu tai sake, kad uztektu ju iki 19 kilogramu vaikui rodos, na as pati vaiku neturiu tai nelabai susigaudau tame reikale del dydziu. Nesu labai iskalbinga ir nemoku raiskiai rasyt, bet tikiuosi , kad is to ka parasiau situacija nors kiek aiski. Jei kas gales kazka paaukoti rasykit man i a.z. arba cia, bandysim kazkaip tartis kazkaip susitikt , jei negalesiu as tai pati auklyte paims. O veliau kazkuria diena viska vesim vaikuciams.