Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti vaiką nuo gėrimo iš buteliuko

QUOTE(Akvilė @ 2007 04 18, 08:20)
o kaip soskės? gal jų užtektų?
aš savo sūnytį paguldau jis besivartydamas pats ir užmiega, tiesa su soske.

Maniskes uzaugo be soskiu, gal uztat taip yra prisirisusios prie buteliuku. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2007 04 18, 13:35)
Maniskes uzaugo be soskiu, gal uztat taip yra prisirisusios prie buteliuku. g.gif  smile.gif

Maniske ir be soskes uzaugus,jau geriau ta soske imtu,nes dabar be buteliuko nei pro kur,nakti ,ir aplamai,uzmiega tik su buteliuku,kitaip rekia nezmoniskai doh.gif Ir nakti dar pieno geria blush2.gif kad gers dar ilgai esu isitikinus 100procentu,bet tikiuosi ,kad triju metu budama atsisakys bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Va rytinis pienuko gėrimas.Taip gražu. thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Zinokite man irgi nelabai norisi traumoti ir rekdinti savo paneles atimant buteliukus bet kai jau prasideda vadinamas ,,buteliuku kariesas,, ir pradeda gesti dantukai tai reikia jau kazka daryti kad jos atsisveikintu su jais.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 19, 13:58)
Va rytinis pienuko gėrimas.Taip gražu.  thumbup.gif  wub.gif
user posted image

Kaip gražu thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2004 10 09, 23:26)
Mano dukrytei greit 2 metukai,bet rytais ir vakarais dar neapsieinam be buteliuko.Maniske turi keista nuostata-piena geria tik is buteliuko,o kitus gerimus-tik is puoduko  smile.gif .
Kol kas dar padraugausim su buteliuku,nes kitaip pieno isiulyti nera jokiu sansu, o vaikui negauti pieno- blogai  g.gif .

Atsakyti
As pries kokia savaite tvirtai apsisprendziau,jog viskas,mums buteliuko nebereikia.Tai paprasciausiai juos pakavojau(del viso pikto) ir pradejau duot gerti is puoduko.Pirmom dienoj pazirzdavo,bet db jau nebepraso jo.Tai labai labai dziaugiuos,kad atsikratem buteliuku bigsmile.gif
Atsakyti
Auginu septinta ateis laikas ir pati nebenores to buteliuko o per prievarta atimti nereikia nes pati turesi problemu o del dantuku ten katra rase yra gryna nesamone prisiklause bobuciu.
Atsakyti
QUOTE(inutev @ 2007 04 22, 19:26)
Auginu septinta ateis laikas ir pati nebenores to buteliuko o per prievarta atimti nereikia nes pati turesi problemu o del dantuku ten katra rase yra gryna nesamone prisiklause bobuciu.

Tai kad tikru tikriausia tiesa,jog buteliukas sukelia dantuku kariesa.Tai ne is pirsto lauzta ir ne bobuciu pasakos.Deja,karti patirtis.Vyresnelis su buteliuku draugavo iki pustreciu metuku.Buvo reksniukas doh.gif tai pakisi nakty buteliuka su arbata ar pienu ir ramu.Bet netrukus pradejo trupeti priekiniai dantukai.Kruminiai isgedo,nespedavom lankytis pas stomotologus verysad.gif Taip,kad mamytes bukit ryztingos ir su buteliukais atsisveikinkit kuo anksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2007 04 22, 20:50)
Tai kad tikru tikriausia tiesa,jog buteliukas sukelia dantuku kariesa.Tai ne is pirsto lauzta ir ne bobuciu pasakos.Deja,karti patirtis.Vyresnelis su buteliuku draugavo iki pustreciu metuku.Buvo reksniukas doh.gif tai pakisi nakty buteliuka su arbata ar pienu ir ramu.Bet netrukus pradejo trupeti priekiniai dantukai.Kruminiai isgedo,nespedavom lankytis pas stomotologus verysad.gif Taip,kad mamytes bukit ryztingos ir su buteliukais atsisveikinkit kuo anksciau smile.gif

taip, ir aš pritariu kad tai yra tikra tiesa dėl buteliukų karieso. net patys stomotologai skatina nuo pirmų metukų vaiką atpratinti nuo vakarinių ir naktinių gurkšnojimų ir valgymų. mano puseserės vaikui va taip buvo, jam dabar šeši irkokios problemos vaje vaje, jau turi dygti nuolatiniai dantukai, o neturi kur nes dar seni laikosi, o tų senų tai tik prie pat dantenų, net nėra už ko užkabinti ir išrauti. tai vaikui tokia trauma pas stomotologą eiti, net ir šiais laikais.
Atsakyti
QUOTE(inutev @ 2007 04 22, 18:26)

Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2007 04 22, 15:55)
Kaip gražu  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(inutev @ 2007 04 22, 18:26)
Auginu septinta ateis laikas ir pati nebenores to buteliuko o per prievarta atimti nereikia

Aš tai ir manau,kad vaikas turi pats nebenorėti.Na manau jau iki dviejų metukų naudosimės tik puoduku. thumbup.gif
Atsakyti