Įkraunama...
Įkraunama...

Šveicarija

mANO SVAJONIŲ šalis. Jei ne mažas vaikas, kuris kuo toliau tampa tikru mamyčiuku, tikrai vykčiau
Atsakyti
Kooooks grožis...neapsakomai..tiesiog super vaizdai bigsmile.gif wub.gif
įtrauksiu į savo kelionių planus šią šalį cool.gif

QUOTE(SaulesSpindulys @ 2009 10 25, 12:19)
Man ten irgi labai patiko. Buvau Tičino kantone, šalia Italijos.

Šveicarija - akmenų šalis

labai gražios ir profesionalios nuotraukos smile.gif
Atsakyti
L.GRAŽI ŠALIS, tik į ją vykstančių kažkodėl mažoka. Visi daugiausia renkasi kitas šalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 05 13, 19:22)
L.GRAŽI ŠALIS, tik į ją vykstančių kažkodėl mažoka. Visi daugiausia renkasi kitas šalis g.gif

smile.gif

Gal todėl kad brangiau negu kitur,nors Vokietijoj ar Prancūzijoj tikrai nepigiau. schmoll.gif Bet jei priimi eurą kaip vienas prie vieno su litu,tai kaip ir normalu. Svajoju, svajoju,labai noriu ten grįžt. wub.gif
Atsakyti
Jau supratau, kad siemet nenuvyksiu į savo svajonių šalį, kadangi turiu vienerių metukų vaikelį, bet laisvom minutėm vis aplankau šią temą, mėgaujuos aprašymais.Ech, kaip gera būt pakeliauti, bet teks palaukt kitų metų ax.gif Nebent su šeima kur netoli pavažiuosim su savo mašina ar kemperiu, bet čia tik svajonės dar ax.gif
Atsakyti
Reportažą tiesiog ''surijau'' akimis biggrin.gif Labai gražu, noriu į Šveicariją wub.gif
Atsakyti
nerealus grožis
Atsakyti
QUOTE(Vilmunce @ 2010 04 23, 20:02)
sveikos,

radau ir aš keletą nuotraukų savo albume  4u.gif

pritariu, fantastiško grožio šalis, ypač kalnai  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vilmunce, kaip vadinasi tie kalnai kur buvot? gal kartais vienas is ju Santis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciukea: 25 gegužės 2010 - 20:07
QUOTE(renaciukea @ 2010 05 25, 22:05)
Vilmunce,  kaip vadinasi tie kalnai kur buvot? gal kartais vienas is ju Santis?

mane irgi domina sitos vietos ax.gif , parasykit, jei nesunku, kokia cia vieta, kokia upe 4u.gif , siemet planuojam kelione i Sveicarija liepos menesi, tai renkuosi kiek imanoma daugiau informacijos ax.gif
Atsakyti