Keistai skamba pasisakymas "kad neaplaistytų drabužių"... - čia kokia proga ?
Koks skirtumas, visvien:
1. sėdim namie.
2. ne dolce & gabbana laistoma.
Mano sūnus skysčių per čiulptuką negavo nuo 1 metų. (Dabar 1,5 m). Negavo labai paprastai- tiesiog pakeičiau antgalį, atkentėjau alternatyvos nebuvimo preotestą ir dabar sėkmingai čiulpia per snapą.
Manau kad dauguma bando eiti paprastesniu keliu, kuris vadinasi ne "gaila vaiko", o "gaila savęs", t.y. laiko, nervų ir pan.
Koks skirtumas, visvien:
1. sėdim namie.
2. ne dolce & gabbana laistoma.
Mano sūnus skysčių per čiulptuką negavo nuo 1 metų. (Dabar 1,5 m). Negavo labai paprastai- tiesiog pakeičiau antgalį, atkentėjau alternatyvos nebuvimo preotestą ir dabar sėkmingai čiulpia per snapą.
Manau kad dauguma bando eiti paprastesniu keliu, kuris vadinasi ne "gaila vaiko", o "gaila savęs", t.y. laiko, nervų ir pan.
mes tai buteliuka palikome nuo 9men. nes viena karta nebuvome jo pasieme ir uztrukome sveciuose, tai nupirkau ''kubusa'' su sportiniu dankteliu ir taip pripratom kai isgeria sultys, ipilu arbatos, ir taip galiu buteliuka pakeisti kas antra diena, po to kazkada daviau is puodelio gerti ziuriu kad graziausiai geria aisku mes pieno negeriame, nei diena nei vakare, paprasciausiai nenegsta, bandziau duoti tai kai mete buteli, ir daugiau neduodu
Mes irgi pienuka geriam du kartus is buteliuko,o visus kitus skyscius is puodelio su snapeliu ir po truputi pratinu gerti is normalaus puoduko.
As ir pasiulyciau keisti buteliuka su papu y su snapeliu...Maniskis,tai nenorejo jo imti iskarto gerti pradejo is puoduko..
Vaikui buvo apie 2 metukus, kai netyčia svečiuose palikom buteliuka, tada kaip masinoj užmigo taip ir pramiegojo iki ryto paskui buvo keli triukšmingi vakarai, bet pasakos ir kalbėjimas, kad jis jau didelis ir nereikia jam to buteliuko, padarė savo
mano pupa irgi jau bando gerti is puodelio, bet dabar tai primena zaidima, kai pamato netoli puoduka ar stikline is karto issizioja, bet kai duodi gert tai ji kramto puoduko krasta kai palenkiu kad atsigertu tai visas vanduo isbega laukan nespejam pagauti
Nelabai tai sunku buvo...
Tereikia tik kantrybes...
Bet kai vaikai serga buteliukus aš ištraukiau ir dabar, kai panelei jau virs triju, o broliui virs pusantru... Taip geria pakankamai skysčių
Tereikia tik kantrybes...
Bet kai vaikai serga buteliukus aš ištraukiau ir dabar, kai panelei jau virs triju, o broliui virs pusantru... Taip geria pakankamai skysčių
Mes jau savaite nebegeriam dienomis is buteliuko. (Tik vakarais ir rytais pienuka )
Nusprendziau,kad jau laikas pratintis prie puoduko ir tiesiog nebedaviau buteliuko.Jis jo labai nepasigedo.
Aisku pirmom dienom,tai reikejo kantrybes,nes apsilaistydavo.Bet dabar viskas
Nusprendziau,kad jau laikas pratintis prie puoduko ir tiesiog nebedaviau buteliuko.Jis jo labai nepasigedo.
Aisku pirmom dienom,tai reikejo kantrybes,nes apsilaistydavo.Bet dabar viskas
su vyresniuoju tai buvom nutaikę progą, kai tėtis atvažiavo į svečius, o išvažiuodamas atseit "išsivežė" buteliuką. tada sūnui buvo beveik trys metai, jis labai tėtį mylėjo, tai nesupyko visiškai, kad nebėra buteliuko, nes jį tėtis netyčia "išsivežė". o su mažuoju susitvarkė mano sesuo, kai mes turėjom į kelionę išvažiuoti - liko mažas savaitei be mamos, tai ir lovytėje vienas pradėjo miegoti, ir buteliuko nebereikėjo...
QUOTE(ziwe @ 2008 02 04, 19:35)
Mes irgi pienuka geriam du kartus is buteliuko,o visus kitus skyscius is puodelio su snapeliu ir po truputi pratinu gerti is normalaus puoduko.
Mes tai irgi visą dieną galim būti be buteliuko, bet vakare ir ryte jis reikalingas kaip oras Bandžiau gudraut... tipo išmetėm į šiukšliadėžę, jau susitarėm, kad esam didelės ir buteliuko mums nebereikia, bet... atėjo vakaras ir į jokias kalbas nesileido reikia buteliuko ir nors tuką, teko traukt iš šiukšlinės
QUOTE(iloniukas76 @ 2007 12 27, 18:18)
mes tai buteliuka palikome nuo 9men. nes viena karta nebuvome jo pasieme ir uztrukome sveciuose, tai nupirkau ''kubusa'' su sportiniu dankteliu ir taip pripratom kai isgeria sultys, ipilu arbatos, ir taip galiu buteliuka pakeisti kas antra diena, po to kazkada daviau is puodelio gerti ziuriu kad graziausiai geria aisku mes pieno negeriame, nei diena nei vakare, paprasciausiai nenegsta, bandziau duoti tai kai mete buteli, ir daugiau neduodu
Nelabai matau skirtumo tarp buteliuko ir Jūsų naudojamą buteliuką. Pripras ir reikės nuo jo atpratinėti. Mano mergina rytą-vakarą gėrė pieno mišinį iki 5 metų iš buteliuko, bet nematau čia jokios tragedijos. Užaugo normalus vaikas ir manau nieko nesiskiriantis nuo to, kurie iš buteliuko gėrė iki 8-9 mėnesių.