Šiandien išuosčiau beveik visus "Florame" tual.vandenis
Labiausiai patiko šie:
"Rožių prisilietimas" - toks sakyčiau sodrus ir 'nepigus' kvapas..pasijutau, lyg uostyčiau pačią gražiausią ir geriausią rožių puokštę..būna rožių kvapų, kurie labai intensyvūs, kaip 'odekoloniniai' O čia kitaip..toks savotiškai sunkus ir labai malonus...
Ir "Vanilė" - smagu, kad nekvepia vien 'bandelėmis', kvapas irgi toks prislopintas, bet kartu - sodrus Sunkus, stiprus..kažkuri iš dviejų ir būčiau nieko prieš įsigyti
Citrusų tai kvepia grynai kaip "Weleda" citrusinis dezodorantas, per aitru, rūgštu..fui, nepatiko
Vetiverio kvapas sodrus, medienos..bet man jis toks ne moteriškas Skonio reikalas aišku, supeikti kaip kvapo tikrai negaliu, bet ne man toks..
Verbenų kvapas labai švelnus, pauosčius ir nepažiūrėjus etiketės iš pradžių net neatskyriau koks kvapas..kvepia tiesiog švara, gaiva
Levandų kvapas man kažkoks pasirodė nesavas..gal kad prisipirkus garinu eterinius aliejus ir nosis 'atbuko', tikėjausi sodresnio, stipresnio kvapo
Pačiulių ir nerolio nebuvo
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 21:23)
Jis netinkamas naudoti ant veido, nes vaido oda taps riebi, bet jis gerai sudrėkins ir suminkštins Jūsų kūną![/i]
Kasdieninei odos priežiūrai žmonės naudoja ir daugiau įvairių priemonių, dažniausiai jas naudoja ne kiekvieną dieną, tačiau reguliariai ir tada kai mano, kad jų odai reikalinga papildoma priežiūra. Pavyzdžiui, jie kartą per savaitę ar kas dvi savaites naudoja odos šveitiklius, kad atsikratytų negyvų odos ląstelių.
Kasdieninei odos priežiūrai žmonės naudoja ir daugiau įvairių priemonių, dažniausiai jas naudoja ne kiekvieną dieną, tačiau reguliariai ir tada kai mano, kad jų odai reikalinga papildoma priežiūra. Pavyzdžiui, jie kartą per savaitę ar kas dvi savaites naudoja odos šveitiklius, kad atsikratytų negyvų odos ląstelių.
bala nemate to veido! Mano laki fantazija nunese mane kazkur toli- gal zinote kur galima susipazinti su tuo Vaidu, kuris mano kuna sudrekins ir suminkstins??? pazadu neriebinti jo odos!
tie zmones matyt neturi ka veikti, manau lasteles turi paduoti juos i lasteliu teisma. uz nehumaniska ir nepagarbu elgesi su negyvom lastelem.
QUOTE(ernesin @ 2009 10 21, 23:17)
Rasma, kokioje parduotuvėje uostei?
ekoeko.lt parduotuvytėje (Mindaugo g. "Maximoje")
man atrodo, kad čia bus elektroninis vertėjas padirbėjęs - ar iš savininkų taupumo, ar iš tingumo Nes tekstą bent jau skaitomai suredaguoti gebėtų ir mokinys
užkliuvo tai, kad kai kur nerašo pilnų sudėčių, o jų minimas Bio Oil ar nebus tik mūsų kaimyninės temos objektas, kur seniausiai parašyta, kad jis mineralinio aliejaus pagrindu pagamintas?
užkliuvo tai, kad kai kur nerašo pilnų sudėčių, o jų minimas Bio Oil ar nebus tik mūsų kaimyninės temos objektas, kur seniausiai parašyta, kad jis mineralinio aliejaus pagrindu pagamintas?
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 20:07)
Aš po lepinimosi vonios ateinu jumi prisiduoti
oi.. kokia namine spa...
o tai kokio ilgumo bus proceduros, kai jau susipirksi daugiau reikmenu (sakei, palyginus nieko neturi )
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 21:01)
o jos nemėtinės yra? Aš buvau priversta Laveros imti, kur mažiau mėtinė
Mmm a kažkokia Laveros nugriebiau, tai išsivaliau ir pagalvojau, kad man trūksta aštresnio mėtų skonio, dabar žinosiu, kur jį rasti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 21, 21:30)
juk viskas kainuoja, iskaitant baldus ir net svaros kilimeli po kojomis, kuri valymo imones berniukai sugeba zaibiskai istraukti is po koju, kai isijautus koki alieju testuoji
Atsiprašau, bet nusikvatojau balsu perskaičius tokį vaizdingą išsireiškimą
Dėl moteriškės su rafinuotais aliejais, tai man tikrai oda pasirodė, hmm, kaip tikrai botoksu patobulinta .
