Mes kazkaip negalim be to buteliuko ir nors tu ka...Mumi jau 2metukai ir men., bet 'kava' turim gerti is buteliuko ir aisku geriausia, jei ta buteliuka mama laiko. Kazkoks isponejimas, bet ka daryt? Jei geria is savo puoduko su snapeliu ar stiklines - vos kelis gurksnelius isgeria, po to pradeda zaisti. O jei is buteliuko - per diena 4 ar net 5 buteliukus isgeria kaip niekur nieko...
Zodziu tikiuosi, kad greitu metu isaugsim buteliuko laikus, o gerimas is puodelio taps normaliu reiskiniu
Kažkaip lengvai priima naujoves,nors gėrimas iš puodelio nebuvo naujovė,nes kartais duodavau pagert(kai ėmė sėdėt) .Vasarą buvo ''sustreikavęs''ir laaaaaaabai prastai valgė,išvien sultis gerdavo.Tada aš paskelbiau ''karą''sultims ir daviau arbatytes(mažai saldintas)vandenuką ir pieną.Bet be buteliuko pieno neužmigdavo,tai nusprendžiau,kad užteks ,paskatino straipsniai apie sveikus dantukus...2vakarai su ašarom(bet ir tai tik po kokį pusvalandį)ir viskas-nuo ryto gėrėm tik iš puodelio(buteliukus paslepiau,kad nematytų).Ir tai ,manau,kad per vėlai atsikratėm buteliuko,maždaug 1,3mėn.
Svarbiausia yra nepasiduot vaiko ašarom,juk tai daroma jo labui
Svarbiausia yra nepasiduot vaiko ašarom,juk tai daroma jo labui
QUOTE(indreja @ 2004 10 09, 22:26)
Mano dukrytei greit 2 metukai,bet rytais ir vakarais dar neapsieinam be buteliuko.Maniske turi keista nuostata-piena geria tik is buteliuko,o kitus gerimus-tik is puoduko .
Kol kas dar padraugausim su buteliuku,nes kitaip pieno isiulyti nera jokiu sansu, o vaikui negauti pieno- blogai .
taip pat ir pas mus. Geriam is buteliuko pieneli, ryte ir vakare. Kiti gerimai, kad ir is stiklines.. Tegul pageria is buteliuko, kol geria pieneli, nematau nieko cia blogo.
Mums taip ir neteko pazinti buteliuko geriam dar MP
QUOTE(dzhina @ 2007 05 12, 09:10)
siaup manau kad cia nieko gero.nera cia ko dziugaut.
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2007 05 12, 08:58)
taip pat ir pas mus. Geriam is buteliuko pieneli, ryte ir vakare. Kiti gerimai, kad ir is stiklines.. Tegul pageria is buteliuko, kol geria pieneli, nematau nieko cia blogo.
ateis laikas ir atpras.didysis atprato 1,6 ir net puodelio su snapeliu nereikejo.
vidurinysis atprato 2 metu.tiesiog soske susidevejo,begdavo pienas per sonus tai ir ismete pats i siuksline.geriam is puodelio su snapeliu.jo reikia tik nakciai.
QUOTE(dzhina @ 2007 05 12, 05:10)
taip ir toliau
QUOTE(butvydiene @ 2007 05 13, 07:34)
siaup manau kad cia nieko gero.nera cia ko dziugaut.
nelabai supratau tavo sorkiastiskumo.Kas yra blogo vaikui gaunant MP
QUOTE(mamia @ 2007 05 15, 03:37)
taip ir toliau
vaika maitinti virs metu ir daugia as manau kad tai per daug.
man as meniskai bjauru kai didelis vaikas,kuris jau moka vaikcioti ir moka pasakyt dar maitinamas mp.isivaizduok toki vaizda pas taves atejo i svecius moteris kuri istraukus kruti duoda dideliam vaikui,o tavo vaikai ziuri.bjauru.
na cia mano nuomone ir as jos laikausi.kitos iki pirmos klases maitina,bet cia jau atskira tema,cia iskrypimas.o paskui skundziasi kokios krutines sumazejusiosir nutysusios.
