Manishke ish viso buteliuko beveik neragavusi. Maitinau visa laika pati, pora tik kartu ishejusi palikau buteliuka, kad jeigu ka. Apie 6 men., kuomet prasidejo koshytes, pediatras pasake: atsipratinkit nuo buteliuko ir pereikit prie puodelio. Na, mums atsipratint nebuvo nuo ko, bet va kitus skystimukus pradejom ish puodelio gert.
Taip kad, mano nuomone butu - atpratint nuo buteliuko kuo ankschiau.
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 12, 23:54) |
Nu manau bandysiu ieskoti, nes niekaip nenori buteliuko paleisti... Juolab, kad geria pastoviai guledamas... O jus buteliuko jau viasai nenaudojat? Ir siaip Giedrulka, varyk i 1,5 - 2,5 m. susitikimus! Labai as jau daug tau klausimu turiu Ir vis sutampa ,kad atsakai butent tu! |
Norejau ikelti nuotrauka to musu super puodelio, bet niekaip nepavyksta.
Man irgi atpratinti nuo buteliuko nebuvo sunku. Maniskiui, atrodo, kad nebuvo skirtumo, buteliukas ar puodukas su snapeliu Dienom irgi be jokio vargo geria is normalaus puoduko. Bet vat problemyte, kaip tik naktis ateina, Adomui reikia puoduko su snapeliu. Vis gert, gert.... O, kai isgeria, vis ciulpt, ciulpt, ... Kartais man taip nervai nelaiko Per ta naktini gerima ir ciulpima visi dantukai istrupes... Ir kitaip neimanoma. Pabandyk tik nepildyti uzgaidu, visas kvartalas vidury nakties sukils ant koju. O as jau taip pavargau nuo tu isteriniu priepuoliu...
O ar nebus taip, kad atpratus nuo buteliuko, pripras prie puodelio su snapeliu. o tada vel viskas is naujo
Gal geriau visai apseiti be "tarpiniu varijantu", bet vat kokiu budu
Na taip , kantrybes ir dar karta kantrybes
Gal geriau visai apseiti be "tarpiniu varijantu", bet vat kokiu budu
Na taip , kantrybes ir dar karta kantrybes
na mes tai, gal ir nelengvai, bet atsisakem ir buteliuko, ir tutes iskart, kai du meteliai suejo. Isvaziavom pas mociute velyku svest visai savaitei ir vat "uzmirsom" namie viska. Pasigedo bernelis, ir stipriai, bet pazadejau, kad kai gris namo- ras, bet per savaite ismokom ir uzmigt be tutes, ir buteliuko jau nereikejo. Siaip siulau isbandyt naktimis, jei vaikas nori gert, duot is paprasto puodelio, nes tada, bent jau maniskis, budavo uzsimiegojes ir nelabai sureaguodavo, kas ten prie tu lupu. Ir tik paprasto vandens, nes kitaip tai dantu greit neliks. Dar esam isbande toki triuka: kai noredavo dienomis buteliuko, sakydavau, kad sugedo, nes pas mus tokie su atsukamais dugnais buvo, ir vietoj to pasiulydavau paprasta puses litro vandens buteliuka(na toki skirta sportininkams, su specialiu kamsteliu) su kokiu nors skaniu skysciu, o kartais ir paprastu vandeniu. Maniskiam tas patikdavo ir patinka, nes dideliu jaucias, tipo kaip suauge geria, o ir patogu taip, neapsilaistydavo. Tai kuri laika pas mus toks buteliukas buvo vienintele priemone is kurios vaikas sutikdavo gert, po to pamazu visai prie puodeliu perejom.
Astaishelsinkio, kad butu taip lengva, kaip parasei... Mano bicas - "kietas riesutelis", visai neina i kompromisus. As nepasiduodu. Bet riksmai namuos vis tiek nesibaigia. Paduociau nakti as jam ne puoduka. Kai sveistu... Kad ir as nepasiduodu, bet ir jis ne laselio. Negaus, krioks, kol nulus... Manau, kad greitai kaimynai, ar net visas kvartalas mus iskeldins. Jei jau tevai paluzta, ka jau kalbeti apie svetimus ... Bicas musu didelis, su dideliais uzsispyrusiais oziais. Na, manau, vistiek anksciau ar veliau is to isaugs...
Istikruju, gi nei viena nematem nei vieno dvidesimtmecio jaunuolio su tute Koks skirtumas anksciau pusmeciu, ar veliau... vistiek mes musu vaikai tas tutes ir dudas
Aciu, Giedrulka, uz palaikyma ... O tai buna mamyciu, kuriu ir vaikuciai kitokie, ta prasme su jais lengviau susitvarkyti, auklejimui lengviau pasiduoda. Tai jos tokios, kaip mano padeties, ne labai supranta... Kalciausia lieka mama... Nors mama ir per galva del savo vaikucio verciasi...
QUOTE (Viduliukas @ 2004 10 20, 11:32) |
Aciu, Giedrulka, uz palaikyma ... O tai buna mamyciu, kuriu ir vaikuciai kitokie, ta prasme su jais lengviau susitvarkyti, auklejimui lengviau pasiduoda. Tai jos tokios, kaip mano padeties, ne labai supranta... Kalciausia lieka mama... Nors mama ir per galva del savo vaikucio verciasi... |
Nepergyvenk
Pas maniski irgi tooookie oziai
Pas juos gi dabar "pasaulio bambos" amzius
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 20, 08:58) |
Pas juos gi dabar "pasaulio bambos" amzius |
Tai jau tikrai... Ir pabandyk dar ka nors pareguliuoti...
QUOTE (Viduliukas @ 2004 10 20, 15:02) |
Tai jau tikrai... Ir pabandyk dar ka nors pareguliuoti... |
Viduliuk, as puikiai suprantu, ka reiskia kai vaikas turi begalinius ozius
Maniskis irgi ne ka lengvesnis, bent jau dabar... Gal tada, kai "atsikratinejom" visu tu "blogybiu", tokiu oziu dar nebuvo, bet bent jau tutes atsikratyt tikrai nelengva buvo. O ta toki sportini vandens buteliuka tikrai siulau ismegint, tikiuosi supranti ka turiu galvoj
O su tute Marius tikrai ilgai draugavom, iki tol kol ji suplyso, nes mat mama nauju nebepirko O kai ji truputi iplyso, tai mama dar biski pridejo , tai vaikui buvo nebeidomu ja ciulpt ir viena ryta atsikeles ja pats ismete i siuksliadeze... Svente namams
Maniškis iki 2 metų naktimis gerdavo pieną iš buteliuko (vieną - du kartus per naktį). Kadangi dieną pieno net į burną neimdavo, tai džiaugiausi, kad nors naktį geria. O paskui pats nustojo prašyt... tiesiog neprabusdavo, išmiegodavo ramiai visą naktį... Taip ir baigėm su tais buteliukais... Beje kitus gėrimus dieną gerdavo iš puoduko. Kažkaip keistokai man tai atrodė - pienas ir buteliukas tik naktį, ir po kelis kartus. Gal tai vaikui lyg krūties pakaitalas - patraukia pienelio per soskytę, nurimsta ir miega toliau... Mano nuomone - jei vaikas nori, tegul geria. Išsimiegosime, kai vaikai užaugs O dėl dantų gadinimo - net nežinau... maniškio tai sveikut sveikutėliai