Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti vaiką nuo gėrimo iš buteliuko

QUOTE(liniuke133 @ 2007 07 31, 15:37)
mes irgi turejom problemele del buteliuko ir gan ilgai vos ne iki 2,5 m. vakarais gerdavo tik is jo.bet pasitaike proga atpratint nes porai dienu isvaziavom pas mociute.pasakiau, kad buteliukas liko namie.pora vakaru dar pazyze, kad nori buteliuko, o po to apsiprato be jo ir kai grizom namo jau taip baisiai nebereikalavo, kai paklause apie buteliuka, pasakiau, kad is namu ji pelyte pasigriebe, o kito nupirkt nera pinigeliu.taip ir atprato, sesutes buteliuko laimei nesigviese  smile.gif

thumbup.gif Na mums ir jau būtų laikas atprasti blush2.gif
Atsakyti
Mūsiškė irgi norėjo buteliuko iki 1,5 metų ir atprato tik kai nupirkom AVENT gertuvę thumbup.gif daikčiukas,patarčiau pamėgint,ir nesitaško į visas puses kai nešiojasi,bėga tik kai patraukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_vire @ 2007 07 31, 17:20)
Mūsiškė irgi norėjo buteliuko iki 1,5 metų ir atprato tik kai nupirkom AVENT gertuvę thumbup.gif daikčiukas,patarčiau pamėgint,ir nesitaško į visas puses kai nešiojasi,bėga tik kai patraukia thumbup.gif

mes tokį turim,tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulka @ 2004 10 08, 16:20)
Gal kategoriška šiuo klausimu pasirodysiu, bet mano supratimu reikia iš vaiko buteliuką atimti ir išmesti, ir jokių nuolaidžiavimų dry.gif . Sakyčiau didelė mergaitė, turėtų suprasti ir manau labai gerai ji supranta g.gif , kad mama bijo pasipriešinti vaikui, todėl jaučiasi visagale ir ašaras rodo. Paverks vieną naktį, kitą, o po to viskas ir prisimirš ir viskas bus thumbup.gif

drinks_cheers.gif sutinku, tik taip reikia, nes ji jau pakankamai didele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2007 08 04, 21:27)
mes tokį turim,tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

MES IRGI TAIP ATPRATINOM thumbup.gif
Atsakyti
Mano Laurynui 1,4metukai ir jis is Avent buteliuko kuri daug kas giria negeria nes galvojau ta maziuka buteliuka padesiu i sona duosiu avent buteliuka nu ir ka mano vaikas buvo puse paros negeres tad teko atsiprasyti ano buteliuko ir vel ipilti sulciu i ta biggrin.gif
Atsakyti
O mums nuo buteliuko atprasti gertuvė nepadėjo, bet pagelbėjo paprastas plastmasinis puodelis su piešinėliais, kurį mažė pati išsirinko. Tą pačią dieną buteliukas liko nuošalyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mii @ 2007 08 21, 14:52)
O mums nuo buteliuko atprasti gertuvė nepadėjo, bet pagelbėjo paprastas plastmasinis puodelis su piešinėliais, kurį mažė pati išsirinko. Tą pačią dieną buteliukas liko nuošalyje  biggrin.gif

verysad.gif o mūsiškė nuo butelio atprato,bet ir pieno atsisako gerti? verysad.gif
Atsakyti
sveikos, mes jau puse metu be buteliuko, o buvo taip. Buvome parduotuvėje ir vaziavome prekybiniame vezimelyje, nes megsta delioti prekes. ir buvo musu buteliukas, kuri prie kasos irgi išeme, o mes pasinaudojom proga. Paklausem ar ji paliekam pardavejai, sake kad paliekam, tai mes slaptai ji ir paslepem, tai pora dienu buvo šiokios tokios "lomkes" ir viskas praejo...
o Avent buteliuko su snapeliu visai nenorejo, mat ilgai maitinau, tai buvo priprates prie ciulpimo... blush2.gif
Atsakyti
na ir mes norime pasidžiaugti, jau trys mėnesiai geriam kaip dideli, kai tik pats atsigėrė pirmą kart iš puoduko iškarto visus buteliukus ir puodelius su snapeliais likvidavau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
ax.gif Mano vaikiukai irgi mazi, jiems tik 1 metai ir 3 men, kosytes geriame is buteliuko. Oj, nezinau kada juos pratinti prie normaliu puoduku? g.gif
Atsakyti
aš ir negaliu niekaip atpratinti, bandžiau paslėpti buteliuka (jis geria naktimis arbata, po pagalvę pasidėjes buteliuka, man buvo labai patogu, nereikia keltis ir panasiai, priprato), tai is puoduko nebegeria sad.gif nž ką daryti, jis visvien išprašė buteliuką, nes kategoriškai atsisakė gerti iš puoduko.....
Papildyta:
QUOTE(saule_vire @ 2007 07 31, 18:20)

gal parodysit kaip jis atrodo? blush2.gif
Atsakyti