Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 08:24)
atejau pagirti druide purity sampuno ax.gif ploviau galva dar tik pora kartu, bet jei plaukai taip atrodys ir ilgiau ji naudojant, tai sitas sampunas pakeis mano nr. 1 hauschkos su cirtinom smile.gif

tai kaip po pirmo karto, sakyciau atsiliepimai labai teigiami ax.gif nors arbatmedzio skonis ne is paciu geriausiu biggrin.gif

o tau jis nesausina, neelektrina plaukų? wink.gif Aš Purity naudoju tuomet, kai plaukus reikia pasausinti, išplauti aliejus smile.gif

priprasi prie skonio, paskui ir nebesijaus nieko 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 08:36)
pas Violence jis, matyt, is materia aromatica, kuris iki LT atkeliavo su Daddygirl pagalba 4u.gif

oho biggrin.gif Dar Akamuti mačiau ramunėlių hidrolatą g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 09:49)
o tau jis nesausina, neelektrina plaukų? wink.gif Aš Purity naudoju tuomet, kai plaukus reikia pasausinti, išplauti aliejus smile.gif

Papildyta:
oho biggrin.gif Dar Akamuti mačiau ramunėlių hidrolatą  g.gif

kol kas nepastebejau nei kad sausintu, nei kad elektrintu ax.gif tikiuosi, kad ir nepasireiks sitie pozymiai smile.gif dabar gundausi isbandyt ir su ozku pienu ar koks ten, kuris tau patinka ax.gif

hidrolato buvo pirktas didesnis kiekis, kuri issidalinom. gal tuo metu, kai vyko veiksmas nebuvai prisijungus g.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 09:49)
priprasi prie skonio, paskui ir nebesijaus nieko 4u.gif

4u.gif man tas skonis nera kazkoks labai baisus, galima pakentet, svarbu nevimdytu biggrin.gif
reiks dar ir MB bandyt prikalbint pasirasyt siam reikalui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 22 spalio 2009 - 09:00
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 08:59)
dabar gundausi isbandyt ir su ozku pienu ar koks ten, kuris tau patinka ax.gif

hidrolato buvo pirktas didesnis kiekis, kuri issidalinom. gal tuo metu, kai vyko veiksmas nebuvai prisijungus g.gif

4u.gif man tas skonis nera labai baisus, galima pakentet, svarbu nevimdytu biggrin.gif
reiks dar ir MB bandyt prikalbint pasirasyt siam reikalui ax.gif

būtinai išbandyk biggrin.gif Man jis toks patikimas, labai malonaus kvapo ir poveikio šampūnas kasdienai bigsmile.gif Ir atsikėlus po nakties nereikia stresuoti, kad plaukai nesitvarko, nes išsimiegu su šlapiais. Na ir tik iššukuoti juos belieka, formavimo priemonių jau kada nenaudoju smile.gif

gal prie Daddygirl nebuvau dar prisijungusi lotuliukas.gif

skonis visai nieko. Paskui, pastebėjau, kad labiau jaučiasi, jei užlašini ne lašiuką, o kliūsteli daugiau - tada gleivinė, liežuvis jaučia tarsi šaldymą-sausinimą, bet praeina biggrin.gif Ai, lūpos dar gali padilgčioti, bet tai ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 10:05)
skonis visai nieko. Paskui, pastebėjau, kad labiau jaučiasi, jei užlašini ne lašiuką, o kliūsteli daugiau - tada gleivinė, liežuvis jaučia tarsi šaldymą-sausinimą, bet praeina biggrin.gif Ai, lūpos dar gali padilgčioti, bet tai ir viskas wink.gif

nors siaip ne taip nutaikiau tik lasiuka, bet liezuvio galiukas man ir sikart taip idomiai pasalo smile.gif o su citrinu EA kokie pojuciai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 09:20)
o su citrinu EA kokie pojuciai? biggrin.gif

kol priprasi, tai dar "pašalsi" biggrin.gif Žinok, tokie patys drinks_cheers.gif Aš nelabai jaučiu skirtumą tarp jų, kai valausi dantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 10:30)
kol priprasi, tai dar "pašalsi" biggrin.gif Žinok, tokie patys  drinks_cheers.gif Aš nelabai jaučiu skirtumą tarp jų, kai valausi dantis smile.gif

