mano vyras(vaikio mociute pasakojo) su buteluiku iki pirmos klases vaiksciojo bet gerdavo tik pienuka
tai va,as situose temose ne prie ko,bet del buteliuku turiu ka pasakyt
QUOTE(rozyte @ 2005 09 09, 23:03)
Esam 1m.3 mėn miegojimui mums reikia tiutės,o ryte ir vakare geriame pienuką iš buteliuko Dieną galim gerti ir iš puoduko ,ir iš buteliuko-nematau tame tragedijos Ateis laikas ir nebereikės tų kūdikiškų malonumų. Leiskim leliukams pasimėgauti
Aš irgi taip manau ,nereikia daryti iš to tragedijos,viskam ateina savo laikas.
Gėrėm ir gėriam iš buteliuko. Bet... pradėjom lankyti darželį, o ten vaikai jau geria iš puodukų. Tai saviškiui nupirkau puoduką su snapeliu. Puikus būdas taip pradėt palengva pratinti prie puoduko
Mums reikia buteliuko vien miegojimui.Soskes niekad nenaudojom bet va buteliukas - tai migdymo pagrindinis dalykas.Vaikas pakankamai didelis - 2,7 m.
Nu geda aišku...bet neįsivaizduoju,kaip atpratint.Nemiegos jis iš vis be to buteliuko.Reiks tada miego atsisakyt? Ir į lopšelį einant įdedu kol kas.Nu gal auklėtojos padės atpratint.Nors kol kas su juo ir taip problemų yra(nenori lopšely miegot,trumpai miega),tai net nežinau,kuom baigsis.O atpratint tai tikrai reiks...
Nu geda aišku...bet neįsivaizduoju,kaip atpratint.Nemiegos jis iš vis be to buteliuko.Reiks tada miego atsisakyt? Ir į lopšelį einant įdedu kol kas.Nu gal auklėtojos padės atpratint.Nors kol kas su juo ir taip problemų yra(nenori lopšely miegot,trumpai miega),tai net nežinau,kuom baigsis.O atpratint tai tikrai reiks...
Aš specialiai neduodu prieš pat miegelį buteliuko. Pienuką mes išgeriam val iki miegelio... Kad nebūtų pripratimas miegot TIK ką tik atsigėrus pienuko, su buteliuku rnakose
Maniškiui buteliuko teko atsisakyti visai atsitiktinai, nors jam jau 2,5 metų. O viskas atsitiko taip - dieną lopšelyje kuo gražiausiai gerdavo iš puoduko, namie irgi kartais gerdavo iš puoduko, bet dažniausiai reikėdavo butelio Kadangi mes iki lopšelio važiuojam apie 20 minučių, tai kartais rytais imdavom butelį į kelionę Ir taip jau atsitiko, kad vieną dieną tiesiog pamiršau paimti buteliuką iš darželio, ir atsiminiau tik tada, kai jau praktiškai reikėjo guldyti miegoti (užmigdavo irgi tik atsigulęs išgėręs pieno). Pasakiau savo vaikinui, kad pamiršom butelį darželyje, pirmiausia liepė man važiuoti jo paimti, bet pasakiau, kad jau tamsu ir niekas nebedirba. Jis kaip ir susitaikė su tuo, ir pieno atsigėrė gražiausiai iš puoduko sėdėdamas savo lovoje O kitą dieną aš buteliuką parsinešiau, bet taip, kad maniškis nepamatytų, bet jis ne per labiausiai jo ir pasigedo... Matyt jau buvo atėjęs laikas su juo atsisveikinti, todėl tai ir įvyko taip neskausmingai.
Geriausiai, kai vaikas išvis nežino, kas yra buteliukas... Dukrą maitinau iki 1m 7 mėn, todėl buteliukų mums nereikėjo...
QUOTE(vaižgantė @ 2005 09 27, 11:13)
Geriausiai, kai vaikas išvis nežino, kas yra buteliukas... Dukrą maitinau iki 1m 7 mėn, todėl buteliukų mums nereikėjo...
Ne visoms duota tokia dobana maitinti tiek laiko
Bet ne visos ir tą dovaną turinčios ją išnaudoja...Kiek pažįstu mamyčių, kurioms kančia maitinti savo leliuką ilgai...
Mes atpratinom labai lengvai, vieną dieną paėmėm ir nebedavėm, o gerti davėm is puodelio su dangteliu, arba per siaudelį, problemų jokių dėl to nebuvo
sveikos, maniske irgi dar geria pienuka is buteliuko, t.y. misinuka, bet siaip visa kita sultis, vandeni ir t.t. per siaudeli arba is puoduko su snapeliu, bet norejau paklausti ka manote, ar jau laikas nutraukti misinuka? Jai 15 men. ar uztenka jai paprasto maisto?
gydytojas sako nutraukti tipo kuo greiciau, nes paskui gali buti sunku atprasti nuo buteliuko. tipo sako vaikai nuo metu jau nebepasisavina tu vitaminu kurie yra misinuke. ????
gydytojas sako nutraukti tipo kuo greiciau, nes paskui gali buti sunku atprasti nuo buteliuko. tipo sako vaikai nuo metu jau nebepasisavina tu vitaminu kurie yra misinuke. ????