Apuosčiau vakar ir aš viską
Pirmiausia, įspūdžiai iš bandytų priemonių:
* Lavera pienelis 2in1 Turbūt nenustebinsiu, jog kvapas ir man patiko (čia kaip ir daugumai). Kadangi pasibandžiau tik nuvalyti tušo likučius (ko iki galo nenuvalė Alterra mėtinės putos), tai stiprių pojūčių nepatyriau, bet patiko, kad negraužia akių, matosi, jog taupus, na ir žinoma gražiai nuvalo
* Logona tropic kūno šveitiklisJau buvau pamiršus kaip atrodo pirktiniai šveitikliai. Kadangi tropic priemonių kvapas man pasakiškas, nusprendžiau šaltais vakarais saldžiai save palepinti. Grūdelių palyginus labai mažai, bet jau kvapas
Nepasakyčiau, kad labai super šveičia, iš tikrųjų nėra net ko lyginti su namie darytu kūno šveitikliu, kad ir tais pačiais kavos tirščiais. Išvada: šis Logona šveitiklis bus puiki priemonė darant manikiūrą ir pedikiūrą
* Lavera "classics" lūpų balzamasPirmi įspūdžiai kuo geriausi. Rašo, kad balzamas su avokadų aliejum - aš jį tikrai jaučiu
Labai maloniai tepasi, riebumas sakyčiau panašus į Weledos lūpų balzamą, beto dar suteikia lūpoms blizgesio (pan. kaip ir Dr.Hauschka). Taigi, šaunus pirkinys žiemai.
* Logona lūpų blizgesys (spalva pastel pink)Spalva paveiksle nelabai atitinka realybę, kadangi nėra tokia stipriai rožinė, sakyčiau netgi labai švelni. Blizgesys be blizgučių, riebus. Tekstūra apskritai man primena lūpų dažus, bet tubikas labai fainas
* Logona rudas akių pieštukasSpalva - tamsios kakavos, minkštas ir lengvai braukiasi
Vėliau galėsiu parašyti ar lengvai nusivalo
Taip pat išsiuosčiau Weledos dušo kremus (Levandų, granatų) - labai abiejų norėjau, ypač levandų, vos įkvėpi ir tokia ramuma, jau įsivaizduoju kaip malonu bus ja praustis prieš miegą
Dar radau dovanų Weledos levandų aliejų pabandymui. Nepalikau ramybėje ir Lavera basis sensitive plaukų balzamo - kvepia skaniai, pažiūrėsim vėliau koks poveikis. Tikiuosi nenusivilsiu ir Lavera šampūnu (su apelsinais), nes kvapas "nunešė" atgal į vasarą
Taip pat labai ačiū
trolėmolė už aliejus
išsiplėčiau QUOTE(Ilaria @ 2009 10 22, 08:01)
Vakar išbandžiau Logonos Tropik svietą. Labai patiko kvapas, toks švelnus, malonus
Tik nežinau kaup jį teisingai tepti, ant sausos ar drėgnos odos?
Aš tepu ant vos vos nusausintos rankšluočiu odos