Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu: Kalėdinis renginukas pamestinukams

QUOTE(*Rita* @ 2009 11 17, 23:52)
Juta, ar kelti į pirmą psl? Jeigu taip, tai ką su tekstu daryt - ar palikti?

Pala, pastebėjau ten pas mane gramatinė klaida doh.gif
tuoj ištaisysiu ir patalpinsiu iš naujo.
Papildyta:
user posted image

Paveiksliuką galimą išsaugoti (deš.pėlės klavišas- Save As..) - ir išsiųsti kuo daugiau žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2009 11 17, 13:02)
Labai prasau atiduoti arba issiusti pastu Vilniaus kudikiu namams (Zolyno g. 47)

Zemiau perspausdinu situacija del pampersu ten, kuria aprase mama su niku cherry26 :

Sveikos SuperMamos,

nezinau kurioje temoje reiketu rasyti , todel nusprendziau parasyti cia.

Pas mane i parduotuve ateina kliente, kuri dirba Vilniaus apskrities sutrikusio vystimosi kudikiu namuose. Prisiklausiau baisiu istoriju kaip ten vargsta su vaikuciais, ypac kai vaikuciai nera tokie kaip visi. Tuose namuose vaikuciai nuo kudikystes iki 5 metuku laikomi ir pas juos yra viena labai didele beda. Tiems vaikams valstybe pampersus skiria tik iki 6 menesiu, o veliau nebe. Auklytes stengiasi bent nakciai is savu pinigeliu nupirkti vaikams pampersu. Nakti vaikuciui kazka padarius, joms tenka ji zadinti, keisti skudurus po juo, plauti ji, ko pasekoje vaikai pabunda, ilgai neuzmiega, pazadina kitus. Kazkaip si situacija man taip istrigo, kad pasnekejau su ta darbuotoja ir nusprendziau pabandyti paorganizuoti nors menka akcija siems vaikams. Todel kreipiuosi i visus kas skaitys sia tema, jei namuose turite nors kelis uzsilikusius pampersus ir galite paaukoti siems vaikams butu labai puiku ir didele parama jiems. Auklytes minejo , kad labai butu gerai jei kasnors galetu paaukoti kokiunors knygeliu siems vaikams, zaisliuku, drabuzeliu ir nebutinas dalykas, bet jos prase jei kas nors turetu tai sventini koki drabuzeli vaikams, nes arteja sventes ir auklytes nori padaryt svente ir vaikuciams. Del pampersu tai sake, kad uztektu ju iki 19 kilogramu vaikui rodos, na as pati vaiku neturiu tai nelabai susigaudau tame reikale del dydziu. Nesu labai iskalbinga ir nemoku raiskiai rasyt, bet tikiuosi , kad is to ka parasiau situacija nors kiek aiski. Jei kas gales kazka paaukoti rasykit man i a.z. arba cia, bandysim kazkaip tartis kazkaip susitikt , jei negalesiu as tai pati auklyte paims. O veliau kazkuria diena viska vesim vaikuciams.

iš čia - http://www.supermama...?...=32178635
Atsakyti
Gerumo sąrašiukas :

SuperBaba
Indica
tatrud
Lina (neradau nico) :
Marijka
Ugnis
Eima
Svietulka
Medeja- Meda
Anželika
ramkeka
Miklė
Ariste
Miglė (neradau nico)
kkrysty
zuika12
dju
Skorpione
kity25
Renatelem wub.gif
Neringukas wub.gif
Vilma (parašykit nicą) wub.gif
Dogy wub.gif wub.gif
Tutia wub.gif
kerija wub.gif
Viktorija (parašykit nicą) wub.gif
Maniuta wub.gif
Tilinga wub.gif
vakare -tyla wub.gif
Indrė ( parašykit nicą) wub.gif
Inga (parašykit nicą) wub.gif

Dėkui,mergaitės, už pinigėlius

Zuvytes - nuostabūs žaisliukai , drabužėliai mažiausiems wub.gif
margaritta 77 -nuostabūs rūbeliai kūdikėliams wub.gif
mieliauske - fantastiški žaisliukai wub.gif
UAB "Gudragalvis" - žaidimas, žaisliukas wub.gif

Kalėdiniame aruode turim 1334,60 Lt wub.gif

Po akcijos dėl aiškumo ir skaidrumo surašysiu vardus ir pervestų pinigėlių sumas bei pateiksiu išsamią ataskaitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 18 lapkričio 2009 - 14:09
QUOTE(juta2007 @ 2009 11 18, 15:06)

Kalėdiniame aruode  turim 1334,60 Lt  wub.gif

Po akcijos dėl aiškumo ir skaidrumo surašysiu vardus ir pervestų pinigėlių sumas bei pateiksiu išsamią ataskaitą.

Oho, džiugu, kad sąskaitėlė auga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As daug kam persiunciau informacija, bet sie zmones ne visi lankosi SM, tai niku ir nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 11 19, 01:25)
As daug kam persiunciau informacija, bet sie zmones ne visi lankosi SM, tai niku ir nebus 4u.gif

Tai va, Juta, iš visų tų mūsų siųstų laiškų gal ir bus žmonių, kurie tiesiog perves pinigus... tai nėr ko ir ieškoti nikų.
Atsakyti
sveikos mamytes. bigsmile.gif galeciau atiduoti sauskelnes 12-25kg(pakelis praimtas).gyvenu virsuliskese,gal kas gyvena netoli,nes niekur nevazinejam ax.gif o dar toks oras doh.gif .rasikyte i AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2009 11 19, 12:43)
sveikos mamytes. bigsmile.gif galeciau atiduoti sauskelnes 12-25kg(pakelis praimtas).gyvenu virsuliskese,gal kas gyvena netoli,nes niekur nevazinejam ax.gif o dar toks oras doh.gif .rasikyte i AZ. 4u.gif

Paimsiu wub.gif
Atsakyti
Nuostabi akcija 4u.gif
Pati ketinu simboliškai prisidėti mirksiukas.gif Įdomu, ar negalima būtų info patalpinti kaip nors plačiau, ta prasme, kad visuose SM forumuose matytųsi, labiau pareklamuoti?Aš netyčia čia užklydau, o vat tokių kaip aš manau atsirastų dar koks tūkstantėlis- kitas g.gif
Atsakyti
Sveikos, manau ir aš galėčiau pagelbėti - pinigėliais, darbais ir dovanomis. Taip pat informacijos sklaida per socialinius rinklus ir asociacijas bei dideles kompanijas.
Ar reikės pagalbos pačiame renginyje?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 20, 00:18)
Sveikos, manau ir aš galėčiau pagelbėti - pinigėliais, darbais ir dovanomis. Taip pat informacijos sklaida per socialinius rinklus ir asociacijas bei dideles kompanijas.

Dėl pačio renginio - atsakys Juta, o dėl informacijos sklaidos - be jokios abejonės, kuo toliau ta informacija pasklis - tuo geriau, čia pagalbos labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 20, 01:18)

Prašom prašom į mūsų komandą 4u.gif Informacijos skleidimas tikrai reikalingas- tiek čia, Supermamoje (jei galit, įsidėkit nuorodą apie šią akciją į savo parašiuką smile.gif ), tiek kitose erdvėse. Pačiame renginuke reikalinga Jūsų rankų ir širdies šiluma, kuria apgaubsite Mažylius smile.gif

Preliminari šventės data planuojama gruodžio pirmosiomis dienomis, jei dėl ligų nebus paskelbtas karantinas. Kitos savaitės pabaigoje patikslinsim datą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 20 lapkričio 2009 - 08:41