pamainymui reiks isigyt smile.gif

nepamenu, nimfali atnaujino druide sampunu pasirinkima ar dar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 10:53)
pamainymui reiks isigyt smile.gif

nepamenu, nimfali atnaujino druide sampunu pasirinkima ar dar ne? 4u.gif

Vergine rašė, kad jau gavo Druide prekes mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip, aciu merginoms lotuliukas.gif
jau buvau apsisprendusi pabandyti urtekram sampuna su rasulu...BET...pasiskaiciusi cia kaip giriamas druide su ozkos pienu, vel nzn ka rinktis lotuliukas.gif ir dar gi Druide Pur Pure doh.gif o gal galit kas parekomenduot kondicionieriu (na, kad ir kaip kauke galima butu panaudot) 4u.gif

Beje, vel galiu pagirti tamanu aliejuka 4u.gif man kai ruduo, tai apie nagus pradeda labai sauseti odele, net iki zaizdeliu doh.gif tai jau antra diena (po kelis kartus) patepu tamanu aliejuku ir itrinu svelniai - ir zaizdeles jau gyja thumbup.gif ir randelis ant kojos lygtais truputi sunyko (nors aisku, netepu as jo saziningai - tik kai prisimenu, kad reikia blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 22 spalio 2009 - 10:27
Apuosčiau vakar ir aš viską biggrin.gif Pirmiausia, įspūdžiai iš bandytų priemonių:

* Lavera pienelis 2in1
user posted image
Turbūt nenustebinsiu, jog kvapas ir man patiko (čia kaip ir daugumai). Kadangi pasibandžiau tik nuvalyti tušo likučius (ko iki galo nenuvalė Alterra mėtinės putos), tai stiprių pojūčių nepatyriau, bet patiko, kad negraužia akių, matosi, jog taupus, na ir žinoma gražiai nuvalo ax.gif

* Logona tropic kūno šveitiklis
user posted image
Jau buvau pamiršus kaip atrodo pirktiniai šveitikliai. Kadangi tropic priemonių kvapas man pasakiškas, nusprendžiau šaltais vakarais saldžiai save palepinti. Grūdelių palyginus labai mažai, bet jau kvapas wub.gif Nepasakyčiau, kad labai super šveičia, iš tikrųjų nėra net ko lyginti su namie darytu kūno šveitikliu, kad ir tais pačiais kavos tirščiais. Išvada: šis Logona šveitiklis bus puiki priemonė darant manikiūrą ir pedikiūrą thumbup.gif

* Lavera "classics" lūpų balzamas
user posted image
Pirmi įspūdžiai kuo geriausi. Rašo, kad balzamas su avokadų aliejum - aš jį tikrai jaučiu biggrin.gif Labai maloniai tepasi, riebumas sakyčiau panašus į Weledos lūpų balzamą, beto dar suteikia lūpoms blizgesio (pan. kaip ir Dr.Hauschka). Taigi, šaunus pirkinys žiemai.

* Logona lūpų blizgesys (spalva pastel pink)

user posted image
Spalva paveiksle nelabai atitinka realybę, kadangi nėra tokia stipriai rožinė, sakyčiau netgi labai švelni. Blizgesys be blizgučių, riebus. Tekstūra apskritai man primena lūpų dažus, bet tubikas labai fainas ax.gif

* Logona rudas akių pieštukas
user posted image
Spalva - tamsios kakavos, minkštas ir lengvai braukiasi bigsmile.gif Vėliau galėsiu parašyti ar lengvai nusivalo mirksiukas.gif

Taip pat išsiuosčiau Weledos dušo kremus (Levandų, granatų) - labai abiejų norėjau, ypač levandų, vos įkvėpi ir tokia ramuma, jau įsivaizduoju kaip malonu bus ja praustis prieš miegą wub.gif Dar radau dovanų Weledos levandų aliejų pabandymui. Nepalikau ramybėje ir Lavera basis sensitive plaukų balzamo - kvepia skaniai, pažiūrėsim vėliau koks poveikis. Tikiuosi nenusivilsiu ir Lavera šampūnu (su apelsinais), nes kvapas "nunešė" atgal į vasarą wub.gif

