Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti vaiką nuo gėrimo iš buteliuko

Mano zuikis soskes atsisake 11 men., o su buteliuku iki siol draugauja nuo 1 metuku- iki tol maitinau pati, tik arbateles gerdavo is buteliuko. Neseniai buvom nupirke sulciu su minkstimu, tai per buteliuka nesigavo gerti- paaiskinom, kad sultytes liales geria tik is puodelio, is pradziu nesuprato, vis prase pilti i buteliuka, bet soske tai uzsikimsus, niekas nebega doh.gif Po keliu bandymu pasidave- daba geriam is puodelio trys dienos, nes labai sultytes megstam. Taip darysim ir su arbatyte, o pieneliui vis dar liks buteliukas, kuris mums reikalingas vakare ir ryte, mat nakti niekada nereikejo papildomai gerti, nuo metuku ismiega neprabusdamas iki ryto smile.gif Su tais puodeliu snapeliais tai argi cia ne tas pats kas buteliukas su soske g.gif Tik pavadinimas kitas, o principas....
Atsakyti
Mano mažyliui nebuvo jokios problemos.
Aišku, mažiukas vartojo buteliuką visu pajėgumu, bet paaugęs, maždaug metukų ėmė mokintis gert iš puoduko, (tixliau iš bokalo, nes vyras mėgsta alų ir geria vakarais, tai mažis net dreba, kaip nori.)
Taip po gurkšnelį, žiūriu kad geria puikiausiai. O jei moka gert alų, reiškia, gers bile ką. Dabar mums metai ir trys mėn, geriam iš puoduko viską ką tik mama įpila. Arbatą, sultis, jogurtą geriamą, pieną.
Sekmadienį eisim į Tele bim bam, darysim buteliukui ate ate.

Bet soskė tai reikalinga. Su ja dar atsisveikinsim negreit.
Atsakyti
Kiparise, taigi yra tu puoduku kaip Taure ikele smile.gif bent jau mes pirkom eurovaistinej rolleyes.gif
as irgi jau noreciau pamazu atpratinti ir nuo soskes veliau nuo buteliuko, nes nakti dar geria pienuka... tas puodelis su snapeliu nelabai jai patinka, turi buti nuotaikoj kad gertu is jo.... o is puodelio jai patinka gerti, bet kad dar nelabai moka tai visa slapia buna.. puse isspjauna atgal.. gal per dideliais gurksniais geria g.gif
Atsakyti
nujauciu kad ir mums reikia avent buteliuka nupirkti.reikia bandit jau pratinti po trupuciuka prie poduko thumbup.gif
Atsakyti
Yra tų buteliukų-puodukų Nuke, Eurovaistinej. Tik va kad mums irgi yra problema iš jų gerti, nes negeria. Nepatinka jam. Zodziu bernui 2m.11men, bet deja geriam is bonkos, reiks jauciu Kaledu seniui atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes parasykit kaip atprat nuo buteliuko ...diena tai beveik nenaudojamas....bet nakti neapseinam...per nakti isgeria kokius 2 litrus arbatos maziausiai......padekit......
Atsakyti
Sveikutė.Mes jau nebenaudojam kokį mėn,nors ir anksčiau nelabai reikėjo, tik pieno negerdavo iš puoduko. O atpratinau tai labai netikėtai,kai netyčia užmiršom pas močiutę,tai teko gert iš puoduko, paskui dar savo seną kažkaip jam užėjo tai pats išmetė thumbup.gif
Atsakyti
2 litrus per nakti tai gautusi 4 pilni buteliai. AR ne per daznai geria nakti?
As pastebejau, kad maniske papraso dazniau gerti nakti tada, kai per diena maziau pavalgo. Gal tada ji taip alkio jausma naikina - nezinau.
O gal jam ciulpimas tai nusiraminimas ir ne gerti nori o ciulpti?
Pabandyk po maziau arbatos i buteli pilti - pradziai po puse butelio, paskui dar maziau, gal su laiku atpras
Atsakyti
biggrin.gif Sveikos mamos
noreciau paklausti:
nuo keliu metuku nebereikia duoti vaikuciui buteliuko?

aciu is anksto
Atsakyti
Mano vyresniajai buteliuko reikėjo gal iki kokių pusantrų metų. Jau gerai ir nepamenu. Bet dieną ji nuo metukų gerdavo iš puoduko, o kelionėse - buteliuko. Prieš miegą ji negerdavo nieko, nes karvės pieno nepripažįsta iki šiol. Arbatų neduodavom. Užtat mažasis iš buteliuko triūbija iki šiol (jam beveik 1.8). Tiesa, dieną jis geria iš puoduko (nuo maždaug 1.5), bet vakare ir naktį išsrebia kokį litrą jogurto blink.gif Tai baisiai tingu būtų man šalia jo sėdėti kokią trečią nakties ir prižiūrėti, kad apsimiegojęs neišlietų tongue.gif Tai gelbsti buteliukas. Žinau, kad nėr gerai, bet nieko negalim padaryti - jei neranda, atitopina į miegamąjį ir vis tiek reikalauja savo naktinės dozės megalol.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buteliuko problema. Šiaip jis viską geria iš puodelio, išskyrus pieną. Tad rytinę ir vakarinę dozę susipila buteliuko pagalba biggrin.gif . Aš jau buvau griežtai iš jo atėmusi buteliuką, tai jis geriau iš vis pieno negers, nei gers iš puodelio. Pagailo man vaiko, ir taip jis nemėgėjas pieno produktų, o jei dar pieno negers, daviau aš tą buteliuką. Dabar sakiau lauksiu iki 2 metų, o tada tai jau tikrai griežtai atimsiu biggrin.gif .
Atsakyti
tai va maniskis triubina arbata pries miega per miega po miego....prasikramte skyluciu papildomu....tai viens du trys ir mama dar.......
Atsakyti