Koks skirtumas, visvien:
1. sėdim namie.
2. ne dolce & gabbana laistoma.
Mano sūnus skysčių per čiulptuką negavo nuo 1 metų. (Dabar 1,5 m). Negavo labai paprastai- tiesiog pakeičiau antgalį, atkentėjau alternatyvos nebuvimo preotestą ir dabar sėkmingai čiulpia per snapą.
Manau kad dauguma bando eiti paprastesniu keliu, kuris vadinasi ne "gaila vaiko", o "gaila savęs", t.y. laiko, nervų ir pan.

Tereikia tik kantrybes...
Bet kai vaikai serga buteliukus aš ištraukiau ir dabar, kai panelei jau virs triju, o broliui virs pusantru... Taip geria pakankamai skysčių

Nusprendziau,kad jau laikas pratintis prie puoduko ir tiesiog nebedaviau buteliuko.Jis jo labai nepasigedo.
Aisku pirmom dienom,tai reikejo kantrybes,nes apsilaistydavo.Bet dabar viskas

ziwe, 04 Vas 2008 - 19:35, parašė:
ziwe, 04 Vas 2008 - 19:35, parašė: ![]()
Mes irgi pienuka geriam du kartus is buteliuko,o visus kitus skyscius is puodelio su snapeliu ir po truputi pratinu gerti is normalaus puoduko.
Mes tai irgi visą dieną galim būti be buteliuko, bet vakare ir ryte jis reikalingas kaip oras

iloniukas76, 27 Gru 2007 - 18:18, parašė:
iloniukas76, 27 Gru 2007 - 18:18, parašė: ![]()
mes tai buteliuka palikome nuo 9men. nes viena karta nebuvome jo pasieme ir uztrukome sveciuose, tai nupirkau ''kubusa'' su sportiniu dankteliu ir taip pripratom kai isgeria sultys, ipilu arbatos, ir taip galiu buteliuka pakeisti kas antra diena, po to kazkada daviau is puodelio gerti ziuriu kad graziausiai geria
aisku mes pieno negeriame, nei diena nei vakare, paprasciausiai nenegsta, bandziau duoti tai kai mete buteli, ir daugiau neduodu

Nelabai matau skirtumo tarp buteliuko ir Jūsų naudojamą buteliuką. Pripras ir reikės nuo jo atpratinėti. Mano mergina rytą-vakarą gėrė pieno mišinį iki 5 metų iš buteliuko, bet nematau čia jokios tragedijos. Užaugo normalus vaikas ir manau nieko nesiskiriantis nuo to, kurie iš buteliuko gėrė iki 8-9 mėnesių.