Taip pat labai ačiū trolėmolė už aliejus 4u.gif

doh.gif išsiplėčiau biggrin.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 10 22, 08:01)
Vakar išbandžiau Logonos Tropik svietą. Labai patiko kvapas, toks švelnus, malonus smile.gif  Tik nežinau kaup jį teisingai tepti, ant sausos ar drėgnos odos?

Aš tepu ant vos vos nusausintos rankšluočiu odos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 spalio 2009 - 10:32
QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 11:18)
na taip, aciu merginoms lotuliukas.gif
jau buvau apsisprendusi pabandyti urtekram sampuna su rasulu...BET...pasiskaiciusi cia kaip giriamas druide su ozkos pienu, vel nzn ka rinktis lotuliukas.gif ir dar gi Druide Pur Pure doh.gif

jei nori maziau nuskausminti pinigine-rinkis urtekram sampuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 12:44)
jei nori maziau nuskausminti pinigine-rinkis urtekram sampuna biggrin.gif

na, pinige vienas is faktoriu (svarbus), bet ne svarbiausias blush2.gif svarbiausias - kad plaukuciai butu sveiki ir grazus mirksiukas.gif o mano prie saknu linke turputi pasiriebaluoti greiciau, tai kai pasinagrinejau aprasymus, turbut urtekram labiau tiktu, na labiau puresni plaukuciau ilgesni laika butu, ane (pamenu merginos cia gyre kazkurioj temoj sampuna su rasulu, butent del to, kad plaukuciai ilgesni laika purus islieka)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 22 spalio 2009 - 10:58
QUOTE(Dovish @ 2009 10 21, 21:58)
O ne, tik ne vyšniom - man jau dabar reikia to rankų kremo doh.gif  biggrin.gif Kaip tik į pabaigą "rankinukinis" rankų kremas ax.gif Gal gali įdeti nuotrauką kaip būtent atrodo? Lyg kelių rūšių esu mačiusi ax.gif  4u.gif

paveiksliuko nerandu g.gif bet vadinasi tai stai kaip --> Omnia Botanica Crema Idratante Mani (Moisturizing Hand Cream)

QUOTE(pearl @ 2009 10 21, 22:01)
Ar esate bandziusios plauku kondicionieriu su ramunelemis URTEKRAM? Galvoju gal, kai pasibaigs mano Sante kauke/kondicionierius, vertetu isbandyti 4u.gif  bet kazkaip jausciausi saugiau, jeigu atsirastu ji isbandziusiu mirksiukas.gif

as turejau si balzama is Urtekram.. labai nepatiko schmoll.gif plaukai tokie apsunkinti buvo, nors dejau visai nedaug, plauku vaizdas ne koks buvo po balzamo.. Sante Balzamas zymiai geresnis..

QUOTE(katutis @ 2009 10 22, 09:28)
po Palominos apsipirkimo prisiminiau, kad ir aš turiu Laveros rožių kaukę biggrin.gif Atsidariau pakiuką, patobulinau - pridėjau gintaro miltelių ir palaikiau vakar. Super biggrin.gif Oda minkštutėlė ir man patinka, kaip ji kvepia ir drėkina  wub.gif

jau ir as gundausi gintaru biggrin.gif
siandien is ryto atsikelusi nusprendziau, kad ta Laveros roziu kauke vis del to patinka man labiau nei maniau vakar biggrin.gif is ryto grazi oda buvo, ir nesuriebinta.. zodziu uzskaitau..

QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 11:18)
o gal galit kas parekomenduot kondicionieriu (na, kad ir kaip kauke galima butu panaudot)  4u.gif

pvz Aubrey Organics GPB plauku balzama galima ir kaip plauku kauke panaudoti.. bandziau viena kart taip daryti, man visai patiko smile.gif ir kaip plauku balzamas man jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti