Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Šiandien išuosčiau beveik visus "Florame" tual.vandenis biggrin.gif

Labiausiai patiko šie:
"Rožių prisilietimas" - toks sakyčiau sodrus ir 'nepigus' kvapas..pasijutau, lyg uostyčiau pačią gražiausią ir geriausią rožių puokštę..būna rožių kvapų, kurie labai intensyvūs, kaip 'odekoloniniai' blush2.gif O čia kitaip..toks savotiškai sunkus ir labai malonus...
user posted image

Ir "Vanilė" - smagu, kad nekvepia vien 'bandelėmis', kvapas irgi toks prislopintas, bet kartu - sodrus thumbup.gif Sunkus, stiprus..kažkuri iš dviejų ir būčiau nieko prieš įsigyti biggrin.gif

Citrusų tai kvepia grynai kaip "Weleda" citrusinis dezodorantas, per aitru, rūgštu..fui, nepatiko ax.gif

Vetiverio kvapas sodrus, medienos..bet man jis toks ne moteriškas ax.gif Skonio reikalas aišku, supeikti kaip kvapo tikrai negaliu, bet ne man toks..

Verbenų kvapas labai švelnus, pauosčius ir nepažiūrėjus etiketės iš pradžių net neatskyriau koks kvapas..kvepia tiesiog švara, gaiva 4u.gif

Levandų kvapas man kažkoks pasirodė nesavas..gal kad prisipirkus garinu eterinius aliejus ir nosis 'atbuko', tikėjausi sodresnio, stipresnio kvapo unsure.gif

Pačiulių ir nerolio nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 21, 23:15)
Šiandien išuosčiau beveik visus "Florame" tual.vandenis biggrin.gif

Rasma, kokioje parduotuvėje uostei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 21:23)
Jis netinkamas naudoti ant veido, nes vaido oda taps riebi, bet jis gerai sudrėkins ir suminkštins Jūsų kūną![/i]

Kasdieninei odos priežiūrai žmonės naudoja ir daugiau įvairių priemonių, dažniausiai jas naudoja ne kiekvieną dieną, tačiau reguliariai ir tada kai mano, kad jų odai reikalinga papildoma priežiūra. Pavyzdžiui, jie kartą per savaitę ar kas dvi savaites naudoja odos šveitiklius, kad atsikratytų negyvų odos ląstelių.

bala nemate to veido! Mano laki fantazija nunese mane kazkur toli- gal zinote kur galima susipazinti su tuo Vaidu, kuris mano kuna sudrekins ir suminkstins??? pazadu neriebinti jo odos!

tie zmones matyt neturi ka veikti, manau lasteles turi paduoti juos i lasteliu teisma. uz nehumaniska ir nepagarbu elgesi su negyvom lastelem.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 21, 23:17)
Rasma, kokioje parduotuvėje uostei? 4u.gif

ekoeko.lt parduotuvytėje (Mindaugo g. "Maximoje") 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, kad čia bus elektroninis vertėjas padirbėjęs - ar iš savininkų taupumo, ar iš tingumo biggrin.gif Nes tekstą bent jau skaitomai suredaguoti gebėtų ir mokinys ax.gif

užkliuvo tai, kad kai kur nerašo pilnų sudėčių, o jų minimas Bio Oil ar nebus tik mūsų kaimyninės temos objektas, kur seniausiai parašyta, kad jis mineralinio aliejaus pagrindu pagamintas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 20:07)
Aš po lepinimosi vonios ateinu jumi prisiduoti biggrin.gif

oi.. kokia namine spa... wub.gif
o tai kokio ilgumo bus proceduros, kai jau susipirksi daugiau reikmenu (sakei, palyginus nieko neturi smile.gif) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 21:01)
o jos nemėtinės yra? biggrin.gif Aš buvau priversta Laveros imti, kur mažiau mėtinė biggrin.gif

Mmm a kažkokia Laveros nugriebiau, tai išsivaliau ir pagalvojau, kad man trūksta aštresnio mėtų skonio, dabar žinosiu, kur jį rasti biggrin.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 21, 21:30)
juk viskas kainuoja, iskaitant baldus ir net svaros kilimeli po kojomis, kuri valymo imones berniukai sugeba zaibiskai istraukti is po koju, kai isijautus koki alieju testuoji smile.gif

Atsiprašau, bet nusikvatojau balsu perskaičius tokį vaizdingą išsireiškimą hihihi.gif

Dėl moteriškės su rafinuotais aliejais, tai man tikrai oda pasirodė, hmm, kaip tikrai botoksu patobulinta g.gif.

Kadangi vakar susirinkau visus savo turtus (iš Druide ir Violey). galiu atsiliepti apie kai kuriuos išbandytus:
1. Druide šampūnas su ožkos pienu
Įspūdis labai geras: plaukai purūs ir kartu nenusausinti (retas variantas). Ačiū Katučiui, nes tik jos postų pagalba ryžausi jį pirkti 4u.gif
2. Laveros dušo želė su laimu ir verbena
user posted image
Kvapas toks, kad net seilės susirenka prisiminus (nuo rūgštumo biggrin.gif ). Labai patiko wub.gif wub.gif
3. Kita laveros dušo želė apelsinais (kai norėsis ne tokio ko nors rūgštaus biggrin.gif)
user posted image

Kitų dalykų dar nebandžiau rolleyes.gif, nors knieti labai, ale turiu subaigti turimu produktus cool.gif
Atsakyti
Labukas,
ačiū Kryystei 4u.gif

Vakar išbandžiau Logonos Tropik svietą. Labai patiko kvapas, toks švelnus, malonus smile.gif Tik nežinau kaup jį teisingai tepti, ant sausos ar drėgnos odos? Tepiau ant sausos, tai nevisai maloniai slydo, bet ištepus kūną - labai geras jausmas, oda graži, pamaitinta smile.gif
Papildyta:
Ir Lavera basis sensitive Face Cream Carrot kremą bandžiau, bet labai nesužavėjau, man trūko riebumo ar drėgnumo, nes patepus juo veidą, jis toks sausas liko ir dar su švelniu oranžiniu atspalviu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
O vat šitais nesiskundžiu, labai malonūs, gera tekstūra, be priekaištų:
Lavera Bio-Aloe Vera Cleansing Milk ir Toner

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 22 spalio 2009 - 07:52
atejau pagirti druide purity sampuno ax.gif ploviau galva dar tik pora kartu, bet jei plaukai taip atrodys ir ilgiau ji naudojant, tai sitas sampunas pakeis mano nr. 1 hauschkos su cirtinom smile.gif labai patiko plauku purumus, pakelimas nuo saknu thumbup.gif tik pasirode nelabai taupus (gal del savo skystumo). pirmakart plaunant praktiskai visai neputoja, o jau antru kartu siaip ne taip suputoja smile.gif na, bet pries siuos trukumus uzsimerkciau, jei visuomet pavyktu isgauti toki plauku puruma ax.gif

vakar paskatinta katucio komentaro del pastu "patobulinimo" EA, pabandziau pagerinti laveros dantu pasta zalioje pakuoteje (po kurios man truksta svarumo jausmo, nors beje, is bandytu ko gero panasiausia i sintetines del savo metinio skonio ir putojimo) su laseliu arbatmedzio EA. tai kaip po pirmo karto, sakyciau atsiliepimai labai teigiami ax.gif nors arbatmedzio skonis ne is paciu geriausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 22 spalio 2009 - 08:28
QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 22, 06:54)
1. Druide šampūnas su ožkos pienu
Įspūdis labai geras: plaukai purūs ir kartu nenusausinti (retas variantas). Ačiū Katučiui, nes tik jos postų pagalba ryžausi jį pirkti  4u.gif

kaip smagu, kad patiko biggrin.gif Pati su tokiu pat išsiplovusi drinks_cheers.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 10 22, 08:01)
patepus juo veidą, jis toks sausas liko ir dar su švelniu oranžiniu atspalviu biggrin.gif

labai pravartus bus ateičiai šitas postas wink.gif

po Palominos apsipirkimo prisiminiau, kad ir aš turiu Laveros rožių kaukę biggrin.gif Atsidariau pakiuką, patobulinau - pridėjau gintaro miltelių ir palaikiau vakar. Super biggrin.gif Oda minkštutėlė ir man patinka, kaip ji kvepia ir drėkina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 spalio 2009 - 08:32
Sveikos

Labai faina, kad dalinates ispudziais apie gautas prekes
Net uzpavydejau Krystei ir violence, man butu per daug pavojingas uzsakymais uzsiimt, bankrutuociau ax.gif
Laveros duskes ir as galiu pagirt, kvapas nerealus wub.gif
Esu bandzius persikine, dabar turiu kokosa-vanile, dabar prigriebiau apelsina ir citrina. Manau bus puiki Kaledine dovana zmonems, kurie nenaudoja eko priemoniu
Labai sugundet dantu pasta Nr.1, sitos nesu bandzius. Esu bandzius Logodent visas, laveros visas, dabar turi Dr.Hausckos citrinine, galiu pasakyt, man ji baisi doh.gif
Nezinau ar jau radot geriausia dezodoranta, as si kart spejimo budu pasiemiau sita
user posted image
kol kas atsiliepimu neturiu
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 21, 22:23)
iš kur pas tave ramunėlių hidrolatas?  4u.gif

pas Violence jis, matyt, is materia aromatica, kuris iki LT atkeliavo su Daddygirl pagalba 4u.gif
Atsakyti