oho pasirodo cia kokia problema su tais buteliukais, na maniškei jau 2 metai, buteliuku visiškai nebesinaudojam nuo metų ir poros mėnesių. pati maitinau tik pirmą mėnesį, paskui dingo pienukas tai tada aišku prasidėjo valgymai iš buteliuko, kažkur apie 7 mėn., kai jau mergina išmoko pati laikyt buteliuką ir gert iš jo, pradėjom pratinti prie buteliuko su snapeliu ir rankenelem, o iš paprasto buteliuko gerdavom tik pienuką, apie kokių košių maitinimą iš buteliuko nei kalbos negali būt, ir aišku vis pamokindavom gert iš puoduko, ir kai tik moteriškaitė parodė kad pati moka ir paimt ir atsigert iš puoduko, visi buteliukai buvo paslėpti giliai, tik tas su snapeliu dar kartais budavo su mum kartu kokioj kelionėj, bet greitai ir jis buvo paslėptas, gal todėl ir nebuvo pas mus tokių problemų, žiūrėsim kaip čia bus su antru , paskaičius kažkaip baisoka pasidarė
Maitinau 7 mėn. , bet nuo gimimo gėrė iš buteluko arbatą ir pats atsisakė nuo 1 m. 8 mėn. pametė ir nedaviau ir nebereikalavo. Ir dabar jau visai nebereikia
Buteliukas buvo reikalingas tik nakčiai ir į lauką, nes nuo 1 m . gražiai gėrė iš puodelio.
Buteliukas buvo reikalingas tik nakčiai ir į lauką, nes nuo 1 m . gražiai gėrė iš puodelio.
Mes irgi jau pratiname prie puodelio. Iš buteliuko su snapeliu geria tik tada, kai jau labai nori. O taip tai jo nepripažįsta..
Geria ir iš paprasto buteliuko ir tame nieko blogo nematau.. Tik tiek, kad norisi išmokinti iš puodelio..
Jei geria iš paprasto, tai geria virintą vandenuką (kartais kefyrą). Nakčiai tik vandenuką, todėl kariesas susidaryti negali. Juk jis susidaro, jei vaiko buteliukas būna pastoviai su maisteliu (pienuku), arbatėlėmis.. O nuo vandens joks kariesas nesusidarįs..
Geria ir iš paprasto buteliuko ir tame nieko blogo nematau.. Tik tiek, kad norisi išmokinti iš puodelio..
Jei geria iš paprasto, tai geria virintą vandenuką (kartais kefyrą). Nakčiai tik vandenuką, todėl kariesas susidaryti negali. Juk jis susidaro, jei vaiko buteliukas būna pastoviai su maisteliu (pienuku), arbatėlėmis.. O nuo vandens joks kariesas nesusidarįs..
na soskes atsikratem 1.5 tai ir buteliuko reikejo atsisakyti,tai ikirpau soske buteliuko ir bego pienas per krastus tai vaikui nepatiko ir atidave man buteliuka ir viskas,ir tada gerem su snapeliu kur yra vaikams,o i lauka nesdavomes stikline kur yra su siaudeliu
QUOTE(kristinka @ 2007 04 25, 23:02)
na soskes atsikratem 1.5 tai ir buteliuko reikejo atsisakyti,tai ikirpau soske buteliuko ir bego pienas per krastus tai vaikui nepatiko ir atidave man buteliuka ir viskas,ir tada gerem su snapeliu kur yra vaikams,o i lauka nesdavomes stikline kur yra su siaudeliu
Na aš ir pagalvojau,gal jau laikas būtų ir mums pratintis prie stiklines,bet ji taip gražiai geria iš buteliuko? :wub:
O mes buteliuką išmetėm į šiukšlių dėže ir nuo to karto iš puodelio geriam ir nakti jau buteliuko nebereikėjo, kai nori gerti mane pakviečia, tai atnešu puodelį, atsigeriam, pasiusiojm ir vėl apapulį. Ateis laikas ir jūsų leliukai iš buteliukų nebenorės gerti. išlaukti reikia. Kantrybės.
Musu mergaite jau visa pana daros,tuoj du metukai,o pries miegeli dar be savo liulio(buteliuko )neapsieina .Diena gali gerti is puodelio ar stiklines,jokiu problemu,o nakti net apsibudus iesko buteliuko.Nezinau,kaip man seksis atratinti ja nuo sio brangaus turto
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 29, 10:48)
Musu mergaite jau visa pana daros,tuoj du metukai,o pries miegeli dar be savo liulio(buteliuko )neapsieina .Diena gali gerti is puodelio ar stiklines,jokiu problemu,o nakti net apsibudus iesko buteliuko.Nezinau,kaip man seksis atratinti ja nuo sio brangaus turto
Nieko kaip sako ateis laikas ir pamatysi ,kad bus visai nesunku.
O musu buteliukus issinese Velyku Boba, bet mainais paliko dvirati (tiksliau keturrati) dvirati. Tokius dviracius tik dideli vaikai turi, o buteliukus mazi - va ir klausimas "jis nori buti didelis ir tureti dvirati ar buti mazas ir gerti is buteliuko?". Nuo tos dienos nei diena nei nakti butelio nepraso. Bus matyt kaip toliau bus.... ypac kai sese ar broli turesim...
Mes dar vis geriam is buteliuko,nors jau daznokai ir is puodelio tik va beda,kad is buteliuko isgeria daugiau,o is puoduko vos kelis gurksnius.
Musiske labai nori gert is puodelio bet jai neiseina, gal viena kita gurksni, o visa kita ant pilvo, tai geriausia pagert is buteliuko