Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti vaiką nuo gėrimo iš buteliuko

Ir mes pradėjom eiti gėrimo iš puodelio mokslus doh.gif . Rezultatai dar nedžiugina, nors jogurtą ar kokį tirštesnį gėrimą tai gana gražiai atsigers, bet pienas, arbata - liejasi laisvai ant pilvo, kaklo grindų. Kažkaip keistai ji iškiša liežuviuką ir gaunasi nekas.
Atsakyti
dienos metu geriam is puodelio su snapeliu,o jau pora savaiciu pastebejau kai manajai pries miega nereik jokio buteliuko thumbup.gif ziuresim kaip seksis toliau draugaut be buteliuko unsure.gif
Atsakyti
Mes jau nuo metu negeriam iš buteliuko sunelis tai dar ankščiau tik su snapeliu puodelis i dabar jau keli mėn kaip tik iš paprasto puodelio jokiu snapeliu
Atsakyti
maniškė tai pamatė,kaip brolis iš puodelio geria tai ir jai užsireikė biggrin.gif kelis kartus visas puodelio turinys buvo supiltas už kaklo,o kai pamokiau tiek daug neužsiversti,įpyliau mažiau gėrimo ir po kelių kartų visai neblogai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
mano pirmas berniukas tai nuo metų jau negėrė iš buteliuko,kartu nusipirkom ta su snapeliu puoduką,jam tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nematau nieko blogo tame, jei vaikas eidamas miegoti atsigeria pienelio iš buteliuko schmoll.gif g.gif , manau ateis laikas, kai pats nebenorės. Aš net džiaugiuos, kad ji gertų tą pienelį, juk sveika. O žinau tokių atvejų, kai vaikas nustoja gert iš buteliuko pieną, tai nebegeria jo visiškai. Pvz, maniškė irgi pieno šiaip negeria, tik eidama miegoti ir tik iš buteliuko. O per dieną geria iš paprasto puodelio vandenį, sultis ax.gif

Kas kita, jei iš to buteliuko geria visą laiką unsure.gif
Atsakyti
as labai lengvai atpratinau, maniskei labai patiko gert is paprasto puodelio be jokiu snapeliu, tai viena dien paslepiau buteliukus visus ir daugiau ju neprireike.. bigsmile.gif na jei pamatytu gal uzsireiktu vel...na bet nebegalejau ilgiau taip, kiek ipili i buteliuka tiek ir isgeria..ir sisiodavo kiek doh.gif o dabar atsigeria tiek kiek nori...ir pampersai susitaupo biggrin.gif
Atsakyti
na tegu neisizeidzia mamos,bet man 2-ju metu ir vyresni maziai tikrai nekaip atrodo tutindami is buteliuko 2.gif as tiesiog viena diena,kai mano pipirui buvo mazdaug pusantru,nusprendziau, kad jau gana ir tiesiog ismeciau visus buteliukus,na tiesa viena pasilikau,atsargai blush2.gif bet jo neprireike mirksiukas.gif aisku mano vaikis nebuvo patenkintas ir oziavosi,nenorejo gerti is puodelio,bet troskulys nugalejo thumbup.gif ir nebebuvo iseities,teko gerti is puodelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 04 16, 21:07)
na tegu neisizeidzia mamos,bet man 2-ju metu ir vyresni maziai tikrai nekaip atrodo tutindami is buteliuko   2.gif  as tiesiog viena diena,kai mano pipirui buvo mazdaug pusantru,nusprendziau, kad jau gana ir tiesiog ismeciau visus buteliukus,na tiesa viena pasilikau,atsargai  blush2.gif  bet jo neprireike  mirksiukas.gif  aisku mano vaikis nebuvo patenkintas ir oziavosi,nenorejo gerti is puodelio,bet troskulys nugalejo  thumbup.gif  ir nebebuvo iseities,teko gerti is puodelio  thumbup.gif

na maniškis iš buteliuko pienuko jau seniai negeria prieš miegą, bet dieną tai viskas išbuteliuko arba puoduko su snapeliu, vakarinio gėrimo atsisakė pats. iš paprasto puoduko (be snapelio) moka gerti kuo puikiausiai, bet negere, nusisuka ir rėkia ne, visaip kalbinu, ne ir viskas. kaip ir didelių problemų dar nematau, tačiau jei pamirštu su savim pasiimti, tai viskas šakės - ožiai neišpasakyti, rėkia kad nori gert, o iš puoduko negeria. tai net ir nežinau kaip elgtis. gal ir pabandyti drastišką elgesį šių daiktų atžvilgiu? gal galėtumėt ką patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilė: 16 balandžio 2007 - 23:58
Maniskems jau 2.2 m bet jos nekaip nenori atsisveikinti su buteliukais.Problema yra tame kad jos uzmiega tik su buteliukais burnyteje. Jos pas mane nemoka uzmigti savarankiskai. Man cia atrodo mistika kad paguldai vaikus ir jie ramiai sau uzmiega. Pora kartu bandziau neduoti tu buteliuku bet buvo tokios isterijos kad neislaikiau. Gal kas galite ka patarti?
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2007 04 17, 22:07)
Maniskems jau 2.2 m bet jos nekaip nenori atsisveikinti su buteliukais.Problema yra tame kad jos uzmiega tik su buteliukais burnyteje. Jos pas mane nemoka uzmigti savarankiskai. Man cia atrodo mistika kad paguldai vaikus ir jie ramiai sau uzmiega. Pora kartu bandziau neduoti tu buteliuku bet buvo tokios isterijos kad neislaikiau. Gal kas galite ka patarti?

o kaip soskės? gal jų užtektų?
aš savo sūnytį paguldau jis besivartydamas pats ir užmiega, tiesa su soske.
Atsakyti
as tai tiesiog nupirkau plastmasini puodeli, kad nesudauzytu ir tiesiog pripildavau gert ir jokiu snapeliu ar buteliuku negaudavo visa diena, nors kazkaip ir neprireike, nes mazius pats matydamas, kad visi geria is puodeliu ir pats norejo taip daryt thumbup.gif . tiesa pienuka geria is buteluko, bet tai buna vienakart dienoj ( ryte tik nubudus) ir tik atsigules tai daro. ai, dar per siaudeli pirma gerdavo, kol nemokejo is puodelio, o paskui kazkaip pradejo tiesiog is puodelio ir viskas
Atsakyti