QUOTE(butvydiene @ 2007 05 15, 08:00)
vaika maitinti virs metu ir daugia as manau kad tai per daug.
man as meniskai bjauru kai didelis vaikas,kuris jau moka vaikcioti ir moka pasakyt dar maitinamas mp.isivaizduok toki vaizda pas taves atejo i svecius moteris kuri istraukus kruti duoda dideliam vaikui,o tavo vaikai ziuri.bjauru.
na cia mano nuomone ir as jos laikausi.kitos iki pirmos klases maitina,bet cia jau atskira tema,cia iskrypimas.o paskui skundziasi kokios krutines sumazejusiosir nutysusios.
labai jau ribo mastymo tamsta esate
QUOTE(mamia @ 2007 05 15, 13:24)
labai jau ribo mastymo tamsta esate
as nemanau kad turet savo nuomone reiskia ribotas mastymas.
savo nuomones nemokejimas reiksti ir jos neturejimas vat cia tai robotas mastymas.
jei maitni mp tai dar nereiskia kad vaikas bus sveikas ir nesirgs.
QUOTE(butvydiene @ 2007 05 15, 15:39)
as nemanau kad turet savo nuomone reiskia ribotas mastymas.
savo nuomones nemokejimas reiksti ir jos neturejimas vat cia tai robotas mastymas.
savo neapsiskaitymo ir nesuvokimo elementariu dalyku demonstravimas ir dar kitu to paties pamokymas ir yra ribotas mastymas
aš savo mergaičiuke maitinau 1m ir 11mėn, tikrai visa ši laiką jinai nesrigo dabar taip pat neturim jokių bedų su ligom, o siaip jei pasidomėtumėt tai- rekomendacijos vaika maitinti yra iki 2m, nes paskui tikrai pienelis nebeturi tiek naudos. beto tai svarbu netik vaiko sveikatos atžvilgiu, bet ir visai kitoks ryšis atsiranda tarp mamos i vaiko.
dabar maniske buteliuka turi, tačiau tik prieš miegelį. manau tikrai nieko baisaus ateis lakelis ir pati atsisakys
dabar maniske buteliuka turi, tačiau tik prieš miegelį. manau tikrai nieko baisaus ateis lakelis ir pati atsisakys
QUOTE(+333+ @ 2007 05 15, 16:28)
savo neapsiskaitymo ir nesuvokimo elementariu dalyku demonstravimas ir dar kitu to paties pamokymas ir yra ribotas mastymas
as esu labai gerai apsiskaiciusi.
as pareiskiu savo nuomone.taippat kaip ir tu savaja ir tikrai nieko nemokinu.kiekvienas daro pagal save.
taigi niekada ant zmogaus negalima sakyti kad jis riboto mastymo jei nemaitina vaiko mp iki 2 metu.
truputi pamastyk kad visokiu zmoniu yra:tokiu kurios maitintu visa gyvenima,tokiu kurios isviso nemaitintu.daug zmoniu daug ir nuomoniu.
Papildyta:
QUOTE(Papinuke @ 2007 05 16, 11:56)
aš savo mergaičiuke maitinau 1m ir 11mėn, tikrai visa ši laiką jinai nesrigo dabar taip pat neturim jokių bedų su ligom, o siaip jei pasidomėtumėt tai- rekomendacijos vaika maitinti yra iki 2m, nes paskui tikrai pienelis nebeturi tiek naudos. beto tai svarbu netik vaiko sveikatos atžvilgiu, bet ir visai kitoks ryšis atsiranda tarp mamos i vaiko.
tikrai saunu kad neserga.
na as saviskiu ilgai nemaitinau ir taip pat neserga.
as manau kad ar maitini mp ar misinuku jokio skirtumo nera.jei imunine sistema nera nusilpusi tai tas vaikas ir nesirgs.
ar nepazeidzia vaiko psicologijos per didelis prisirisimas prie mamos?juk 2 metu vaikas tai jau ne kudykis.