Įkraunama...
Įkraunama...

Šveicarija

2008 metais vasaros pabaigoje turėjau gražias atostogas wub.gif
Bouveret miestelį, prie Ženevos ežero.

Teko pasibūti Ženevoje, Gstad,Montreux,Evian(Prancūzija,pakeliui gavosi),tiesiog apie ežerą yra kur pakeliaut biggrin.gif

Mini traukinukų muziejus (vos ne kieme buvo) ir važinėjantys maži traukinukai,susirangai ant jo ir leki doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 21 lapkričio 2009 - 20:39
Parduotuvėlė,Gstad miestelyje.
user posted image

user posted image
Traukinukų parkelis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man ten irgi labai patiko. Buvau Tičino kantone, šalia Italijos.

Šveicarija - akmenų šalis
Atsakyti
Ežeras kalnuose,lipom apie 1 km su trupučiu.
user posted image
Kanalas iš Ženevos,čia prie pat mūsų namo kur gyvenau.
user posted image
user posted image

Čia gyvenom.
user posted image
Gruere(atrodo taip parašiau)
user posted image
user posted image
user posted image
Gstad
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 21 lapkričio 2009 - 20:51
Ačiū. Gamta ten labai graži. Tik po dviejų savaičių atostogų pradeda slėgti pilka spalva: akmenys pilki, žemė pilka, medžių kamienai pilki ir pastatų stogai iš pilko akmens. smile.gif
Ženevos apylinkėsi taip pat tiek daug pilkos ?

PILKI STOGAI
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(SaulesSpindulys @ 2009 10 26, 22:34)
Ačiū. Gamta ten labai graži. Tik po dviejų savaičių atostogų pradeda slėgti pilka spalva: akmenys pilki, žemė pilka, medžių kamienai pilki ir pastatų stogai iš pilko akmens.  smile.gif
Ženevos apylinkėsi taip pat tiek daug pilkos ?

Man tada relax buvo, biggrin.gif tik atskridus,pusdienį vaikštinėjom,tai dar tokioj euforijoj buvau,nes nuovargis,skrydžio baimė ir vaizdai susiplakę buvo į vieną rolleyes.gif
Pamenu siauras kylančias į viršų gatves,daug žalumos ant akmeninių tvorų ir kai kurių fasadų,daug gėlių,fontanų,senovinių automobilių,medžių kažkokiais keistai margais kamienais g.gif ... Labai daug vaikščiojom po prabangias parduotuves,tiesiog,kur vedėsi ten su dukra ėjom biggrin.gif Čia apie Ženevą. O apylinkės, man nuostabios,ypač Montreux,kitus turėčiau pagal žemėlapį įvardint ,kad pavadinimų nesuklyst. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 27 spalio 2009 - 10:20
nereali Šveicarija wub.gif labai gražu ax.gif didelė nostalgija rolleyes.gif
Atsakyti
Šveicarija, žinanti, kad jau tris šimtus metų čia nebuvo jokio karo, yra vargo vakarienė. Vokiška dalis - dar dar, žmonės malonesni. Prancūziška dalis - viskas super oficialu, jokio nuoširdumo.
Nenoriu čia gyventi.

PS. rašau iš Šveicarijos..
Atsakyti
fainas reportažas thumbup.gif

tiek leliugos 4u.gif
tiek SaulesSpindulys, nes mes irgi savaitę Tičino regione buvom wub.gif tik man kažkodėl atrodo, kad jūsų nuotraukose daugiau sniego... nebent jūs ne spalio mėn buvote smile.gif nes mūsų buvimo laiku itin šilta, net sakyčiau karšta (ypač dieną) buvo.
Atsakyti
nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2009 11 09, 11:38)
fainas reportažas  thumbup.gif 

tiek leliugos  4u.gif
tiek SaulesSpindulys, nes mes irgi savaitę Tičino regione buvom  wub.gif tik man kažkodėl atrodo, kad jūsų nuotraukose daugiau sniego... nebent jūs ne spalio mėn buvote smile.gif  nes mūsų buvimo laiku itin šilta, net sakyčiau karšta (ypač dieną) buvo.

Buvau birželio pabaigoj, vidurvasarį. Temperatūra dieną buvo apie +30. O sniego kalnuose vistiek pilna. Pasikėlėm aukčiau į klnus, vaizdas nerealus buvo: saulė šviečia, aplink sniegas ir vėliau dar snigt pradėjo. Labai gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulesSpindulys: 17 lapkričio 2009 - 13:19
Naujus metus sutikom Zenevoje. Aplankeme ir kitus miestukus. Grozis nerealus, ispudziu daugybe thumbup.gif Gaila, kad del tirsto ruko daug ko nematem. Vaziuojam per kalnus ir zinom, kad ten turetu buti nerealus vaizdas, bet nieko nematom, nes aplink visur rukas doh.gif Labai noreciau kada nors i Sveicarija vasaros metu sugrizti smile.gif
Atsakyti