Kadangi vakar susirinkau visus savo turtus (iš Druide ir Violey). galiu atsiliepti apie kai kuriuos išbandytus:
1. Druide šampūnas su ožkos pienu
Įspūdis labai geras: plaukai purūs ir kartu nenusausinti (retas variantas). Ačiū Katučiui, nes tik jos postų pagalba ryžausi jį pirkti
2. Laveros dušo želė su laimu ir verbena
Kvapas toks, kad net seilės susirenka prisiminus (nuo rūgštumo ). Labai patiko
3. Kita laveros dušo želė apelsinais (kai norėsis ne tokio ko nors rūgštaus )
Kitų dalykų dar nebandžiau , nors knieti labai, ale turiu subaigti turimu produktus
Labukas,
ačiū Kryystei
Vakar išbandžiau Logonos Tropik svietą. Labai patiko kvapas, toks švelnus, malonus Tik nežinau kaup jį teisingai tepti, ant sausos ar drėgnos odos? Tepiau ant sausos, tai nevisai maloniai slydo, bet ištepus kūną - labai geras jausmas, oda graži, pamaitinta
Papildyta:
Ir Lavera basis sensitive Face Cream Carrot kremą bandžiau, bet labai nesužavėjau, man trūko riebumo ar drėgnumo, nes patepus juo veidą, jis toks sausas liko ir dar su švelniu oranžiniu atspalviu
Papildyta:
O vat šitais nesiskundžiu, labai malonūs, gera tekstūra, be priekaištų:
Lavera Bio-Aloe Vera Cleansing Milk ir Toner
ačiū Kryystei
Vakar išbandžiau Logonos Tropik svietą. Labai patiko kvapas, toks švelnus, malonus Tik nežinau kaup jį teisingai tepti, ant sausos ar drėgnos odos? Tepiau ant sausos, tai nevisai maloniai slydo, bet ištepus kūną - labai geras jausmas, oda graži, pamaitinta
Papildyta:
Ir Lavera basis sensitive Face Cream Carrot kremą bandžiau, bet labai nesužavėjau, man trūko riebumo ar drėgnumo, nes patepus juo veidą, jis toks sausas liko ir dar su švelniu oranžiniu atspalviu
Papildyta:
O vat šitais nesiskundžiu, labai malonūs, gera tekstūra, be priekaištų:
Lavera Bio-Aloe Vera Cleansing Milk ir Toner
atejau pagirti druide purity sampuno ploviau galva dar tik pora kartu, bet jei plaukai taip atrodys ir ilgiau ji naudojant, tai sitas sampunas pakeis mano nr. 1 hauschkos su cirtinom labai patiko plauku purumus, pakelimas nuo saknu tik pasirode nelabai taupus (gal del savo skystumo). pirmakart plaunant praktiskai visai neputoja, o jau antru kartu siaip ne taip suputoja na, bet pries siuos trukumus uzsimerkciau, jei visuomet pavyktu isgauti toki plauku puruma
vakar paskatinta katucio komentaro del pastu "patobulinimo" EA, pabandziau pagerinti laveros dantu pasta zalioje pakuoteje (po kurios man truksta svarumo jausmo, nors beje, is bandytu ko gero panasiausia i sintetines del savo metinio skonio ir putojimo) su laseliu arbatmedzio EA. tai kaip po pirmo karto, sakyciau atsiliepimai labai teigiami nors arbatmedzio skonis ne is paciu geriausiu
vakar paskatinta katucio komentaro del pastu "patobulinimo" EA, pabandziau pagerinti laveros dantu pasta zalioje pakuoteje (po kurios man truksta svarumo jausmo, nors beje, is bandytu ko gero panasiausia i sintetines del savo metinio skonio ir putojimo) su laseliu arbatmedzio EA. tai kaip po pirmo karto, sakyciau atsiliepimai labai teigiami nors arbatmedzio skonis ne is paciu geriausiu
QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 22, 06:54)
1. Druide šampūnas su ožkos pienu
Įspūdis labai geras: plaukai purūs ir kartu nenusausinti (retas variantas). Ačiū Katučiui, nes tik jos postų pagalba ryžausi jį pirkti
kaip smagu, kad patiko Pati su tokiu pat išsiplovusi
QUOTE(Ilaria @ 2009 10 22, 08:01)
patepus juo veidą, jis toks sausas liko ir dar su švelniu oranžiniu atspalviu
labai pravartus bus ateičiai šitas postas
po Palominos apsipirkimo prisiminiau, kad ir aš turiu Laveros rožių kaukę Atsidariau pakiuką, patobulinau - pridėjau gintaro miltelių ir palaikiau vakar. Super Oda minkštutėlė ir man patinka, kaip ji kvepia ir drėkina
Sveikos
Labai faina, kad dalinates ispudziais apie gautas prekes
Net uzpavydejau Krystei ir violence, man butu per daug pavojingas uzsakymais uzsiimt, bankrutuociau
Laveros duskes ir as galiu pagirt, kvapas nerealus
Esu bandzius persikine, dabar turiu kokosa-vanile, dabar prigriebiau apelsina ir citrina. Manau bus puiki Kaledine dovana zmonems, kurie nenaudoja eko priemoniu
Labai sugundet dantu pasta Nr.1, sitos nesu bandzius. Esu bandzius Logodent visas, laveros visas, dabar turi Dr.Hausckos citrinine, galiu pasakyt, man ji baisi
Nezinau ar jau radot geriausia dezodoranta, as si kart spejimo budu pasiemiau sita
kol kas atsiliepimu neturiu
Labai faina, kad dalinates ispudziais apie gautas prekes
Net uzpavydejau Krystei ir violence, man butu per daug pavojingas uzsakymais uzsiimt, bankrutuociau
Laveros duskes ir as galiu pagirt, kvapas nerealus
Esu bandzius persikine, dabar turiu kokosa-vanile, dabar prigriebiau apelsina ir citrina. Manau bus puiki Kaledine dovana zmonems, kurie nenaudoja eko priemoniu
Labai sugundet dantu pasta Nr.1, sitos nesu bandzius. Esu bandzius Logodent visas, laveros visas, dabar turi Dr.Hausckos citrinine, galiu pasakyt, man ji baisi
Nezinau ar jau radot geriausia dezodoranta, as si kart spejimo budu pasiemiau sita
kol kas atsiliepimu neturiu
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 22:23)
iš kur pas tave ramunėlių hidrolatas?
pas Violence jis, matyt, is materia aromatica, kuris iki LT atkeliavo su Daddygirl pagalba