Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti vaiką nuo gėrimo iš buteliuko

Mano sunui suejo 2m, bet irgi negalim atprasti nuo buteliuko. Namuose geria tik is savo buteliuko sad.gif , o kai iseinam i svecius tai jau geria ir is puodelio. Tiesa dar visai neblogai gaunasi gerti per siaudeli rolleyes.gif .
Atsakyti
SVEKUTĖS MANIŠKEI JAU 2MET,3MEN PASIRYŽAU ATIMTI PIRMADIENY BUTELIUKĄ NES LABAI DAUK ŠLAPINASI NET 2 PAMPERSŲ PER NAKTY NEUŽTENKA PASLĖPIAU IR VISKAS, DABAR GERIAM IŠ PUDUKO SU KAMŠTELIU GAL TRUPUTY PYKSTA NES NEGALI GERTI ATSIGULUSI BET NEVERKE
MŪSU PROBLEMA TAI DŪNDA NIEKAIP NEPAVYKSTA ATIMTI IR GARSTYČIAIS BANDŽIAU IR KATYTĖMS ATIDAVĖM IR TETA SUVALGĖ NIEKIP NEGALIU ATIMTI BET DABAR REIK SUSITAIKYTI SU VIENA NETEKTIM.
Atsakyti
QUOTE(auriux's @ 2005 02 01, 01:04)
O mano lialia visai su žaisliukais nežaidžia.Na pavyzdžiai ką jis veikė šiandien...ryte siuto su broliu(ryzinosi), po to nuplėšė grindų apvadą ir pusę dienos tampė po kambarius, paskui plėšė tapetus, o į žaislus nė kreiva akim nežiūri.O va vakar nupirkau į tuliką šepetį klozetui valyti su įdėkliuku, va tai nežinau kada į vietą pastatysiu, nes maniškiui čia pakolkas pats geriausias žaislas.o šiaip tai labiausiai mėgsta per kompiuterio klaviatūrą maigyti ir mobiliuoju kalbėtis. smile.gif

sveikinu pasiryzus..seniai reikejo atimti..
Atsakyti
Atsisakėm naktim gerti iš buteliuko ligiai 3 metuku. Patarima radau čia supermamoje. Kiekviena savaite aš vis po 5 -7 mm nukirpdavau (patrumpindavau)tutuka, kai jau buvo nepatogu gerti atsigulus ji atsisėsdavo, thumbup.gif o kai išvis buvo nematogu ir net neimanoma gerti paaiškinau kad paseno buteliukas reiktu išmest. thumbup.gif Daugiau nebeprireikė.

Beje dingo ir naktiniai gėrimai ( budavo po 5-6 kartus), tikvakarais mėgsta iš stiklinės su šiaudeliu sėdint lovoje atsigerti šilto pienuko. biggrin.gif
Atsakyti
As,tai vis pati jam duodavau buteliuka,nes paciai taip buvo patogiau,neprilaistydavo.Bet jau nuo sios savaites nusprendziau buteliuko jam neduoti,o jam ir nereikia jo puikiai geria is puoduko su snapeliu.O po kokiu poros savaiciu ir snapeli nuimsiu.Jam dabar 1.4 metu.
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2004 10 09, 20:27)
Mano dukrytei greit 2 metukai,bet rytais ir vakarais dar neapsieinam be buteliuko.Maniske turi keista nuostata-piena geria tik is buteliuko,o kitus gerimus-tik is puoduko  smile.gif .
Kol kas dar padraugausim su buteliuku,nes kitaip pieno isiulyti nera jokiu sansu, o vaikui negauti pieno- blogai  g.gif .

Va pas mus lygiai tas pats.Mums 2 metai,geria is butelio pieną prieš pietų miegą ir prieš naktį.Jei atimsiu buteliuką - nebegers pieno.Ir nebemiegos pietų.Nes užmiega tik gerdamas pieną.Taigi 2 labai rimti argumentai neatsisakyti buteliuko.
Šiaip tai problemos nedaryčiau,tegul sau geria iš buteliuko,bet va vesim rudenį į lopšelį,tai bėda - niekas ten nešildys pieno prieš pietų miegą.Tad teks per vasarą atpratint,net ir jei reikės dėl to atsisakyt pietų miegelio...sad.gif Kad po to nebūtų didelio streso lopšely - ne tik nauja vieta ir žmonės,bet ir buteliuko nieks neduoda... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2005 02 02, 13:21)
... IR KATYTĖMS ATIDAVĖM ,IR TETA SUVALGĖ ...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prieš darželį gal ir neblogai būtų atpratint.

Tas galiuko nukirpimo variantas gal ir neblogas, mums labai tiko su soske atsisveikinant 2.gif Nepatiko nukirpta soske, nečiulpė, pyko verysad.gif Po keliu dienu jau nebeprašė. Su buteliuku problemu neturėjau, nes ilgai savo pienu maitinau, bet dar iki šiol geria iš AVENT Sportster puodelio, bet tik vandenį, tai gal nieko blogo. Šiaip geriausia iki metu atpratint, nes paskui gali buti problemu su dantukais
Atsakyti
Šiaip tai problemos nedaryčiau,tegul sau geria iš buteliuko,bet va vesim rudenį į lopšelį,tai bėda - niekas ten nešildys pieno prieš pietų miegą.Tad teks per vasarą atpratint,net ir jei reikės dėl to atsisakyt pietų miegelio...sad.gif Kad po to nebūtų didelio streso lopšely - ne tik nauja vieta ir žmonės,bet ir buteliuko nieks neduoda... cry.gif
[/quote]
______________________________________________________________-
Nežinau kaip pas jusu, bet mano dukrytei lopšelije( ir netik mano) duodavo auklitoja pienuko kambario temperaturos su buteliuku, reikėjo tik paprašyti. Butinai dar liepė kad butu naujas buteliukas ir su inicialais. O pienuka kad nesugestu aš i maža termosiuka ipildavau.

Kai vaikas namie nemiega pietu miego tai daugiau streso darželi dėl miegojimo. Tai patyriau savo kailiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 25 vasario 2005 - 20:07
Aš mačiau lopšelio grupėje visą krūvą buteliukų. Darželyje dėl to tikrai problemos nėra
Atsakyti
O,tai ačiū kad apšvietėt:)jau maniau,kad teks pienuko atsisakyt lopšely,pasirodo,tai lengvai sutvarkoma...
Tik va galvoju,maniškis bus 2,8 metų (turbūt paskutinė lopšelio grupė),tai kažin ar ne per didelis (auklėtojų nuomone) gert iš buteliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 28 vasario 2005 - 11:34
Aš manau kad šiais laikais auklėtojos labai tolerantiškos ir tikrai nieko blogo, kad jis turės tą buteliuką. Su auklėtojų pagalba bus netgi lengviau nuo to buteliuko atpratint. Nu aš tikiuosi kad jos tokios. Man panaši situacija buvo su sauskelnėm vyresniajam. Atėjo vyrukas į darželį su sauskelnėm, o auklėtojos jų nemovė ir padėjo atpratint g.gif
Atsakyti